torstai 13. joulukuuta 2018

Kalevantulen kynttilöiden lumoissa kohti viikonloppua!


Ystävä kävi ja toi tullessaan Kalevantulen kynttilöitä. Tänään kävimme multialaisen kynttiläpajan sesonkiajan liikkeessä, joka on Jyväskylän keskustassa Sokoksen tiloissa vuoden vaihteeseen asti. Ostin vielä kuusen alle eräälle esteetikolle juuri tätä pitsikynttilää. Kuvan kynttilät palavat 55 tuntia ja hinta ei päätä huimannut. On joka väriä, muotoa ja koristelua. Kynttilöiden takana on tarina:

Vuonna 2005 nuori muotoiluartesaani Reeta Kunelius halusi hyödyntää käsityötaitonsa ja päätti perustaa designkynttilöitä valmistavan kynttiläpajan.

Ajatus yrittäjyydesta iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Siitä yritys saikin nimensä:

Kalevantuli - kaukainen salama, joka valaisee kauniisti hiljaisuudessaan.

Kalevantulella on jokaiseen makuun ja vuodenaikaan mitä ihastuttavimpia kynttilöitä. Tässä kynttilä, joka sopii varmasti kaikkiin vuodenaikoihin.

Huomatkaa siis, että vuodenvaihteeseen asti näitä saatavissa Jyväskylän keskustassakin!Toivotan teille kaunista viikonloppua♥ Ensi viikolla palataan sekä kirjoin että jouluajatuksin ja sitten putoaakin jo joulun rauha. Huomenna saamme viikonloppuvieraan, joten...

pitsikynttilöiden lumoissa
Leena Lumi

PS. Tänään Kalevantulen sesonkimyymälässä, joka on Jyväskylän keskustassa loppiaiseen. Kynttilöissä nyt alennus kaikista 50 prosenttia. Ostin mm. seuraavan vuoden joululahjakynttilöitä jo eli seuraavaan jouluun valmistautuminen kannattaa aloittaa tammikuun alennusmyynneistä!

10 kommenttia:

 1. Wow onpa pitkä paloaika ja todella upeat kynttilät. <3 Ihanaa viikonloppua Leena <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, eikö vain. Onkohan Porvoossa jo Kalevantulen sesonkiliikettä...

   Poista
 2. Kauniit kynttilät, ja noin pitkä paloaikakin vielä, hienoa:) Ihanaa viikonloppua Leena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, eikö vain ja nämä nokeavatkin vähemmän kuin tavalliset ja miten kauniita.

   Kiitos samoin sinulle Jael♥

   Poista
 3. Tässä hämäryydessä ja pimeydessä kynttilät pääsevät todella oikeuksiinsa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu, meillä on koko illan palanut yli 20..., mutta pitsikynttilät säästän nyt jouluun:) Tämä vuodenaika, kuin viides eli joulunaika, on minulle aina onnenomiaan, toivottavasti myös sinulle♥ Ja kuten arvaat, valkoisia amarylliksiä tupsahtelee tuon tuosta tuomaan joulukotiin juhlavuutta.

   Poista
 4. Kauniita kynttilöitä antamassa valoa tähän pimeään vuodenaikaan. Mukavaa viikonlopun jatkoa! PS. Kävin vasta nyt lukemassa postauksesi tämän vuoden hyvistä kirjoista. Kiva oli huomata, että meillä on monia samoja suosikkikirjoja. On ollut hyvä kirjavuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, A., siltikin vuodenaika, jota rakastan. Kiitos samoin sinulle♥ Oih, käyn katsomassa sinulla viimeistään huomenna, mitä samiksia meillä on. Ihana kirjavuosi!

   ♥♥

   Poista
 5. Vau! Onpa kauniita kynttilöitä. Pitänee katsoa mistä näitä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, nämä ovat niin vau! Googlaileppa:)

   ♥♥

   Poista