tiistai 14. toukokuuta 2024

Koko helteinen päivä menossa ja huomenna taas...

Just vasta tultiin kotiin ja huomenna sama juttu. Kasveja, kasveja...ja muutakin. Kirja luettu, mutta kirjoitan kunhan ehdin. Voikaa keväisesti vai jo peräti kesäisesti. Onnenpensaat, scillat, esikot ja valkovuokot kukkivat, Nyt istuttamaan muratteja. Eilen sain gladiolukset maahan ja kaikissa isot juuret, koska sain naapurin Toinilta vinkin liottaa sipuleita, kunnes niissä on kunnon juuret. Valkoista ja punaista. Nauttikaa auringosta, ketkä voitte, muistakaa silti suojakerroin 50.

Olen itse nyt kovin ihastunut apteekin Vichyn kasvojen aurinkosuojaan UV-Age Daily, jonka suojakerroin on 50. Tätä tuotetta myydään kolmella vaihtoehdolla: mieto tuoksuisena, tuoksuttomana ja vielä kevyen värin kera. Kaikki näistä suojaavat ihoa ja hoitavat sitä. Kysyin myös ihotautilääkärin mielipidettä ja hän fanitti. Pieni purkki on helppo kuljettaa mukana käsilaukussa. Muuten käytössä on aina PizBuin tai Nivea korkealla suojakertoimella muuhun kuin kasvoihin.

Aurinko on hallittava ystävä!

Varjoon suojaan....pois alta polttavan auringon.

Leena Lumi

2 kommenttia:

  1. Kiitos aurinkovoidevinkistä. Vichyn tuotteet ovat ainoita joita kasvoni allergian vuoksi sietävät. Pitää kokeilla myös tuota uutuutta.
    -Helena

    VastaaPoista