maanantai 22. tammikuuta 2024

Long-tailed tit

Onko mitään suloisempaa, enemmän pimeän karkottavaa kuin tämä Antti Kortelaisen kuva pyrstötiaisesta, Long -tailed tit 💙💙Onko tämä jo alkaneen uuden vuoden lintu herkin ikinä?💙Aika ja sydän sen näyttää ja tuntee...Joskus pienin on vahvin monessa💙
kuva Antti Kortelainen....kiitos💙

Mitäkö teen? Etsin lukemista, josta en voi kieltäytyä. Niitä on tulossa, mutta vielä on matkaa. Ehkä olen talvilomalla...tai sitten aloitan paksun kirjan, jolle olen yrittänyt löytää aikaa jo kauan. Uusi askelmittari vie lenkeille ja olen vain.

Kone on kenkkuillut, joten en ole varma, saanko Pionin kommentin takaisin...

Lumipyryterveisin
Leena Lumi

3 kommenttia:

  1. Pioni ja Tarja K.,Ruusu-unelmia kiittelivät kuvaa. Kiitos teille♥♥

    VastaaPoista
  2. Voi pyrstötiaisparkoja - tämä talvi on niille erittäin vaikea ja kanta tulee kärsimään rajusti. Toivottavasti alkukesästä tulee hyönteisrikas (eli lämmin ja vähäsateinen), jotta kovia kokenut kanta pääsee toipumaan. Sama koskee myös hippiäisiä ja erinäisiä muita pienimpiä talvehtijoita, joita on tänä talvena kuolo niittänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Observer, älä muuta sano. Kirjosiepotkin tarvitsevat paljon hyönteisiä....Meillä ei ole tänä talvena nähty yhtäkään pyrstötiaista eikä ole näkynyt edes hömötiaisia. Moni laji on nyt uhanalainen...varpuset jo kauan.

      Poista