sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Kestävää, suloista jouluiloa pikkurahalla!


No jestas sentään mitä löysimme Prismasta: Suloisia tyynyliinoja, joista tulee heti hyvälle mielelle kun niitä vain vilkaiseekin. Mallin nimi on Villipedot ja suunnittelija on Jenna Kunnas.


Näitä on nyt sitten itsellä joitakin ja lahjapaketeissa lisää...Tämä vain vahvistaa, että kaikki kaunis turhuus ei ole aina tyyristä designia, vaan sen voi löytää omasta tavaratalosta, siitä tutusta ja arkisesta.


Elokuussahan tapahtui tämä Prisma -ihme: Edullisesti uusi, satumainen ilme toimisto/kirjastoon: Verhojen ei aina tarvitse olla valkoiset!


Kyllä on kiva illalla painaa pää tuohon ketun ja jäniksen kumppaniksi tai ottaa iltapäivänokoset suurten kauriin silmien lempeässä katseessa.

Tässä teille vinkkiä, jos Välikaton Feetun kirjalistalta ei mieluisaa löydy!

rakkaudesta villieläimiin
Leena LumiSain juuri kurkistuksen Marjaana Rinne-Loikalan ateljeehen, jossa valmistuu arvatkaa kenelle? omavalitsema kettumaalaus♥♥♥


Marjaana ateljeessaan.

16 kommenttia:

 1. Oi Leena, nyt mulla tuli asiaa Prismaan. Kettu ja jänis ovat niin minun lemppari eläimiä ja tuossa ne nukkuvat vierekkäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta, en yhtään epäile:) Minäkin olisin noutanut vielä parit lisää, mutta meidän kolmessa lähi-Prismassa on tilapäisesti loppu eli googlaa ja tarksita saatavuus lähi-Prismojesi osalta. Kettu on mun ehdoton suosikkivillieläin, mutta kuten tiedät, pidän niistä kaikista! Näistä tulee hyvä mieli, usko tai älä♥

   Poista
 2. Siis, ihan oikeesti. Ihanat. Haen heti samanlaiset, jos koko 55 x 65. Pienempi koko ei käy. Noista oikeesti tulee hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merja, juu, aikuisten oikeesti totta:) Koko on 50x60, mutta koko on reilu. Mulla on uusi ja pöyheä viileä/lämmintyyny ja hyvin mahtuu ja on pestykin jo. Teillä näitä on vielä Länsi-Porin Prismassa...Me ei osata enää nukkua ilman näitä:)

   Poista
 3. Leena, tein saman suloisen löydön Prismastamme, mutta sain harmikseni vain yhden ainokaisen mukaani - moni muukin oli siis ihastunut noihin, eikä ihme. Toivottavasti niitä tulisi vielä joulunalusviikolle lisää, ovat oikeita hyvänmielen lahjoja, ja vieläpä tarpeellisia:)

  Lempeää jouluun laskeutumista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannah, meidänkin lähimmäsämme oli vain yksi, mutta olisi sekin pitänyt ostaa, sillä nyt olisi vieläkin tarvetta:) Lähdimme Seppälän Prismaan ja ostimme mitä silloin katsoimme tarvitsevamme...Mitä jos niitä tulisi vielä lisää ja jos ei ennen joulua, niin joulun jälkeen. Googlaa kaikki Prismat, mihin viitsitte ajaa, niin ehkä saatte jo jouluksi. Kyllä olisi kauppiaiden hyvä huomata nyt just lisätä näitä myyntiin! Näissä on hyvä puuvilla. Olen oikein vuodevaatefriikki:)

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 4. Onpa suloiset tyynyliinat,ensin kun katsoin kuvaa nopeasti luulin että oli valokuva eläimistä;D Mukavaa joulun odotusta Leena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, nämä ovat niin eläväisen näköiset:)

   Kiitos samoin sinulle Jael<3

   Poista
 5. Hyvä vinkki, kiitos. Nimimerkillä lahjat on melkein ostettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, eikä maksa paljon ja minusta laatu hyvä. Sama täällä.

   <3

   Poista
 6. Kyllä ovat kauniita. Minäkin ihailin näitä muutama päivä sitten Prismassa. Ihanaa joulun odotusta sinulle Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, nämä ovat aika monesta Prismasta jo loppu, mutta teillä sitten vielä on. Toivottavasti saavat täydennystä ensi viikoksi.

   Kiitos samoin sinulle, Anneli!<3

   Poista
 7. Onpa söpösiä 💕
  Täälläkin meni eläimellisiä päällisiä pikkuneitien paketteihin, lähinnä pöllöjä ja lampaita -ja sisustustyynyihin sängyille 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, eikö vain!

   Hyvä ja kauan iloa tuottava idea.

   <3

   Poista
 8. Kiitos vinkistä! Mulla oli just tän kokoinen vaje mun lahjasäkissä.:)

  Oijoijoi, saatko sä (joulu)paketissa tuon suloisen kettumaalauksen?

  Ihanaa joulunaikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, ole hyvä.

   Saan joulun jälkeen, sillä se kuivuu nyt.

   Kiitos samoin!<3

   Poista