lauantai 19. joulukuuta 2009

BORN TO RIDE!


He is still alive and even want next time three hours ride! It was -12 degrees, but unbelievable beautiful, when we rode through the frosty, snowy forest.

16 kommenttia:

 1. Hienoo!! Holmar ja Reima selvästi löysivät toisensa :)

  VastaaPoista
 2. Juuri niin tapahtui! Kundit menivät mun edessä niin leuhkasti. Tämä asetelma on vain alkujännitystä, mutta siellä mentiin jo tölttiä hetki tämän jälkeen ja Reima oli kuin olisi aina ratsastanut, siis: Born to ride:-)Arvasin, että hän heltyy näihin sydämenryövääjiin!

  VastaaPoista
 3. Oi, komea näky! Ja hienoa, että kokemus oli ensimmäisellä kerralla hyvä. Nyt vain uutta, kolmituntista ratsastuskertaa suunnittelemaan!

  VastaaPoista
 4. Uhkasin laittaa sen Jaken ratsastuskuvan samaan postaukseen, mutta hän ei hyväksynyt;-)

  Tiedämme jo kuukauden, mutta koska vain lauantait sopivat ja siihen reissuun liittyy eräällä kodalla käynti ja makkaranpaisto ja Bessukin tulee mukaan, valitsimme kuukauden, johon on vielä aikaa.

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Tulee ihan mieleen mieheni siskon mies, joka ratsasti elämänsä ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja on nyt suurella innolla mukana kaikenlaisissa hiihto- ja yöratsastuksissa heidän omalla hevosellaan :)

  VastaaPoista
 6. Hieno homma!! Mitähän vastaavaa keksisi omalleen? Rullaluistelu ehkä...

  VastaaPoista
 7. Nyt alkoi tehdä mieli vastaavalle keikalle, mutta en saa millään ihmeellä miestä suostuteltua mukaan :)

  VastaaPoista
 8. Lumiomena, pyrin myöskin innostuttamaan mieheni tähän ratsastushomman ja issikat ovat harrastuksen parhaat markkinoijat, sillä kuka heitä voi vastustaa! Hiihtoratsastus on hauskaa, olen sitä itse nuorena kovastikin harrastanut. Tuskin omaa hevosta kuitenkaan, mutta Reima haluaa olla mun oma 'Jake Gyllenhaal' ja tekee sen eteen paljon♥

  Rita, me juuri pohdimme Reiman kanssa, mitä oikeasti haluamme tehdä muutaman vuoden päästä...kaikki mahdollisuudet ovat avoinna - vielä.

  Runotalon Sari, naisella on tuhat ja yksi keinoa 'suostutella' mies kokeilemaan uusia juttuja! Lue etenkin rivien välit;-) Ja jos et muuta keksi, pyydät yhteisen ratsastusreissun syntymä- tai hääpäivälahjaksi. Semmoista miestä ei löydykään, joka voisi moisesta kieltäytyä.

  VastaaPoista
 9. Ritalle voin opettaa rullaluistelua, minulla on omat inlines..

  VastaaPoista
 10. Mahtoiko Rita olla ollenkaan tosissaan...

  Ehkä sama kuin mulla golf: Never in my life! Inhoan kaikkea tylsää!

  VastaaPoista
 11. Sivuhuomautuksena sanoisin, että golf ei ole muutenkaan nyt oikein iskussa Tiger Woodsin irstailujen ja sekoilujen vuoksi.

  VastaaPoista
 12. Soolis, en seuraa noin tarkasti, kun urheilu ei mun juttu, paitsi kaunoluistelu. Mutta golf on mun mielestä aika pöhköä...

  Hannele, kunpa Rita näkisi tämän. Kirjoita se hänen blogiinsa!

  VastaaPoista
 13. Rullaluistimet minulla on ja luistelemisen taito. Siksipä, kun mies ei ole sitä harrastanut, voisi hänet houkutella. Viime vuosina on jäänyt itseltäni kokonaan rullaluistelu. Jäällä luitelu kiinnostaisi ja retkiluistelu olisi myös kokeilun arvoinen asia.Lapsena tuli luisteltua enenpi kuin hiidettyä.

  VastaaPoista
 14. Osaan kyllä rullaluistella. Viime vuosina ei ole tullut luistetltua. Mies ei ole rullaluistellut, joten hänet voisi houkutella. Lapsena luitelin enenpi kuin hiihdin. Tekis vieläkin mieli joskus kokeilla luistella oikein hyvällä jäällä.

  VastaaPoista
 15. Voi!, mikään ei ole kauniimpaa kuin luistelu. Se ei edes näytä urheilulta. Minäkin luistelisin, mutta oikea polveni on kärsinyt yleisurheiluvuosien hyppylajeista.

  VastaaPoista