tiistai 29. joulukuuta 2009

MIEHET TAHTOVAT AINA OLLA NAISEN...


"Miehet tahtovat aina olla naisen ensirakkaus. Naisten suhtatuminen on järkevämpää: he tahtovat olla miehen viimeinen romanssi."

"Naisen elämässä on vain yksi tragedia: Se että hänen menneisyytensä on aina hänen rakastajansa ja että hänen tulevaisuutensa on poikkeuksetta hänen aviomiehensä."

"Epätavallinen intohimo nautintoon on nuorena pysymisen salaisuus."

- Oscar Wilde -

4 kommenttia:

 1. Wilde oli näppärä ja hauskan kärkevä. En silti kunnioita hänen ajatuksiaan pätkääkään. Mielestäni ukko puheli ja kirjoitteli lähinnä lämpimikseen. Mahtoikohan hän itsekään ajatella laukovansa suuria elämän viisauksia vai ennemminkin härnääviä pikku vitsejä?

  VastaaPoista
 2. Pihlajatar, olen samaa mieltä. Minulla suorastaan kiehui, kun luin häntä enempi. Mieleen tuli myös, ja tietysti tätä voi vähän ihailla, että hän tehtaili noita ajatuksiaan kuin koneelta. Minä en aio julkaista jatkossakaan, kuin ne jotka jotenkin kolahtavat minuun. Kuitenkin: Blogini alkoi lauseesta, jonka luin Ruth Rendellin kirjasta Veden lumo eli "Me kaikki seisomme katojassa, mutta toiset meistä katsovat tähtiin." Siinä ei mainittu mitään lähdettä, mutta joku lukijoistani tiesi sen Wilden sitaatiksi.

  VastaaPoista
 3. tja, maistuu se "toinenkin" rakkaus :)


  "Kun rakastaa, pysyy nuorena."
  nimimerkki
  Kokenut

  VastaaPoista
 4. Hannele, eläköön se toinen ja viimeinen kierros♥

  Ja just niin!

  VastaaPoista