perjantai 27. lokakuuta 2017

Cision listasi Suomen suosituimmat kirjallisuusblogit 2017 ja viikonloppua!


Cision on listannut Suomen suosituimmat kirjallisuusblogit 2017 ja lista näyttää tältä:

Suomen suosituimmat kirjallisuusblogit 2017


Cisionin kuukausittaisen Top 10 -blogilistauksen aiheena on lokakuussa kirjallisuus. Suomen suosituin kirjablogi 2017 on Bokbabbel.
Listauksen voittanut Bokbabbel on lukutoukka, joka ei koskaan lähde kotoa ilman kirjaa. Toiseksi tulleen Geekgirls-blogin kirjoittajina toimii vuorotellen kirjava joukko erilaisia nörttejä. Kolmanneksi tulleessa Polka dotsissa keskitytään muun muassa kirjoihin, valkoviiniin, kenkiin ja risottoon.

Top 10 -kirjablogit Suomessa lokakuussa 2017:

  1. Bokbabbel 
  2. Geekgirls
  3. Polka dots
  4. Lukupino
  5. Havena/Kirjaluotsi
  6. Kujerruksia
  7. Sallan lukupäiväkirja
  8. Leena Lumi
  9. Lumiomena
  10. P.S. Rakastan kirjoja
Listaus perustuu Cision Communications Cloud™:n tietokannassa oleviin suomalaisiin blogeihin, jotka ovat ilmoittaneet bloginsa aiheeksi kirjat ja kirjallisuuden. Listauksessa on laskettu yhteen blogien yksittäiset kuukausittaiset kävijät sekä tietokantaan ilmoitetut sosiaalisen median kanavien seuraajat. Yksittäisten kävijöiden määrä saadaan ohjelmistosta kvartaalitasolla. Sosiaalisen median seuraajamäärät ovat laskettuna bloggaajien tietokantaan ilmoittamista kanavista 23.10.2017.

Kiitän kunniasta saada olla listalla jo neljättä kertaa vajaan yhdeksän vuoden kirjabloggaamisen aikana ja kaksi kertaa ykkösenä! Onnittelen kanssabloggaajiani♥ Tämä on yhteisö, jossa on oma kielensä ja jossa todellakin osataan käyttää sanoja eli keskustella. Ja nyt puhun kaikista kirjabloggaajista en vain tämän vuoden listalla näkyvistä.


Aikaisemmat listaukset löytyvät täältä

Erityisen iloinen olen ollut jaksamisestani huolimatta vuoden 2016 operaatiostani: Suvi ei ollut helppo ja istua ei olisi saanut, mutta pää pysyi kasassa ja sain levättyä kun löysin Håkan Nesserin dekkarit. Kuka ikinä aliarvioi dekkarien taikaa, voi tulla kysymään minulta. Ja Håkanille ikuisesti kiitollisena, sillä ilman Barbarotti ja Van Veeteren -sarjoja, tuskin olisin jaksanut♥ Lumimies tosin oli ja on kallioni♥ 



Cision on muuttanut listaustaan siten, että uniikkien kävijöiden lisäksi huomiodaan myös sosiaalisen median seuraajat. Se tarkoittaa, että minä, joka en lähde blogistani kuin facebookin sivulleni, olen tästä somepelistä puh, pah pois eli jatkan vain omalla vanhanaikaisella tyylilläni, sillä kaikesta huolimatta olen niin oldfashioned girl, että minun olisi pitänyt elää 20-luvulla! Ja tämä siitäkin huolimatta, että kokonaiskävijämääräni on ylittänyt jo kahden miljoonan rajan! toukokuussa katseluita oli 43 094 ja kesäkuussa 45 010. Nyt on 29 028, mikä on ollut viime vuosina enemmän normi kuin poikkeus. Kiitän suosiostani juuri teitä lukijani ja teen sen suurella tunteella♥ 

*****

Huomenna tulee televisiosta ohjaaja Rainer Werner Fassbinderin Maria Braunin avioliitto. Pääosassa Fassbinderin luottonäyttelijä Hanna Schygulla. Teema&Fem klo 21.52. Suosittelen.

Lauantaisin menee myös Rebecka Martinsson -sarja, joka perustuu Åsa Larssonin loistaviin dekkareihin. Viime viikolla oli Sudentaival ja huomenna on vuorossa Musta polku. Ei olla vielä katsottu eli en osaa sanoa, kuinka hyvin ovat onnistuneet. Meillä on jäljellä vielä yksi osa tanskalaista Dicteä, joka on vaan ollut niin hyvä, että ei sanotuksi saa.

Lumivalkoista viikonloppua kaikille♥

"Lumi: pimeän maan ainoa valo."

