maanantai 28. joulukuuta 2009

KAURIS 22.12. - 20.1.


Kauriin merkissä syntyneenä olet hyvin vanhoillinen; henkilökohtainen maine ja asema ovat sinulle tärkeitä etkä todennäköisesti vaaranna missään tilanteessa uraasi tai ihmisten sinusta saamaa kuvaa. Kaipaat miltei pohjattomasti aineellista turvallisuutta, mikä kannustaa kunnianhimoasi. Olet eteenpäin pyrkivä, käytännöllinen ja uuttera, haluat aloittaa pohjasta ja raivata tiesi huipulle, minkä elämänuran sitten valitsetkin.Saturnusplaneetta, avaruuden vaativa työnantaja, hallitsee sinun merkkiäsi, etkä saavuta mainetta yhtä helposti kuin jonkin muun merkin edustajat. Kauris joutuu yleensä pyrkimään päämääräänsä ja haluamaansa menestykseen vaikeaa tietä. Sinä et pakoile vastuuta ja työskennellessäsi toisen alaisena olet tunnollinen ja luotettava. Olet myös omavarainen ja pystyt aina huolehtimaan perheestäsi ja itsestäsi. Olet aina tosissasi ja toimit johdonmukaisesti kaikessa mitä teet etkä alistu epäonnistumiseen.


Koska turvallisuus on sinulle kovin tärkeää, sinusta tulee helposti oikea itsesi kiduttaja; pelkosi ja ongelmasi paisuvat usein valtaviin mittasuhteisiin. Kuvitellut pelot ajavat sinua yhä suurempiin ponnistuksiin ja harkitset huolellisesti jokaista toimenpidettä – sen etuja ja siinä mahdollisesti piileviä vaaroja.


Olet synnynnäinen järjestelijä ja pystyt laatimaan suunnitelmia. Osaat kuvitella mielessäsi jonkin suunnitelman lopputuloksen ja ymmärrät, mitä hyötyä on tahdikkuudesta, diplomatiasta ja järjestelmällisyydestä, kun jotakin halutaan saada aikaan. Sinä vaadit tekoja ja tehokkuutta itseltäsi ja muilta. Tämä tiukkuus ja vaativaisuus vieroittaa helposti läheltäsi sellaiset ihmiset, jotka ottavat elämän rennommin kuin sinä. Et kuitenkaan suhtaudu välinpitämättömästi toisten ponnistuksiin tai ongelmiin, ja vaikka saatat vaikuttaa ajatuksiisi vaipuneelta ja välinpitämättömältä, yrität todellisuudessa olla avulias ja ymmärtäväinen.


Sinulla on monia merkittäviä ominaisuuksia joiden avulla voit päästä päämäärääsi. Käytä jokaista voittoa tai tappiota astinlautana menestykseen, mutta älä kohtele säälimättömästi toisia äläkä muutu opportunistiksi, joka ohittaa ne jotka eivät ehkä ole yhtä kyvykkäitä.


Merkkisi edustajilla on syvä rakkauden ja toveruuden tarve, mutta sinun on usein vaikea lähestyä ihmisiä ja sinulla on pikemminkin muutamia hyviä ystäviä kuin paljon yhdentekeviä tuttavia. Julkisuudessa saatat esiintyä optimistisesti ja huolettomasti, mutta sinulla on oltava ainakin yksi uskottu ystävä ja kotona joku joka kuuntelee huoliasi myötätuntoisesti ja ymmärtävästi.

Vaikka et ole yhtä seurallinen kuin joidenkin muiden merkkien edustajat, voit olla asiantunteva ja loistava keskustelija. Jos esität seurassa kiistanalaisen ajatuksen tai mielipiteen, se on yleensä tarkoitettu piristämään keskustelua ja innostamaan toisia vastaväitteisiin.


Kauriin merkissä syntyneiden joukossa on myös sellaisia, jotka eivät koskaan unohda ystävänpalvelusta eivätkä saa rauhaa, ennen kuin ovat palkinneet toisen hyväsydämisyyden. Toiset Kauriit taas saattavat ystävänsä kiitollisuuden velkaan antamalla heille kalliita lahjoja tai kertomalla heille arvokkaita tietoja toivoen saavansa vuorostaan jonkin vastapalveluksen.

