maanantai 24. kesäkuuta 2024

Terveisiä Lohjan rannoilta ja....

Ukki ja Casper Lohjan rannoilla. Porlassa näimme nokikanoja, sorsia ja huippu!huippu! kaksi mustakurkku-uikkua♥♥ On istutettu kasveja, lilluttu altaassa ja syöty vävyn loihtimia herkkuja ja tietysti myös käyty Villa Haikarissa lohisopalla. On korkattu Sunset Balcony ja grilli kuumana. Puutarhakin on saanut huomiota ja seuraava Puutarhavierailuja tulee nähtävästi Meriltä. Lisään kuvia sitä myöten kun edistyy.

Odottamassa villiviiniterdellä illan herkkuja. Keli on ollut kuin morsian ja siitä on nautittu. Vinttikamarissa nukahdettu sepelkyyhkyjen kujerrukseen..

Merin upeiden pionien kohdalla haluan kertoa, että kirjaa ei ole luettu ja pidän pienen loman, jonka aikana tutustun myös syksyn kirjakatalogeihin.

Nauttikaa kun kesä jatkuu ja jatkuu...

Kohta nautimme vävyn punaista currykanaa terassilla...

lomaterveisin Lohjalta♥♥
Leena&co 

2 kommenttia:

  1. lukenut englantilaisen lastenkirjan nokikanoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hannele, no jopa♥ En ollut ikinä kuullutkaan...Pakkoa kertoa, että palatessa puolivälissä otimme kioskista isot jäätelöt mango-melonia, Vieressä oli samaa haluava herra. No, hetihän jo ekasta sanasta tunnistin turkulaiseksi, Heitin, että oletkos syntynyt Heidekenissa. Hän siihen, että tottakai ja alettiin sitten puhua turkua. Kerron sinustakin ja että eihän sitä tiedä, kun lähdit vähän aikaisemmin, vaikka olisi nukuttu samassa vauvasängyssä♥♥

      Poista