- Bo Carpelan -
suomennos Caj Westerberg

Love
Leena Lumi

Englishman In New York

42 kommenttia:

  1. Onnea, Leena, hienosta sijoituksesta vaikka sinulta nuo somepointsit uupuvatkin. Pakko on sanoa, että hieman ihmettelen näitä Cisionin nykyisiä listauksia: tuossakin listassa on ainakin yksi blogi, joka ei ole kirjablogi millään mittarilla mitattuna. Samoin oli taannoin kulttuuriblogien listauksissa: aivan etunenässä oli blogi, joka on genreltään kosmetiikkablogi. Samainen blogi pärjäsi toki hyvin myös Cisionin kosmetiikkablogien listalla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arja, kiitos♥ Että siis vielä muka pitäisi muutakin kuin blogia ja facea: Apua! Istun toisinaan koneella iltamyöhään ja yhden kirjan vähän aikaa sitten taisin kirjoittaa sudenhetkellä...klo oli 3 kun sain tekstin valmiiksi:) Hirveää myöntää, mutta siinä oli pari, joita en tuntenut. Blogeja syntyy edelleen kovaa tahtia, joten ei voi pysyä perässä.Ihan tosi? Kunpa ehtisin seurata näitä juttuja, mutta kiitos, että pidät ajan tasalla. Jos rajat ovat nyt sitten alkaneet hämärtyä, en tiedä. Olen itse tietysti todella iloinen, sillä tiedät, miten vaikaa oli vuonna 2016 ja se kesti kauan eikä syy ollut minun!

      ♥♥

      Poista
  2. Hienoa Leena! Tuntuu upealta olla tässä menestyksessäsi mukana <3

    Jotenkin nousi heti tämä mietelause mieleen, kun ajattelin blogiasi.
    Onnellisuus on tyyntä ja iloisen viatonta itsevarmuutta.
    — Henrik Ibsen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita, kiitos♥ Sinä olet ehdottomasti osa Lumi -blogia, olet ollut jo kauan!

      Oi miten kaunista: Kiitos♥

      Poista
  3. Minulle sinä olet number one Leena, ja Fassbinderistä olen aina pitänyt, olen nähnyt hänen elokuviaan, ja aion katsoa tuonkin Maria Braunin avioliiton. Peltirummusta myös olen pitänyt. Onnea ja menestystä jatkossakin ystäväni.❤❤❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookke, sinä charmööri, kiitos♥ Sama täällä. Peltirumpu on mahtava sekä kirjana että elokuvana. Kiitos samoin sinulle♥♥♥

      Poista
  4. Onnea, onnea vaan paljon! 😃
    Dicte on minunkin ihan lempparini. Loppuikohan se jo kokonaan vai tuleekohan lisää tuotantokausia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joululainen, kiitos<3

      Dicte on tosi hyvä. En tiedä, eikä edes äitini tiedä, vaikka hän on minua paremmin yleensä selvillä uusista tuotantokausista:)

      Poista
  5. Onnea Leena <3 Olen blogissasi ehtinyt vierailla viime aikoina aivan liian vähän...Aika vain tuntuu lentävän kuin tuulispää...

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milla, kiitos<3 Minulla ollut ihan sama, sillä on ollut kaikenmoista. Toivotaan parempaa:)

      Poista
  6. Moi,
    Lämpimät onnittelut sisko!! Hieno suoritus jälleen. On hämmentävää lukea kommenteistakin, että kirjablogilistalla on blogeja, joilla ei ole OIKEASTI mitään tekemistä kirjabloggauksen kanssa. Jos vain ilmoittaa sen aiheeksi=kelpaa listalle. Ja tuo sosiaalisen median mukaan otto syvältä. Tämä hemmetin nykyaika tekee minut hulluksi. Mikään kunnollinen, vanhanaikainen ei ole välillä mitään; meidät ihmiset korvataan koneilla kaikkialla!!! Ja sorry vaan tämä ei ole science fictionia niin kuin muutama vuosikymmen sitten, vaan totisinta totta. Sinä sisko olet oikealla tiellä, ei mitään nykyajan humputuksia mukana. Löytyy paljon ihmisiä, jotka arvostavat sinun tapaasi tehdä blogia. Jos listaajat yrittävät olla mukamas fiksuja muuttamalla listaussääntöjä epäolennaiseen, älä välitä. Älkääkä ketkään muutkaan perinteiset bloggaajat välitä, vaan jatkakaa rohkeasti omaa linjaanne. Kaikille kirjabloggaajille mukavaa syksyn jatkoa!! Lämpimin terveisin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi little Sis!

      Kiitos♥

      Juu, jos olisin saanut enemmän tietoa ennen kuin julkaisin tämän jutun, niin...Kerron sitten: Yritetään tavata pian.

