perjantai 22. elokuuta 2014

Syyshorternsioiden aloitellessa blondi korallinpunaisessa osa 2

Syyshortensiat vasta aloittelevat eli ovat minusta noin puolivälissä uhkeuttaan, mutta otetaan niitäkin jo mukaan ja sen lisäksi jatkoa juttuuni Blondi korallinpunaisessa, joka on yleisön pyynnöstä. Ensimmäisessä jutussa ei kuulemma näkynyt kunnolla helma eikä se, miten tuo leningin liehuke on kiinnitetty. Sitä ennen kuitenkin minun ensimmäinen iPadilla ottamani kuva
Syyshortensian kukka kuin joku merenpohja korallikasvi. Pidän hortensioissani myös limevaiheesta ja odotan sitä tänä vuonna tosi innokkaana myös köynnöshortensioihin tai edes yhteen niistä, kuten kävi viime vuonna. Kuvaaminen iPadilla on aika helppoa. Kaikki tämän sarjan kuvat on otettu kolmella eri kameralla, joista yksikään ei ole järkkäri.
Vaikka viime vuonna jättimäisten hortensioidemme tieltä kaadettiin iso hopeakuusi, ovat sateet tai joku muu pidätelleet vielä kukintoja eli osa on vielä kuin helmiä.
Ihana, ihana leninki. Kun kävelin ystävän juhlissa pihalle katettujen pöytien välissä, lisäosa oli kuin punaista tulta, joten tällä asulla ei hukuta tapettiin.
Perhosmainen liehuke ei peitä vartaloa, sillä sitä on takana vain näin vähän. Asu on päällä kuin tuulta, sillä se ei purista eikä krinnaa mistään kiitos mahtavan leikkauksen sekä tietysti joustavan materiaalin.
Minä syyskesän murroksessa montaa mielessäni kantaen...
Rakas vanha piironki, jota on tullut blogiini yli viiden vuoden aikana kuvattua aina pääsiäisestä jouluun ja onhan minua kuvattu tämän edessä lehteenkin...Valo tulee tähän just kuten pitää.
Pari tuntia sitten kuvatut hortensian kukinnot ovat vielä pieniä ja hennon hento punerrus on vasta kuin aavistus.
Aika iso ero tähän parin vuoden takaiseen ja kyseessä siis sama pensas koko ajan. Leena Lumin puutarhasta löydät lisää hortensioita, mutta olen järkännyt myös Let's have hydrangea party -taulun. Minulla ei voi olla puutarhaa ilman syyshortensioita.
Saihan Lumimies minut nauramaan kun aikansa temppuili...Saan kyllä nauraa aika usein;) Minun mielestäni miehen pitää olla hauska, älykäs, jännittävä ja turvallinen. No, mistä nämä määrittelyt nyt tulivat? Ehkä siitä, että Omavaltaista menettelyä ei jätä heti rauhaan.

Toivotan kaikille ihanaa elokuun viikonloppua ja lähden nyt tekemään kaalilaatikkoa!

Love
Leena Lumi

Mysteriet

49 kommenttia:

  1. Todellakaan et huku tapettiin, eikä ikinä pidäkään. Punaisesta saa voimaa, on yksi lemppariväreistä. Näytät upealta ja teillä muuten aivan ihana vanha senkkikin. <3

    Aurinkoista viikonloppua toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, juu, ei minusta ole takarivin tytöksi. Tämä koralinpunainen on minulla vasta vuoden vanha löytö, sillä olen melkein koko aikuisikäni kaihtanut punaista, mutta pinkiähän ei lasketa. Kiitos. Tuo piironki on yksi monista huutokauppalöydöistäni, ehkä rakkain kaikista.

      Kiitos samoin sinulle, Tiia.

