maanantai 7. joulukuuta 2009

SNOWAPPLE ETC.


This Snowapple is by Jeff Curto http://www.cameraposition.com/ , but who is Snowapple? She is http://luminenomena.blogspot.com/  ,where you can also find books, books, books...And Jeff, you can visit here http://i-kuvat.blogspot.com/ Enjoy youself!

regards
Leena Snow/Lumi

11 kommenttia:

 1. Kiitos lumiomena-kuvasta, onpa kaunis! Aiempaan kirjoitukseesi liittyen, Olga-koira on todella ihana koira - ja hieno kennelnimi. Luitko muutama viikko sitten Hesarista (vai oliko se Nyt-liitteessä, ei varsinaisessa päälehdessä?) jutun sielukkaan näköisistä koirista? Olga olisi voinut hyvin esiintyä ko. jutun kuvissa.

  VastaaPoista
 2. Voi, kunpa minulle tuliskin Hesari. Kotiini tuli aina. Meille tulee maakunnan pääuutislehti Keskisomalainen ja sitten monta aikakauslehteä.

  Olga on sensitiivisin ja sielukkain koira, jonka olen koskaan tavannut.

  Himoankin aina sitä Nyt-liitettä ja kulttuurisivuja. Jos kirjapuolella jotain tärkeää, hesalaiset ystäväni infoavat ja Reima ostaa sitten lehden mulle työmatkalla. Katsos, asun täällä saarella...

  VastaaPoista
 3. Hieno ja tunnelmallinen kuva. Lumi on kuvassa puuterilunta, pakkaslunta..

  VastaaPoista
 4. hieno kuva, voisi olla myös sinun puutarhastasi.. Muistan tuollaisen näkymän jokunen vuosi sitten kun klapeja purimme ;) sokerihuurroksella saisi kai aikaiseksi tämän tyyppisiä koristeita??? Askartelu ei ole mun vahva laji.Flunssaa pukkaa mutta sinnittelen, huomiseen :)

  VastaaPoista
 5. Soolis, mahatava kuvat, mutta kuten Ane alla sanoo, voisi olla minun puutarhasta.

  Anne, tämä voisi olla minun puutarhasta, mutta kun ei ole lunta! Omenoita kylläkin. Silloin, kun lumessa purimme niitä klapeja, olsit sanonut: Nainen, ennakoi tuleva tialnne ja hae kamera!

  Minä en askartele mitään!

  Et tule nyt flunssaan!

  VastaaPoista
 6. Just semmonen, että hampaista viiltää...ihanasti!

  VastaaPoista
 7. Hihi, olet ahkera linkin tekijä,
  mutta et itse niihin kurkista :)

  VastaaPoista
 8. Hannele, börja inte nu;-)

  Kurkistan, kun selkokielellä laitetaan, kuten Eve teki: Leena, tässä linkki, klikkaa siitä. Joskus tosin on niin kiire, etten ehdi sillä siunaamalla hetkellä, mutta myöhemmin...

  VastaaPoista
 9. Et, jäät vaille paljon hyvästä :)

  VastaaPoista
 10. Varmasti, mutta en ehdi joka lähtöön. Olen kiinnostunut niin monesta asiasta...Opettelen nyt Slow Life. Seuraappa miten hitaasti tulee toinen blogini, Lumikarpalo, johon vain kuvia, sitaatteja ja runoja. En edes toivo sille mitään suosiota. Se vain on.

  VastaaPoista