Et ehkä ole tähtimerkkien edustajista kaikkein avomielisimpiä ja herkimpiä osoittamaan tunteitasi, mutta otat hyvin auliisti huomioon toisten tarpeet ja suhtaudut vakavasti vastuuseen. Kauris omaksuu usein isällisen tai äidillisen asenteen toisiin ja uhrautuu varsinkin lastensa hyväksi. Keskitason Kauriit eivät ole hilpeitä eivätkä huolettomia ja heidän on usein vaikea olla autuaallisen onnellisia.


Sinulle sopii parhaiten aviopuoliso, joka ei ole komenteleva eikä ylettömän tuhlaavainen ja joka ymmärtää vakavaa mutta hiukan hajanaista luonnettasi. Tutki oman merkkisi ja toisten merkkien luonteenomaisia piirteitä, niin tiedät, mitkä merkit sopivat parhaiten omasi kanssa.

12 kommenttia:

 1. RALPH FIENNES vaikuttaa juuri tuolta eli Kauris tyypillisimmillään, kenties!

  VastaaPoista
 2. Soolis, paras kumpani härkänaiselle on rapu ja heti toisena tulee kauris! Minun horoskooppikirjani sisältää myös tuon parisuhdepuolen, mutta jos alan sitä tekemään, menetän lopullisesti uskottavuuteni;-)

  VastaaPoista
 3. ;D ;D

  Minulle yksi Kauris, kiitos. Mielellään Fiennesin oloinen. Myös David Bowien Kauris-ruumiillistuma kävisi. Ja Elvis oli myös Kauris !

  VastaaPoista
 4. Tuntuu aika tutulta, mut mä kyllä itse olen aika komenteleva ja välillä myös tuhlaavainen.

  VastaaPoista
 5. Leena, sulla on kauris-mies, mutta mikä olikaan sun horoskooppi...,ollaan puhuttu tästä, mutta en muista.

  VastaaPoista
 6. Edessäni on salattua tietoa Kaurismiehestä ja Kaksosvaimosta...,mutta en taida alkaa kehdata pitää mitään parisuhdeblogia, ihan kuulen jo mitä etenkin rationaaliset miehet sanovat...

  Mutta tässä vähän, millainen olet kaurismiehen kanssa: Kaksosvaimo on levoton kuin tuuli ja kaurismies taas haluaa vakiintuneen elämän. Kaksosvaimo on muuntautumiskykyinen kuin kameleontti. Hän on monipuolinen ja kekseliäs. Kaksosvaimo voi yhtenä hetekenä olla hurmaava, iloinen ja nokkela ja seuraavana hermostunut ja ärtyisä. Kaksosvaimo on taipuvainen flirttailuun. Kaurismies on pidättyväinen, kaksosvaimo estoton...

  VastaaPoista
 7. Että vastakkaisuuksia löytyy... ehkä ne täydentävät toisiaan..??? Ollaanhan me kuitenkin oltu jo kauan yhdessä.

  VastaaPoista
 8. Emn tiärä, asuin kauriin kanssa 9 vuotta, hänellä synttärit tänään, Viattomien Lasten päivänä, täytyypä käydä Facebookissa onnittelemassa..

  VastaaPoista
 9. Hannele meidän Meri syntyi melkein tänään, mutta meni sitten huomiseen. Täytyy sun nyt muistaa Viattomien lasten päivänä syntynyttä poikakaveria. Mikset sää kutsu mua facebook -kaveriksi, miksi aina mun täytyy olla aloitteellinen (ei oo mikää ihme, ku mä väsyn...) En ole siellä usein, enkä jaksa niitä kaikkia juttuja, vain sellaisia, että 'oletko loistava rakastaja etc';-) Sun huki!

  VastaaPoista
 10. (oon kutsunut sunt nyt, sattumalt näin,
  mä oon hyvin huano aloittelija ja kutsuja ;)

  VastaaPoista
 11. No kiitos!, ja mä hyväksyn sut tänä kun ehrin ens sinn asti. Miten sä voit valvoo noin kauan. Ny o jo aamu, mut mä meni illall nukkuma ko sä jäit viel kirjottama sun rakastajistas...

  VastaaPoista