lauantai 5. joulukuuta 2009

MITÄ LÖYSIN EILEN ILONAN PUODISTA...


Eilen vietimme iltapäivän serkkuni kanssa Ilonan sisustuspuodissa Sateenkaaren taa. Mukaan lähti monenlaista kirjoista rustiikkisiin koruastiohin, mutta kaikkea ei voi näin joulun alla paljastaa, sillä menevät lahjoiksi. Itselle ostin tummaan oveemme hopeisen kranssin, jossa kaksi kaunista sarvipäistä kaurista. Kaikki aikaisemmat punaiset kranssimme ovat pikkulinnut ja tikat nokkineet rikki, vaikka ruokin lintuja sekä oravia ruhtinaallisesti. Tai ehkä juuri sen takia;-)

Lisäksi ostin ihan itselle keittiöön seinäkalenterin yläpuolelle korteille sydämenmuotoisen telineen, jossa siis tästä lähtien vaihtuva näyttely. Pääsäisenä ihan toista ja synttärinä taas muuta. Kivoja valokuviakin tuohon voi laittaa itseä ja kävijöitä ilahduttamaan. Olen säästänyt kaikki elämäni kortit, kuten teki isoäitini Amanda aikoinaan, ja minulla on mistä ottaa, vaikka korttien lähettämisestä tulisikin vain menneen maailman juttu.

Alin kortti on yksi isäni säästämiä kortteja, muut ovat saatuja. Kätköistäni löytyy myös 1800-luvulla syntyneen Amandan saamia kortteja...
http://sateenkaarentaa.blogspot.com/

14 kommenttia:

 1. Tosi kivoja juttuja löysitte sieltä Ilonan puodista:-)

  VastaaPoista
 2. Jael, tosi on ja tässä vain osa...

  Hannele, pidän kovasti ja vaihtelua punaisiin marjakransseihin.

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä! Tuolla Ilonan puodissa täytyy kyllä käydä.

  VastaaPoista
 4. Hieno kranssi.... voisin laittaa omaankin oveen....

  VastaaPoista
 5. Mainio tuo korttiteline, ja siitäkin hyvä, että sopii joka vuodenaikaan!

  Kranssi on kaunis ja sarvipäiset kauriit harvinaisia koristuksia kranssissa. Tuokin melkein moneen vuodenaikaan sopiva!

  VastaaPoista
 6. Anne, vanha talo kahdessa kerroksessa täynnä rustiikkia...

  Leena, tämä on kiva vaihtelu ja tuli halvemmaksi kuin vaihtaa uusi ovi! Tuossa tummassa ovessa on roikkunut marjakaransseja ja linnut ovat niitä siinä hakanneet. Eivät ole oiken edes erottuneet. Tykkään tuosta hopeasta jouluvärinä ja nykyään muutenkin (kultakorutkin saaneet kyytiä).

  VastaaPoista
 7. Tuo teline on kaunis, jotain vastaavaa olen etsinyt omaan keittiöömme.
  Laiskana en nyt jaksa googlettaa, joten sijaitseeko Ilonan puoti jossain Keski-Suomessa? Mietin vain, että ehtisiköhän piipahtaa siellä joululoman aikana.

  VastaaPoista
 8. Laitan linkin tuohon, niin pääset sinne. Olen häntä usien linkittänyt. Jos hiukan rollaat niin näet. Se on http://sateenkaarentaa.blogspot.com ja puoti on sitten sama, paitsi loppuun blogspotien ja muiden tilalle fi.

  Sijaitsee Äänekoskella. Laita hakuun 112 ruutuikkunaa ja Sateenkaaren taa ja Willa sukka -kirjat. Ne ovat Ilonan krijat, jotka olen arvostellut blogissani. Ostin niitäkin lahjaksi...

  VastaaPoista
 9. Mukavalta vaikutti päiväsi ja kivoja löytöjä teit!

  VastaaPoista
 10. Soolis, minustakin tuo kranssi on nyt talvikranssi, ei vain joulun aikainen. Korttitelineestä tulee nyt mun kollaasi! Reima sen keksi. Koska en niitä osaa tehdä kuten eräät, laitan siihen haluamani kuvat ja sittan vain otan kuvan.

  Rita, no onhan hyvä, että joskus lähden täältä saareltani, sillä minusta on tullut Monte Criston kreivitär, joka haluaisi vain täällä nauttia olostaan.

  VastaaPoista
 11. (Palokan Hemtex, kaksi liikettähän siellä?)

  Sellanen kitschi ei kait huudossa Suomessa..
  Aarikan puut suositumpaa.

  VastaaPoista
 12. (Huomasin siivotessa, että jopa alennus oli marraskuussa sydämeen)

  VastaaPoista
 13. Hannele, minä en ole edes tiennyt, että Palokassa Hemtex ja juuri kävimme Palokan Kodin Ykkösessä lauantaina. Käyn vielä ennen joulua.

  Aarikan puut ovat suosittuja, mutta hirveän ylihinnoiteltuja. Esim, ne söpöt pikkutontut.

  VastaaPoista