lauantai 12. joulukuuta 2009

BRIGITTE BARDOT AGAINST ALL ANIMAL CRUELTY


14 kommenttia:

 1. Katsoin Bardot-dokumentin. Olen vieläkin lähes sanaton ja järkyttynyt. Hylkeenpoikasten julma tappaminen ei ole loppunut vieläkään! Bardot aloitti hylkeiden puolesta puhumisen jo 70-luvun lopulla, jolloin tämäkin kuva on otettu.

  Mitä me voimme muuta tehdä kuin antaa tukemme Bardot:lle ja hänen säätiölleen!

  VastaaPoista
 2. Niinhän minäkin luulin...

  En koskaan astu jalalllani maahan, jossa tapetaan hylkeitä ja jokaisen karhuntanssittajan ilmoitan poliisille!

  Kunpa olisin löytänyt linkin hänen säätiöönsä...

  Onko maailmassa MITÄÄN tärkeämpää kuin suojella täysin viattomia, pulustuskyvttömiä eläimiä! Eläin ei ole koskaan paha. Ihminen on peto ja pahuuteen syntynyt ja siinä myös kuolee.

  Minähän en ole vuosikausiin atanut mitään rahaa muuta kuin eläinsuojelulle ja sotainvalideille. Viime mainittuja ei kohta enää ole ja aion keskittyä täysillä vain eläimiin.

  VastaaPoista
 3. Sotainvalideja ja veteraaneja tulee täälläkin koko ajan lisää..... yk-sotilaat.... on niitäkin jopa tuotu kotisuomeen arkussa ja loukkaantuneena. Vaikka nämä meidän itsenäisyydestä taistelleet vähenee koko ajan....( nykyveteraanin vaimo????????,yk-joukoissa Siinailla Egyptissä turvaamassa maailman rauhaa. Mies ollut sotatoimialueella yk-tehtävissä ja Jemenissä rakentamassa viljavarastoa..... mennessä leimattiin ammattisotilaiksi.....)

  VastaaPoista
 4. Blogissani linkki Brigitten säätiöön.

  VastaaPoista
 5. Siitä kirjasta, josta puhuin sulle, sen kaverin KAIKKI alkoi Upinniemen rannikkojääkäreistä, joissa Jukkaikin oli.

  Minulla on Leena vian yksi elämä ja rajallinen määrä voimaa ja rahaa, kun he ovat poistuneet, jotka antoivat meille itsenäisyyden, keskityn sataa vain eläinsuojelutyöhön. Et ilmeisesti katsonut Bardot dokumenttia, jossa hylkeet luottavaisina tulevat kohden ihmistä, joka hakkaa ne kuoliaaksi laudalla. Ja varmasti et halua tietää, miksi tanssivat karhut tanssivat...Ja melkein aina näiden julmien eläinrääkkäysten takana ovat miehet!

  VastaaPoista
 6. Dokumenttia en todella katsonut, en halua edes tietää näistä julmuuksista, niistä tulee niin paha olo... katselin joskus netistä kissojen kuvia, jotka oli pentuna laitettu pieneen lasilaatikkoon jotka kasvoivat siellä ihan muodottomiksi.... mietin vaan et miks joku voi tehdä sellaista...

  VastaaPoista
 7. mun täytyy katsoa tuo Bardot-dokumentti,se on mulla tallessa TV-kaistalla,joka on voimassa vielä tämän viikon.

  VastaaPoista
 8. Soolis, kiitos, otin ne linkit slta ja kävin jo niillä sivuillakin.

  Leena, jos niiden eläinten täytyy ne julmuudet kestä läpikäydä, ehkä meidän pitäisi edes kestää katsoa. Voisi syntyä vastavoima AGAINST ANIMAL CRUELTY.

  Jael, katsoppa se! Bardot on koko elämänsä ollut suora ja rehellinen ja nytkin hän toimii täysillä. Toiminallisesti eläinsuojelun kannalta olisi ollut parempi, mikäli hän olisi jäänyt politiikan ulkopuolelle ja liittoutunut enempi naisten kanssa. Käydessään nyt viimeisen kerran ilmeisesti Kanadassa pyytämässä, että hylkeiden teurastusket lopetetaan, hän itki vuolaasti ja aidosti.

  VastaaPoista
 9. Leena, bonsaikissoja! Hyvä Jumala, jos olet olemassa, tee niistä bonsaikissojen kehittäjistä bonsai-ihmisiä!

  VastaaPoista
 10. Ei voi olla totta! (tuo kissajuttu). Kävin äskettäin kyynelsilmin suukottelemassa kissojani.

  VastaaPoista
 11. Käsityskyky ei riitä ymmärtämään millaisia hirveyksiä ihminen eläimille tekee; ihminen, jonka pitäisi olla inhimillinen ja pystyä tajuamaan tekojensa seuraukset.
  Minä pidän ihmisistä aina vain vähemmän. Arvostukseni ns. "ihmisyyttä" kohtaan on kärsinyt täydellisen Waterloon.

  VastaaPoista
 12. Soolis, kyllä sen elen näki, että ihmispeto pystyy mihin vain!

  Eve, olen kääntymässä sinun suuntaasi ja niinhän sanoi Bardotkin eilen kyynelsilmin.

  VastaaPoista