perjantai 21. syyskuuta 2018

Syysviikonloppua!


Niin super, kun kaikki on puz, put jo perjantaina jälkeen puolen päivän ja eilen käyty kaupat ja monta muuta. On satanut ja luonto kiittää: lyhtykoisot ovat upeita ja


hortensiat ruukuissaan näyttävät nyt tältä. Vielä on aikaa muuttaa väriä...


Tutuilta koiruuksilta kivoja tervehdyksiä: Kiitos Kirsi ja Jyrki! Easy -isä tyttärensä Lunan kanssa saaremme satumetsässä ja


tässä Easy relaxoituu Haikassa. Ninni -äiti ja Lulu -sisko eivät nyt olleet 'fölis'...


Taas tuosta vain valmistui omenapiirakka, vaikka en ole oikein leipoja. Kokkaaminen on ihan eri juttu, mutta kyllä maistui kera vaniljajäätelöviipaleiden. Katsoimme samalla


Nousuveden uuden tuotantokauden ekan jakson. Hyvin lupaava! Olin vallan unohtanut sarjan mainiot miehet ja Oliviakaan ei vaikuttanut enää niin väärältä valinnalta rooliinsa.


Dekkaria, saunaa, sarjoja ja herkkuja....Syysviikonloppua kaikille tasapuolisesti♥

Love
Leena Lumi

Senza Un Perché Nada

16 kommenttia:

 1. Kyllä on hienoa, kun Nousuvedestä tuli jatkoa! Se tunnarikin (Jonathan Johansson: No rest for me) on niin upea. Kuuntelen sitä usein Spotifystakin. 🎶

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, älä muuta sano! Harrastan oikein noita tunnareita, joten kiitos tiedosta. Hollow Talk Sillassa myös upea, vaikuttava. Saisihan tulla vielä Happy Valley ja Scott&Bailey ja 'uusi' Broadchurch...

   <3

   Poista
 2. Samoin sinne mukavaa viikonloppua! Ja todella lyhtykoisot ovata upeita!

  VastaaPoista
 3. Nousuvesi on noussut lempparisarjaksi, vaikka tykkään enemmän kirjoista. Olivia on minun lempihahmoni tv-sarjassa, mutta Tomin hahmosta en ole oppinut pitämään.
  En ymmärrä mihin kaikki aika katoaa, nyt on jo syyskuun loppupuoli.

  Syysviikonloppuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, kirjat ja leffat! Olivia on nyt hyvä. Kirottu ajan katoava virta...

   Kiitos samoin<3

   Poista
 4. Ihanat koiruudet ja syksyn värimaailma!
  Nyt on syksy ja omenapiirakka ajankohtainen, täälläkin leivottu ja maisteltu!
  Tunnelmallisia syyspäiviä ja iltoja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, ihanat ovat myös ammattilaisia eli homekoiria. Meillä alkaa olla aika hieno ruska. Olen oikein erikoistunut kasveihin, joilla on myös ruskaväri eli kevätkauneus ei riitä:)

   Kiitos samoin♥

   Poista
 5. Mikä upea väri noissa koisoissasi:) Ja nuo suloiset koirulit, ihania:) Nam, omenapiirakkaasi maistaisin nyt jos voisin;D Mukavaa viikonloppua Leena:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, ne ovat nyt valmiissa värissään. He ovat♥ Sitä on enää rippunen...:) Kiitos samoin Jael♥

   Poista
 6. On tämä syksy vaan upea vuodenaika! Ja kyllä - Nousuvesi on pakko katsoa. Eka uusi jakso koukutti kyllä taas heti;)
  Upeaa syksyn jatkoa sinne saareen teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arja, kaunein kaikista ja ilma on hyvä hengittää.Ainakaan ekassa ei nyt ärsyttänyt mikään ja olen hyvin kiinnostunut tuosta rouvasta, joka istuu Olivian kanssa kuvassa, en nyt vain muista hänen nimeään...Esiintyi muuten eilen paljon nuorempnana vanhassa Wallander -jaksossa.

   Kiitos samoin teille!

   Poista
 7. Suloiset koirat ja upeat syksyn värit. Tein lähiviikkoina pellillisen omenapiirakkaa, se jäi kuitenkin suurimmaksi osaksi minun syötäväkseni, joten nyt olen vain syönyt omenoita sellaisenaan.

  Nousukautta en ole katsonut koskaan, mutta kenties pitäisi seurata.

  Suloista sunnuntaita teille ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiva minusta tuo satumetsän vihreät saniaiset kera isän ja tyttären. Meillä R. on ohittanut minut:)

   Se on ehkä nyt mainettaan parempi. Monelle on ollut ongelma Olivian roolihenkilö, minulle myös, mutta nyt ekassa osassa ei ärsyttänyt yhtään.

   Kiitos samoin teille♥♥

   Poista
 8. Minulta on mennyt koko nousuvesi ohi. Pitääkin katsoa. Jatkuva pula hyvistä sarjoista. Olen niiden suhteen niin valikoiva. En jaksa mitään tappamista ja jatkuvaa surkeutta. Mieluummin saisi käydä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, minusta noita katsottavia dekkarisarjoja tulee niin vähän, että seulomme kaikki ja valitsemme suosikkimme. Sama meillä! Ei liian rankkaa, mutta ei liian kesyäkään. Psykologiset ovat parhaita. Loppu pitää olla happy end.

   Poista