sunnuntai 27. joulukuuta 2009

VANHA ROMANSSINI JACK;-)


Saanko esitellä expoikakaverini Jackin, jonka kanssa minulla oli romanssi muinaisuudessa. Jack on hieman onneton tapaus. Hän kyllä kulkee ns. täyspäisten kirjoissa, mutta minä aina jaksan ihmetellä, eivätkö muut huomaa ettei hänen kuuluisi;-)

Meidän kauniisti alkaneen teinirakkautemme Jack möhli tempulla, jota en aio teille kertoa, mutta pidän tarkan vaarin, että HÄN ei ikinä sitä saa unohtaa. Toisaalta, en usko hänen edes tajuavan tehneensä mitään hölmöä/tyhmää/peruuttamatonta/kohtalokasta.

Vaan mitä tekee Jack nyt, juuri juhlapyhien aikana: lähettää  itsestään hölmöjä kuvia meiliini. Sain sarjan Jackin koottuja selityksiä, joissa hän munaa itsensä vielä syvemmin. Ja mikä raivostuttavinta: Mikä omahyväisyys!

Luulen, että hänen tunneälyttömyydellään varustettu henkilö pitää kuvasarjaa ja selityksiään liikuttavana joululahjana...

13 kommenttia:

 1. Soolis, valitettavasti enempi totta kuin uskotkaan!

  VastaaPoista
 2. Hänkin pelkää ihan selvästi lukevia naisia! Hihiih ;)

  VastaaPoista
 3. Eve, hän pelkääkin! Mutta toisaalta hän oli nuorena kova poika käyttämään toisia hyväksi. Hän mm. opetteli ulkoa kaikki runot, jotka hänelle kirjoitin, kun vielä luulin, että hänestä on johonkin, ja lausui niitä sitten kyynelehtien toisille tytöille omina kirjoitelminaan (valehtelu kertoo kierosta luonteesta)ja kertoi minulle kirjeissä, että 'kävi kova flaxi'. Voi, jo silloin arvasin, että Jack ei rangaistuksetta selviä...

  VastaaPoista
 4. Tuollainen mieshän saa kiksejä ja tyydytystä, kun/jos vastapuoli ihastuu tai raivostuu, kunhan reogoi HÄNEN sanomiseensa/tekemiseensä.

  Välinpitämättömyys tai vilpitön nauraminen kohdistettuna häneen, saa hänet vuorostaan luhistumaan tai raivoon. However, aikamoiseksi shakinpeluuksi tällaisen tyypin kanssa kinastelu voi päätyä.

  VastaaPoista
 5. Rita, nimimerkki Epätoivoinen Mies, nimenomaan odottaa raktiota, siksi hän yrittää käydä 'riittävästä' haastamalla naisen. Älykäs nainen ei tuohon vipuun mene. Ihanstuminen olisi tietty se ensimmäinen. mitä hän odottaa, mutta hän on pettynyt niin usein...siksi uhoamis/haastamis/ärsyttämistyyli on hänen ainoa siirtonsa. Hän ei osaa muuta.

  Välinpitämättömyys on toiseksi pahinta, nauraminen pahinta. En lähde enää noihin kinoihin. Niin paljon niin turhaa ja tyhjää.

  Rita, me taidetaan elää samaa elämää!

  VastaaPoista
 6. mitäs minä joskus sanoin niistä putkista ;DD

  VastaaPoista
 7. Rita, ei ne epätoivosiet mitään RAKTIOTA odota, vaan reaktiota. Mitä tahansa, kunhan heidät huomataan.

  Anne, muistan kyllä. Näetkö muita!

  VastaaPoista
 8. No, harvemmin tai tosi harvoin ;)

  VastaaPoista