      Poista
  2. On oikein nätti tuo mekkosi ja malli ihan mahtava. monikäyttöinen ja niin kesää että. Oikein hyvää elokuun loppua ja tietenkin elokuun iltoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mummeli, kiitos ja kyllä, malli on uskomaton. Ilmassa on kyllä jo syksyä: Olisin halunnut pitkän ja sopivasti lämpimän syyskesän. Nyt teki jo mieli kaalilaatikkoa, joten se muhii uunissa.

      Kiitos samoin sinulle & co!

      Poista
  3. Hyvät kuvat! Liehukekin näkyy nyt koko ihanuudessaan.:) Tosi mielenkiintoinen tuo mekon malli, tai siis mallihan taitaa olla aika peruskotelo, mutta nuo mekon erityisyydet; liehukkeen sijainti ja kiinnitys ja eripariset olkaimet.

    Ja aivan totta, tuo syyshortensian kukka on aivan kuin merenpohjan korallikasvi.

    Mukavaa viikonloppua!
    (laitan sulle kohta s.postia)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna, tämä on ihan unelmamalli. No, olen kotelomekkohullu, sellainenkin hulluus on olemassa, mutta kun niistä NYT vain puolet menee kauniisti ylle, tästä tuli suven pelastus ja on vähän jotain erilaistakin. Takuulla mun eka kandalainen leninki! Juu, eripariset olkaimet ovat jännät, mutta sitten piti niiden takia ostaa eräs alusvaate ilman olkaimia elu juhlasellaiset.

      R. sitä ihmetteli ja minä en muuta siihen ymmärrä sanoa, kuin että kuvaako iPad jotenkin erityisen tarkasti tms.

      Kiitos samoin sinulle! Kiva: Odotan.

      Poista
  4. Oikein kaunis mekko! Sopii Sinulle hyvin. Minäkin pidän punaisesta väristä. Välillä minulla oli punainen kausi.:)

    Tuo piironki aina sykähdyttää sydäntäni, sillä meillä oli kotona samanlainen. Kun äiti paljon yli 90-vuotiaana joutui hoivakotiin, sisareni otti piirongin talteen. Hän jopa löysi jostain uudet sivulaatikot, alkuperäiset olivat jossain vaiheessa kadonneet. Sisareni kuoleman jälkeen piironki tuli meille, mutta toiselta paikkakunnalta tuodessa sivulokerot - jotka kannattelevat peiliä- katosivat.

    Käyn aina katsomassa piironkia blogissasi ja suunnittelen, miten saisin oman piironkini kuntoon. Piironki oli meilläkin alussa ruskea, mutta maalattiin jossain vaiheessa valkoiseksi.

    Näissä blogeissa liikkuvat monenlaiset tunteet sekä kirjoittajien että lukijoiden mielissä.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna, kiitos paljon. Eikös me olla vähän blondeja molemmat, vai olenko väärässä.

      Älä välitä, niin minunkin. Meillä ei ollut, mutta aina tuollaista kaipasin. Tämä on yhden vanhan herran kuolinpesästä Porissa huudettu. Vanhksen lääkepullojen pohjien jäljet näkyvät vieläkin tuossa piirongin pinnassa kun osaa katsoa. Tästähän on monta erilaista mallia, mutta tyylihän on tiettävästi judendia. Joka muutossa melkein henki on mennyt, kun olen niin pelännyt tuon peilin puolesta. Olen vieraillut tällä saarella kodissa, jossa rouva oikein antiikkiin erikoistunut. Heillä onjugendsohvakin, jossa nuo sivukaapit ovat sovan kummallakin sivulla käsinojien alla.

      Tätä ei käsitellä ikinä, sillä sain yllä mainitulta rouvalta vihjeen jättää kaikki alkuperäiseen asuunsa. Aivan eri on jos maalailen jotain vanhoja opintolainallani aikanaan ostamia wienintuoleja kuin vanhaa piironkia. Eikö ole puuseppää, joka voisi sinulle ne sivulokerot tehdä? Tällainen piironki on paitsi sisustuksen tunnelmantekijä, myös käytännöllinen, sillä isot laatikot ja vielä tuo sivukaappi.

