keskiviikko 9. joulukuuta 2009

ONE WAY TICKET AFTER 'PIKKUJOULUPARTY';-)http://www.youtube.com/watch?v=7DYA1raD-YY
Suomen paras ravintola on Ranskalaiset korot, joka sijaitsee Jyväskylässä! Tässä kaikki nimet ja linkki: Boutique Hotel RK Brasserie Yöpuu Ravintola Pöllövaari http://www.hotelliyopuu.fi/

7 kommenttia:

 1. Huomenta!
  Toivottavasti sait tanssia illalla jotain tämän tapaista letkeää, sydämen kyllyydestä. Nuo korkkarit, sen lisäksi, että ovat klassisen kauniit, soveltuvat varmaan myös kävelyyn ja tanssiin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Mikä laulu? Linkki ei aukea Saksassa.

  VastaaPoista
 3. Hannele: usein, mutta eri painotuksin.

  Rita, mistäs arvasit, että olen tätä tyyppiä...Juuri tuollaiset vanhat biisit irrottavat mulla korot kattoon. Viimeksi tanssin kunolla siskoni täyttäessä pyöreitä. Silloin löysin yllättäen sisältäni myös sisäisen latinon ja oli ihanaa, sillä mieheni osaa viedä tämmöistä vähemmän taitavaakin.

  Eilen olimme yhdssä Suomen parhaista ruoka/viiniravintoloista. En halunnut nyt heilua kameran kanssa, vaan nauttia, sillä Hotelli Pöllöwaarin Ranskalaiset korot ravintola on minun kantapaikka. Varasin jo Rakastavaisten pöydän numero 3 (vain kahdelle) maaliskuun eräälle päivälle. Tämän ravintolan tarjoilija Mia voitti vuosi sitten koko maailman parhaan tarjoilijan tittelin Japanissa ja heidän hovimestari voitti TOISTAMISEEN Suomen parhaan hovimestarin tittelin. Sitä ei yleensä edes aneta toista kertaa samalle henkilölle, joten tämäkin kertoo jotain.

  Siis tuo biisi tuo mieleen tietyt vuodet ja soi matkalla raflaan, joten kirjoitin heti muistiin, että linkitän muillekin;-) Sen lauloi aikanaan suomeksi Teresa Rosenius ja teki muuten sen ihan käypäsesti. Kaupungilla kulkee outo huhu, että olen tämän muka käynyt karaokessa laulamassa erään Daami-illan jälkeen, mutta kaikkia juttuja ei pidä uskoa...

  VastaaPoista
 4. Allu: "Katson taaksepäin ja kiskot sinne jää. Juna jyskyttää enkä ystävää nyt mä nää, mulla kauas menolippu on.

  Mun pakko matkustaa on jonnekin, entisestä pois juna vie. On aivan sama minne kiirehdin, kun vain pitkä on tie.

  Katson taaksepäin vain kiskot sinne jää. Juna jyskyttää, vanhaa ystävä en mä nää, mulla kauas menolippu on.

  Minut jätti hän, mun kuuli lähtevän, muualta nyt etsin uuden ystävän lempeän, mulla kauas menolippu on. Mun pakko matkustaa on jonnekin..."

  Siis tämä, mutta englanniksi Bonnie M:n esittämänä. Kuka tietää, kuka on laulanut tämän alunperin?

  VastaaPoista
 5. Laulun alkuperästä en tiedä, mutta vuonna -79 tämän laulun lauloi Satu Pentikäinen (nyt jo unholaan painunut), ja 80-luvun alussa oli hetken komeettana taivaalla Mona Carita, hänkin lauloi tämän Menolipun. Olin katsos teini silloin, ja minusta tämä oli huippu biisi, sekä suomeksi että Boney M:n versiona !!!!

  Oliko sulla nuo ihanat kengät eilen menossa mukana?

  VastaaPoista
 6. Soolis, sain juuri meilin, jossa eräs ystäväni kertoo One eay ticketin olevan vuodelta -59 ja alunperin Neil Sedakanin blueskipale.

  Juu, ne olivat ja järkyttävän liukkaat. Sille asialle on pakko tehdä jotain. Bessu nauroi, että kun näin ne Raumalla, olin kuin liimattu niihin, seisoin vain peilin edessä ja ihailin niitä, en kävellyt. Silti rakastan niitä. Niihin lis'tään vain yksi pikkujuttu pohjaan. Sain eilen vinkin

  VastaaPoista