maanantai 16. joulukuuta 2019

Nanso piti mitä lupasi eli miten tasokasta palvelua!


Kuka muu kuin minä suunnnittelee ja ostaa joululahjoja syyskuun alussa. No, tässä syyskuun kolmantena Nanson kesämekossa, joita ostin kaksi: Koko suvena en Nanson mekkojen lisäksi tarvinnut kuin uikkarit ja  juhlaleningin! Siis syyskuussa kuitenkin muistin, miten paljon äiti oli edellistalvena pitänyt minun Nanson Sydän -yöpaidastani:


Kirjoitin sitten jutun: Nanso on nyt niin suosittu, että osa kuoseista loppunut. Kolmas joulukuuta sain Nanso Shopista sähköpostilleni viestin, että heille on saapunut sydänkuvioisia Hertta -yöpaitoja. Mikä muu liike muistaa asiakkaansa noin, kun en tosiaankaan ramppaa alvariinsa Nanso Shopissa, mutta muutaman kerran vuodessa kylläkin ja voin ostaa kaksi, kuten tein Yuyu -tunikankin kanssa ja kannatti!!!

Niinpä äiti saakin nyt joulupaketista tämän kauniin yöpaidan, jota on myynnissä myös harmaalla pohjalla. Äidille punaista, sillä siitä hän pitää. Iso kiitos Nansolle hyvästä palvelusta♥Toisaalta, kun tein tämän juttuni Nanson Yuyu -tunikamekosta sain tuta, että jopa Kinnusen Lopotti jäi kakkoseksi. Tuli mieleeni, että onkohan niin, että moni etsii itselleen jotain kivaa, mutta ei löydä...Tiedän tämänkin tunikan kuin loppuneen ennen kuin sen kysyntä loppui. Kolmannen ostin ystävälleni hänen pyynnöstään Saksaan. Taikasana on monikäyttöisyys! Menee helteellä vaikka hellemekkona, ainakin omalla pihalla etc., farkkujen kanssa, ja talvella alle voi pukea lämmittävän pitkähihaisen puseron ja laittaa ylle vaikka paksut sukkahousut, niin hyvinkin voi mennä ystävän kanssa kaupungille syömään tms.


Nanson Korsi -mekon kanssa sama juttu eli käytän ohutta neulejakkua viileämmällä ja solmin sen liehukehelmat edestä kiinni. Kuvassa Plantagenin myymäläpäällikön Pirjo Uuttanan kanssa.


Niin, että ostinko itselleni mitään kun noudin äidin yöpaidan? Kävi niin hullusti, että sovitin tätä Hile -tunikaa ja eihän Lumi voinut Hileestä luopua. Googlatkaa niin näette tästä myös mekkoversion.

Edelleen olen kirjabloggaja, mutta meidän perheessä tapahtuu nyt aivan liikaa, joten en ehdi lukea. Yksi kirja on luettu jemmaan, joten...Saavuimme tänään länsirannikolta ja eihän sinne äidille mennä kuin häntä ja muuta perhettä tapaamaan. Ratsulan brunssilla tuli käytyä, äiti ja vävynsä kävivät torilla kun me Merjan kanssa visiteerattiin täällä Länsirannikolla ei ollut lunta, mutta se on minulle tuttu juttu. Sunnuntaina 'länsirannikon perhe' kokoontui syömään maailman parasta lohilaatikkoa. Huomenaamulla pitää olla cityssä klo 12 ja nyt ei olekaan kampaajalle meno...Ehkä meillä on huomenna tapaamisen jälkeen salaattipäivä eli ostamme Sokoksen palvelutiskistä mukaamme salaatit makumme mukaan. Vähän helppoa kaivataan, sillä joulustakin on tulossa kuin tuntematon seikkailu. 

Tällainen kevennys nyt: Olkaa hyvät!

Love
Leena Lumi

10 kommenttia:

 1. Olen aina pitänyt nanson vaatteista niin päälle kuin alle. Mutta nyt ei ole hetkeen tullut mitään uutta. Onko laatu säilynyt vielä kun okiankin tehdas lopetettiin. Siellä ennen kävin ahkerasti un vielä siellä seudulla asuin.

  Mahtavia Joulun aluspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irma, juuri näin. Itseasiassa niiltä vuosilta kuin itse jäin paussille Nanson käytöstä, minusta laatu on parantunut. Lumimies on Nokialta:)

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 2. Nanso on mun yks ehdoton suosikki! (Vain Sjödeniä taitaa olla enemmän.) Juurikin tuo monikäyttöisyys ja aikuiseen naisvartaloon sopivat mallit. Nuorten rättikaupoista ei voi ajatellakaan ostavansa mitään enää nykyään - tosin en halua niitä kyllä kannattaakaan. Nanson kuviot on myös miellyttäviä ja monesti varmaan vetäsen yöpaidankin töihin farkkujen kanssa, mutta mitäs väliä sillä on, kun ovat niin tyylikkäitä. Ei niitä kukaan erota ja jos pystypäin kulkee, niin kaikki menee täydestä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thilda, minullakin yksi...kolmesta. Farkut aina KappAhlista, kotelomekot Marimekolta ja muu Nansolta. Nuorille on todella paljon liikkeitä netissä ja livesti osastoina tavaataloissa ja kivijalkakauppoina, joten kiva, että löytyy jotain aikuiseenkin makuun ja vartaloon. Meinasi taju lähteä joitakin vuosia sitten kun etsin farkkuja ja kaikissa alaslaskettu vyötärö. Olin lähdössä pidemmälle reissulle ja sitten onneksi kuulin, että KappAhlista löytyy farkkuja aikuisille naisille: Ostin kahdet pinkit ja hdet revityt siniset. Vuosi siitä samasta paikasta boyfriendit. Juu, minäkin ajattelin tuosta Hileestä, että joskus se toimii sitten yöpaitana:)

   ♥♥

   Poista
 3. Kiva postaus, kiitos tästä Leena. Nanson vaatteet ovat vertaansa vailla, kuten postauksesikin osoitti. Ihanaa joulua teille sinne länsirannikolle. Me olimme sillä suunnalla viime jouluna, nyt länsirannikolaiset (=raumalaiset) tulevat tänne meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, kiitos ja kiitos samoin teille♥ Palasimme eilen länsirannikolta, mutta saaatamme taas pakata muistat varmaan minne...:) Minulla asuu likellä rouva Raumalta ja aina kun hän menee siskonsa luo Raumalle, saan kortin♥

   ♥♥

   Poista
 4. Hieno tuo Hile, harmittaa, että oli viikonloppuna sen verran ohjelmaa, etten ehtinyt Nansolle.

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo yöpaidat; niin nättejä että voisi käyttää ihan mekkoinakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, eikö vain. Etenkin tuo äidille menevä, jossa on kaunis helma ja leikkaus. Hileestä tulee sitten vanhana yöasu:)

   ♥♥

   Poista