      Monenlaisia isoja tunteita on nyt liikkeellä. Kaikki ei niin kevyttä, sillä sain kuulla ystäväni miehen sairastuneen syöpään ja sitä vain ei voi olla ajattelematta. Jokainen päivä pitäisi elää kuin se olisi viimeinen.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  5. Vau, kyllä olet upean näköinen ja pisteet R:lle joka sai sinut nauramaan =) Kaunotar ♥ Tuo mekkosi on toinen Vau =)

    Hortensia on todellakin kaunis sekä nupussa, että täydessä kukassa. Ja kuten sanoit, nupussaan se on kuin tuollainen merikasvi tai koralli.

    Kaalilaatikko kuullostaa makoisalta. Minä jätän ruuanlaiton tänään miehelle. Kävin eilen hammaslääkärissä ja puudutuspiikki osui hermoon ja olen sen näköinen ja tuntuinen kuin joku olisi potkaissut jalkapallolla poskeen. Vähän naurattaa ja toisaalta ei yhtään. Suukirurgi, joka katsoi tänään minua sanoi, että tämä kestää ehkä viikon ja pahimmillaan yli kaksi.

    Luulenpa siis, että tyydytän kaikki himoni tänään kaakaolla ja viinilasillisella. Eikös kaikki lohturuuat ja juomat ole sallittuja kamalan h-lääkärikäynnin jälkeen.

    Aivan mahtavaa viikonloppua teille kahdelle. Nautiskelkaa kaalilaatikosta ja kaikesta muustakin mahdollisesta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, kiitos. Olo koheni heti. R. pilaa mun coolin tyylini kokonaan. Hän tietää, että olen suuri Grace Kelly -fani ja haluan näyttää kuin ladylike, joten tekee kiusaa. Olisitpa nähnyt ne kuvat, jotka hylkäsin. Siis tuo 'kaunotar' vei minulta heti viisi vuotta ja viisi kiloa, joten kiitos, Sunny ♥

      Ja sitten se on vielä niin sisustuksellinen. Kohta laitan noita kukkia kuivumaan keittiön verhotankoon ja silloin minulla on hortensiakappa. Sen jälkeen vaasiin ja siinä ne ovat hyvässä värissä ihan huhtikuun lopulle.

      Miten sattuikaan: Sain tänään just kutsun vuotuiseen hammaslääkärin tarkastukseen. En ole mitään tuollaista ennen kuullutkaan. Minun suurin fobiani on leukalukko;) Oma hammaslääkärini nauraa, sillä kuulemma joka vosi kun tulen, muistutan, että 'en halua sitten mitään leukalukkoa'.

      Kaakaosta en luovu ikinä, en toisin viinistäkään;) Meillä on huomenna sattuneesta syystä täällä vähän isompia puuhommia ja tulee oikein ammattilainen, joten huomenillalla saunan lauteille lähtee mukaan myös kuoharicooleri. Olemme sen silloin ansainneet ja sinä tietty tänään kaakaota ja viiniä. OSTIN TUON PUNAISEN MEKON KEVÄLLÄ KUN TULIN HAMMASLÄÄKÄRISTÄ, JOSSA OLI AIKA KAUHEAA, KUN ISO PALA OLI ...Lopulta kaikki meni upeasti, mutta olin niin lopussa, että sanoin R.lle, että haluan nyt nähdä leninkejä ja tuon korallin pongasin jo ennen kuin olin kunnolla liikkeessä sisällä. Mieti, että ehkä olisit ansainnut vaikka kashmirneuleen!

      Kiitos samoin teille! Meillä on ensin työ, sitten huvit -viikonloppu.

      Poista
    2. Sä olet myös lady, siitähän ei kukaan ole toista mieltä ♥
      Hortensiakappaa en ole nähnytkään, oletkohan laittanut siitä joskus kuvaa blogiin? Jos et, niin laita jos ehdit/muistat/jaksat.