      Nykyaika tappaa minut! Missä on rakas simpukkapuhelimeni. Olisin halunnut syntyä 20 -luvulle! Älä pelkää, en vie kenenkään työpaikkaa käyttämällä niitä automaattikassoja, kun vaihtoehtona on niin 'cute' opiskelijapoikia:), ja mun rajani kulkee nyt tässä blogissa ja facessa, vain se yksi perkuleen joululahjauhka väijyy päälläni eli älypuhelin. Jos et kuule minusta joulun jälkeen se on joulun tontun (R:n) syytä, hah-hah.

      Tiedät, että olen kilpailuhenkinen, mutta tähän en lähde, en. Se on ohi nyt! Menee miten menee ja ylitsetulviva virtakin voi tulvia ihan vanhanaikaisesti ellei se hiljene hetkeksi tai peräti jäädy! Minulla on ihania pitkäaikaisia lukijoita, joiden kanssa on tullut joskus jaettua muutakin kuin kirjaelämyksiä ja osasta on tullut ystäviä loppuelämäksi.

      Kiitos psta ja kiitos samoin!

      Poista
  7. Paljon onnea Leena ,paikkasi on tosiaankin tuossa TOP10-listassa; edelleenkin:) Minulle olet aina ykkönen:)

    VastaaPoista
  8. Kymppikerhossa edelleen, onnea Leena♥

    Ihana kuva jossa istut harmaan ladon oviaukossa ja tuoneulepaita on niin hieno!

    Hyvää ja tunnelmallista viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuli, kiitos♥

      Neuleen on kutonut/neulonut kuopuksen kummitäti Luvialta. Pidän kovasti. Kiitos.

      Kiitos samoin teille♥

      Poista
  9. Hurjasti onnea sinulle Leena ja samalla myös Lumiomenalle heti sinun jälkeesi. Olette mahtavia, kiitos! Talvisin terkuin täältä eteläisemmästä Suomesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anja, kiitos jurjasti ja kiitos psta♥ Kuopus kertoi, että sielläkin olisi lunta, mutta onhan se saattanut sulaa...Meillä on nyt vieläkin maa valkoinen ja viime yönä kävivät suloset metsäkauriit ensimmäisen kerran eli talven merkkejä. Terkkuja harjukaupungin saarelta!

      Poista
  10. Minä en taida seurata muita kirjablogeja kuin sinua. Eli olet ikuinen ykköseni ja kirjainspiraationi kuningatar.

    VastaaPoista
  11. Paljon onnea Leena 💛 Kuulut kirjabloggaajien kymppiin! Terveisiä Roomasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuula, kiitos♥ Ihanaa kuulla tuo viesti ikuisesta kaupungista, kiitos!

      Poista
  12. Paljon onnea :)!
    Minullakin on vielä kaksi jaksoa Dicteä katsomatta. Kamalan jännittävä kausi :/!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleue, kiitos♥

      Meillä menee tänään sitten viimeinen. Hirveän jännittävää, just sellaista kuin haluankin lauantai-iltaamme.

      Poista
  13. Onnittelut! Minulle olet se Ainoa Oikea, jonka blogia seuraan. Olen saanut paljon hyviä lukuvinkkejä ja paljon muuta. Pidän tavastasi kirjoittaa ja kommentoida elämää. Uskaltaisinko sanoa: tavastasi elää (enhän toki sinua tunne, mutta tekstiesi kautta kuitenkin jotenkin). Toivottavasti jatkat vielä pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Airi, kiitos♥ Voi jestas:) Tapani elää on vähän tulvia yli, energiaspiikkini ovat kovat, mutta sitten tulee niitä ihan hiljaisia päiviä, jolloin ei kuin jaksaisi mitään.

      Toivotaan, toivotaan...

      ♥♥

      Poista
  14. Hyvä Leena ja mulle olet aina se ykkönen <3

    VastaaPoista
  15. Onneksi olkoon Leena. Minulle olet kyllä ykkönen ♥.
    En tiedä onko siellä lunta, täällä on vielä vähäsen jäljellä, vaikka koko aamun kestänyt vesisade yrittää sulatella...

    Ihanaa lauantai-iltaa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, kiitos♥

      On satanut jo edellispäivänä maan valkoiseksi, mutta nyt tuntuvat osin ainakin sulavan pois. Säätiedotus lupasi kovia sateita.

      Kiitos samoin teille♥

      Poista
  16. Tommottos! Mitä olisi elämä ilman kirjablogeja!

    VastaaPoista
  17. sinun blogista löytyy toki kirjoja, ei niin paljon noissa muissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, joka vuosi vähemmän, ei jaksa enää 140 kirjaa kuten joskus:)

      <3

      Poista
    2. (tarkotin et noissa muissa "kirjablogeissa" paljon muutakin, ei paljon kirjoja)

      Poista
    3. Hannele, ymmärsin kyllä: Laitoin sulla privaattia.

      <3

      Poista