sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Kirja-arvonnan voittajat!


Tämän kolmiaiheisen kirja-arvonnan voittajat ovat seuraavat Lumimiehen suoritettua arvonnan:

mimon mami

Eeviregina

Hanna Perälä

Anja Pessala

Mai Laakso

Onnea kaikille voittajille♥ Kiitos kaikille osallistujille♥

Nyt toimimme niin, että ensimmäiseksi tullut ilmoittaa haluamansa kirjan ja kakkosvaihtoehdon sähköpostilleni leenalumi@gmail.com ja samalla saan postitusosoitteen. Kiitos! 

Jotta tämä sujuisi juohevasti toivon ilmoituksia klo 18 mennessä, kuten oli arvontaohjeissakin...Näin kenenkään ei tarvitse jäädä odottamaan. Kun kirjavalinta on tehty, kirjoitan punaisella kirjan viereen 'varattu'.

Palkintokirjavalikoima löytyy siis täältä

Lumoavaa sunnuntaita kaikille♥ 

♥:lla Leena Lumi

PS. Ensi viikolla voi olla vähän hiljaista, sillä pakkaan ja postitan kirjoja, on tärkeä menopäivä ja muun ajan olen täydellisesti uponnut 1800 -luvun Britanniaan...Haravointi on intohimoni, mutta vähän liikaakin eli minua on nyt rankasti rajoitettu ja R. saa anopiltaan etätukea. Olen niin monena keväänä saanut flunssan, kun viisi tuntia haravointia menee kuin huomaamatta...

PPS. Aamun hauska: Jälleen kaksi sorsaa saapui lehtoomme, koska siellä on kosteikko, jossa voi vähän räpistellä ja jos nyt sataisi, kokisimme viime vuoden riemun eli pariskunta pärski purossamme koko lehdon pituudelta useita päiviä!Näin hauskalta se näytti, vaikka tämä kuva onkin siitä ainoasta hotellipaikasta Saksassa, jota en ole julkaissut. Kyseessä ihan kotihotellimme, jossa kävimme jo lasten ollessa pieniä...Lehtomme puro ei ole näin leveä, mutta lumien sulaessa ja kovilla sateilla sen vesi pärskyy niin ylös, että näkyy maantielle ja sisälle ja mikä luonnon musiikki...

12 kommenttia:

 1. Kiitos Leena. Jippii! Tiedät varmaan minkä kirjan valitsen. Unelmia puutarhasta.

  Aurinkoista sunnuntaita :)
  Ps. Meillä lentävät jo nokkosperhoset ja sitruunaperhoset, kimalaiset, kärpäset ja olen nähnyt jo leppäkertun ja satoja muurahaisia, matoja... minä vain pörräilen pyörryksissä kevään huumassa :)

  Ps. Laitan osoitteen sähköpostilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, ole hyvä♥ Ei liene vaikea arvata, mutta annatko kakkosvaihtoehdon, jos haluamasi kirja on jo mennyt.

   Kiitos samoin!

   Meillä nousevat nyt etupihan valkoiset ja siniset scillat ja tietty kaikkialla aloittavat kevätesikot ja onnenpensaat.

   Kiitos!

   ♥♥

   Poista
 2. Lähetin sähköpostia. Valitsen lapsen oma metsäkirja. Kiitos.
  T. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mimom mami, kiitos nopeudesta: Kirja on jo merkitty varatuksi.

   Onnea ja ole hyvä♥

   Poista
 3. Oi ihanaa, kiitos!!! Valitsen Paula Ritanen-Närhin puutarhakirjan, mutta jos se valittiin jo, seuraavaksi Meryl Streep, Valkokankaan kuningatar tai Samettinen sammal.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeviregina, onnea ja ole hyvä♥ Ei valittu, joten sinä sen saat. Laitatko minulle sähköpsotilleni postitustietosi, kiitos.

   Poista
 4. Ihanaa, että sorsat saapuivat taas!

  Onnea arvonnan voittajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, on se, mutta hyvä myös, että eivät jää pihallemme pesimään, sillä meillä käyvät myös ketut. Tätä kestänee jonkun päivää, riippuu vähän säistä eli tuleeko sadetta eli vettä lisää. Aika hauskaa kun kävelin kalliollamme, jossa myös niitä lintulammikoita luonnostaan, sorsanaaras oli ihan liki kuin joku perheenjäsen. Voivat olla samoja kuin viime vuonna eli sorsienmurhaajat eivät ole heitä saaneet!

   Kiitos psta♥

   Poista
 5. Hei, jos vielä saan palkinnon, niin Heidi Köngäs:Sandra. Kiitos paljon, jos näin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, onnea voitosta! Laitetaan Sandra tulemaan.

   Poista