      Mä taidan ottaa sun lauseen omani jatkoksi. Tästä lähtien menen hammaslääkärille ja sanon, mua ei sitten enää puuduteta, mä en halua leukalukkoa ja mä haluan lähteä täältä kotiin ilman mustelmia ja mä puren sitä tyyppiä joka satuttaa mua. (Voi olla että käännyttävät mut sitten suoraan ovelta kotiin, heh heh).

      Sauna ja kuoharicooleri -muutui juuri vihreäksi. Aivan ihanaa!!!

      Olet oikeassa, mä voin nyt ansaitusti hankkia sellaisen ihanan kashmirneuleen.

      Paljon huveja työn jälkeen ;-)

      Poista
    3. Oi Birgitta, nämä sanasi tallennan sieluni sopukkaan ja vaalin kuin kalleinta aarretta ♥ Tässä suvesta jää mieleen siellä kivammalla puolella mieletön määrä uimista, säädytön määrä jäätelöä ja mansikoita, uskomattomat illat ja se, että tyttäreni, mieheni ja sinä olette kutsuneet minua ladyksi! Ei sille mitään voi, että sitä on joskus nuorena jotain ihaillut ja sitten toivonut VÄHÄN EDES sellainen olevansa...

      En ehkä ole kuvannut, sillä se ei näytä mun kuvissa niin hyvältä, mun mielestä, kuin livenä.

      Nainen, mut puudutetaan! Jopa tuplapuudutetaan, mieluiten ottaisin nukutuksen. Mieti sitä luekalukkoa: Olen ottanut selvää ja niitä tapahtuu! Minäkin uhkasin kerran purra, kun puudutus sattui ja mun lekuri on luvannut, että se ei satu.

      ...muista, että se on vasta sen huomisen puuduunin jälkeen, josta voi niinku seurata mitä vaan: Mieti kahta puuta, jotka ovat jättisuuria ja toinen on laho ja rakas eli se haapa ja toinen on salaman iskemä koivu. Siis jos vaan elossa huomisesta selvitään, me istutan vuorokauden kuluttua lauteilla cooleri mukana;)

      Täysin samaa mieltä. Olen suorastaan kade. Kuolaan Hahnin luetteloita, mutta ne maksavat niin sikana. Löytäisinköhän minä kashmirneulejakun Hesan Stockalta lokakuun lopussa, kun tulemme koko viikonlopuksi kirjamessuille...Viime vuonna siellä oli silloin jo jouluosastokin ja minusta se oli hauskaa.

      Kiitos: Näin ajattelimme;) Sinne tuntuu, että voi toivotella herkullisia lukutokioita sekä parantumisiin ♥

      (Muista sitten kertoa mitä pidit Anderssonin kirjasta.)

      Poista
  6. Onpa hienoa nähdä sinusta nauravia kuvia kun aina olet niin cool kuvissa! Kuvien tunnelma muuttuu kuin taikaiskusta sen myötä. Pari piruettia helma heilahtaen ehkä piilotettu meiltä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nette, enhän ollut kovin cool silloin viime kevään Tyttöiltakuvassakaan Bessun kanssa. No nämähän on järkyttävän paljastavat kuvat;) Facessakin oli pakkko vaihtaa kuvaa, mutta olen täällä blogin puolella hiukan rohkeampi.

      (Nauti nyt tuosta naurukuvasta, sillä sitä ei ehkä pitkään aikaan nähdä, sillä tapahtuu liikaa kaikkea...ja tästä piti tulla vain sellainen lepovuosi ja voimien kerääminen ennen uusia seikkailuja.)

