torstai 1. joulukuuta 2022

Casper Julianin yksivuotissynttäreillä


 Viime viikon perjantaina lähdimme jälleen kohti Lohjaa. Tärkeä syy, sillä lauantaina vietettiin Casper Julianin yksivuotissyntymäpäivää. Oltiin pienessä piirissä eli me, isovanhemmat ja mummi&co, sekä kummeista kaksi.  Perjantai-iltana Sami-isi teki synttäri- kakun tuosta vain. Samalla kun tarjosi meille salaisen keittiönsä ensimmäistä herkkua.

Kakkukuvassa Casper Julian on juuri kuin tyttäremme Meri saman ikäisenä♥ Kynttilä. Yksi kynttilä. Nyt se pitäisi puhaltaa, mutta miten pieni osaa...

Isi avun tuo ja toivekin tähtiin lennähtää... Niin fantastinen kuva, mutta mun kamera on kakkaa ja nyt sitten pitää jaksaa viimeistään välipäivinä ellei ennen rynnätä vaihtoon. Tykkään todella kuvata! No, yhtään kuvan laadusta ei perustanut juhlan sankari, vaan ihmetteli touhua. Muisti hyvin, että oli perjantaina sanonut minulle kun tulimme ovesta ja kyykistyin alas, ei 'nana', vaan 'mumma'. Oi, että, olenkin aina halunnut olla (kaarde)mumma♥ Vuosi kääntyy loppuaan kohden ja isin vanhempainvapaa päättyy vuoden vaihteeseen. Olemme saaneet seurata nuorta miestä, joka on superisi♥ja Merimme on supermama♥

Kummitäti Tuulin kanssa pärrytinkoneen kimpussa. Härveli, joka alkaa yksinäänkin pitää ääntä....

"Mumma", sanoi Casper. Juu, tässä Tuuli, Casper Julian ja mumma! Tuulin olen tuntenut vauvasta asti. Siitä ja elämän virroista, lähtien Karjalasta, olen kirjoittanut mm. ristiäisjutussa.

Oi, miten hienot ilmapallot! Iltapimeällä ne oli otettava jo mukaan leikkiin, sillä vanhemmat saivat viettää laatuaikaa ulkoporealtaallaan. Kyllä tämä suloisuus ehtii:)

Niin....minulla piti olla Wrendalen kortissa vain yksi tipunen, mutta ehkä olin sen jo käyttänyt. Sievin on kuitenkin Casper! Emossa on jotain oudon tuttua, mutta en muista....:)

Tämä valo säilyköön/ nämä pilkkeet silmien kestäköön/ja ilme taikaa/ kaikki se hohtaa/

kun Casper Julian vasta yksivuotispäivänsä kohtaa!/ Vuodet vierii, aika kiirii/ kun sanomme; Onnea Casper Julian♥/ Tunnet miten olet rakas/ me turvapaikkasi hakas/ kuiskaa tuuleen, kuiskaa uneen.../ ja me olemme heti takas / katse tähtiin! Aina sinun: rakkaudella mumma ja ukki.

Maanantaina emme pystyneet lähtemään ennen kuin Valonkantajamme oli menossa ulos nokosille hyvin pakattuna. Katsokaa nyt noita silmiä aina vain...kohta niihin unihiekka lentää♥

Tämän kuvan nimi on "Rakkaus". Uusia kuvia ei ole otettu, joten kai menemme studioon ukki, Casper Julian ja minä. Hän on tässä viiden päivän ikäinen rakkauspakkaus Juuri kotiutunut Lohjan loistavalta synnytysosastolta perhehuoneesta.

Lapsen paras on rakkauden syli. Olivatpa kyseessä omat vanhemmat tai isovanhemmat. Ensi vuosi paljon kuvia meistä Casper Julianin kanssa tuokoon!

Nauttikaa lapsistanne, sillä he ovat ihme♥

mumma&ukki

10 kommenttia:

 1. Voi hellanlettas, mikä tähtisilmä päivänsankari kuvassa.
  Ja hiuksensa on kuin kultaa.
  Onnea ja paljon hyvää teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripranie, älä muuta sano ja kiitos♥♥ Kaikkea ihanaa sinulle♥♥

   Poista
 2. Miten aika on mennyt näin nopeaa! Juurihan pikku herra tuli maailmaan. 😄 Mukavaa joulukuun ensimmäisen iltaa! ✨

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, ihan sitä pelästyy. Kuin eilen esittelin teille viiden päivän ikäistä vaavia. Kiitos samoin sinulle♥♥

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hannele, onnea♥♥ Olisipa meilläkin monta vauvaa! Casper on nyt jättiläisihme. Kiitos ja mukavaa matkaa jouluun♥♥

   Poista
 4. Voi että, vastahan Casper Julian syntyi! Miten ne lapset kasvavatkaan niin nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anki, niin tuntuu minustakin! Vauva-aika on kuin tähdenlento: Ohi ennen kuin huomaatkaan....♥♥♥

   Poista
 5. Ihania valokuvia ♥ Onnea Casper Julianille! Vuosi onkin mennyt nopeaan ja pikkuisten kanssa siinä ajassa ehtii tapahtua todella paljon.

  Oikein ihanaa joulukuun alkuakin teille kaikille ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos♥♥,mutta ei laadukkaita. Samin kuvakin Casperin ja kakun kanssa olisi napakymppi ilman mun kakkakameraani. Olen ollut niin menoissani kiinni, että en muistanut itsenäisyyspäivää. Joten en tänään lähtenyt ruuhkaan hermostumaan ja etsimään uutta puhelinta, jossa olisi erityisen hyvä kamera ja paljon tilaa kuville. Teimme sopimuksen: Reima hoitaa Viikon ruoat kotiin ja tuo täksi päiväksi valmisruokaa. Katsoimme yhden leffan ja nyt minä olen seuraavat päivät hiljaa, että hän saa kehittää keksintöään. Huvittaa kun sovin kuvausta tänään yhteen paikka ensi viikon to tai pe ja kun olin jo luurin sulkenut, tajusin, että minä katson kuvakulmat ja Reima saa kuvata omallaan. Voisin sen jälkeen ajatella aloittaa taas uuden vempeleen kanssa. Ellen opi, oivoi, mitä valitusta....Kiitos paljon ja toivotaan vuotta, jolloin tapaamme, sillä joku outo on nyt, kun aina kun tapahtuu, putoaa varallinen kirja melkein halkaisten varpaani tms. Varo!, kirjat voivat tappaa. Jos se olisi osunut päähäni, en olisi tässä enää. En kuitenkaan voinut pysyä pois rakkaitteni luota eli olemme nyt viisikko. Kiitos paljon ja kaikkea kivaa teille♥♥

   Poista