      Poista
  7. Punainen on upea väri ja sinun punainen leninkisi kaunis. Se yllä varmasti näkyy ja pitääkin näkyä.
    Syyshortensiat kukkivat nyt parhaimmillaan. Tuntuu, että tänä vuonna niiden kukinta on varsin runsasta. Kyllä ne ovatkin kauniita.
    Mummullani oli samanlainen piironki ja toivoin, että joskus saisin sen. En saanut, serkku sai. Harmi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Between, kiitos, kiitos. Punainen aina huomataan, mutta ei minulla ole mitään näin räväkkää talveksi. Suomessa on myynnissä aika tummia vaatteita noin yleensä.

      Meillä ei vielä, tai sitten ne oikuttelevat sen kuusen kaadosta. Lisävaloa ne siitä saivat. Meillä on nyt kukat pienemmät kuin yleensä, mutta ne ovat osa vielä ihan nupulla. Puutarhan kaunotar, valonkantaja on syyshortensia.

      Tiedän, että nämä ovat kysyttyjä, mutta eikö niitä vielä liiku huutokaupoissa. Hinnat tosin ovat varmaan aivan eri luokkaa kuin vuonna koivu ja tähti kun omani ostin.

      Poista
  8. Kaunis väri mekossasi ja sopii sinulle täydellisesti!

    Syyshortensiakuvat ovat ihania!. Minulla nikotteli kasvuunlähtö pari vuotta, mutta nyt kukkii upeasti, samoin keväällä istuttamani lähti hienosti kasvuun ja kukkii jo runsaasti.

    Ihanaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttuli, kiitos. Talveksi ei ole muuta punaista kuin yksi neulejakku...

      Kiitos. Minusta syyshortensian alkuunlöhtö on vaikeaa. Kukat ovat usein liian suuria, oksat viistävät maata kukkien painosta etc., mutta kun muutaman vuoden jaksaa, se kyllä maksaa itsensä moninkerroin takaisin.

      Kiitos samoin sinulle ♥

      Poista
  9. Kaunis on niin leninki, piironki kuin hortensiakin. Jälkimmäistä on suunnitteilla myös minunkin puutarhaani. Sitten ensi keväänä. Lavakaulukset on jo ostettu ja anoppi toi kompostin. Että alku se on pienikin alku:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paluumuuttajatar, kiitos. Laita saman tien muutamia. Nämä syyshortensiat ovat jo yli 30 vuotiaita, mutta olen istuttanut lisäksi kuutamo- ja mustilanhortensian sekä toistakymmentä köynnöshortensiaa.

      Kompostori on tärkeä alku. Helposti tulee parikymmnentä kottikärrylistä vuodessa multaa, jos kotona kokataan ahkerasti.

      Poista
  10. Upea mekko ja ihana piironki. Ja olet jotenkin kuvissa niin rennosti :)! Olisiko kuviin tallentunut jotain oikeaa sinua :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bleue, kiitos. No yleensä rentoilen vain jos koiruuksia mukana, mutta kun R. alkoi naurattaa, niin ei sille sitten mitään voi.

      Myönnän, mutta yksi kuva jäi pois, jossa olin kuin levitoinut itseni muualle...sehän on juttu jota osaan harrastaa. Pidän itse niistä poissaolevuuskuvista, mutta nyt kuvaan tuli laatuvikaa, joten se jää vain perhearkistoon. Eikö tällaiset puolikarjalaiset ole sellaisia totisuudesta iloon tyyppejä;)

      Poista
  11. Ihana mekko ja niin sinua Leena:) mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jael, kiitos. Mutta et sinäkään tätä ennen ollut minulla punaista nähnyt;)

      Kiitos samoin!

      Poista
  12. Kyllä nyt olet kuvatti moneen suuntaan tuo kaunis mekko ylläsi, ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sirkkis, just niin ja tässä on nyt se kuvakin, jota en halunnut faceen, mutta sinä edhit tykätä, Pää ei kestänyt, että se oli facessa, joka ei ole kotikenttääni, joten anteeksi se poisto.

      Tämä on toinen kerta tämän mekon kanssa, koska viime kerralla kuulemma helma ei näkynyt;) Melkein uskallan luvata, että kolmatta kierrostä tällä leningillä ei tule, sillä olen kuitenkin kirjabloggaja. Välillä tekee vain mileli keventää ja pitää muutakin hauskaa.

      Kaunista viikonloppua sinulle ja ehdottomasti parempaa vointia ♥

      Poista
  13. Iätön ja ajaton!

    Lohenpunaista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen Kirahvi, kiitos.

      Kiitos ja sinulle vaikka cinemaattista viikonloppua!

      Poista
  14. Meilläkin on syyshortensia. Toivon että pistät lisää kuvia omastasi. Se on satumainen :) Syksy on ehdoton suosikkini vuodenajoista, vaikka tykkään kyllä muistakin.

    Onpa viehkeä tuo leningin liehuke. Kelpaa tuossa asussa pyörähdellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rita, miten minä muistaisinkin, että on...Tämän linkin http://leenalumi.blogspot.fi/2011/08/syyshortensia.html takaa löytyvät parhaat kuvat ja lisää on tulossa. Minulle syksy on parasta. Se on kaiken alku ja saan olla kuin enempi minä.

      Kiitos. Pidän itsekin. Kesä pyörähtelyyn.

      Poista
  15. Kaunis asu kauniilla bloggarilla! Aivan ihana tuo piironki ja upeat hortensiat. Aurinkoista viikonloppua, Leena. Kuulen puutarhan kutsun.., joten sinne. ;O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu, kiitos. Eikö vain: Jollakin tavalla hortensiat henkivät menneen maailman tyyliä, joten vanha piironki ja hortensiat ovat kuin toisilleen.

      Kiitos samoin, Satu!

      Minä kuulen puutöiden kutsun...joten nyt klapitöihin, kun ei sada.

      Poista
  16. Kaunis puku ja ihanat hortensiat. Nyt ne kukkivat, Uusikarlepyyssä oli uhkeita hortensioita, mutta ihailin auton kyydistä niitä, kotiin oli kiire Juthbackan kirppismarkkinoilta.
    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arleena, kiitos. Meillä on osa vielä nupullaan, toivottavasti aukeavat. Täytyykin tulla katsomaan, mitä olet ostanut;)

      Kiitos samoin!

      Poista
  17. Todella ihastuttava leninki sinulla. Siinä on kaunis leikkaus ja erityisesti se on upean värinen. Juuri tuota väriä kaipaan niin paljon, kun tänään oli 12 astetta aamupäivällä ja sataa ja ukkostaa.
    Hortensiar valaisevat maiseman kauniilla pitsikukinnoillaan.
    Toivottavasti kaalilaatikkosi onnistui! Se lämmittää varmasti näillä keleillä - kunnon pataruoka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irene, kiitos. Punaisen kaipuu on nyt aika suuri. Täällä on satanut, mutta nyt on siitä harvinainen hetki, että saamma hitusen aurinkoa ennen kuin se laskee tuonne Päijänteeseen.

      Mitä enemmän illat pimenevät, sitä enemmän hortensiat kantavat valoa, nuo ihanuudet!

      Se on nam, kiitos! Nyt onkin ensimmäinen viikonloppu kun emme grillaa, mutta ensi viikonloppuna on tarkoitus aloittaa terassin syyskausi, joten kauniiden ilmojen toivossa eläkäämme.

      Poista
  18. Leena, mekkosi täyttää kriteerit kaunis ja mukava - ihannevaate!

    Samat kriteerit miehelle kuin sinulla, ja tietenkin kiinnostunut minusta hamaan maailman tappiin asti ja omista ansioistaan vaatimaton herrasmies. Lisättäköön vielä, että fiktiivisen Hugon ja tosielämän hugojen vastakohta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjatta, kiitos.

      Tuohan nyt on itsestään selvää, että kiinnostunut hamaan maailman tappiin asti;) Sopivasti itsevarma, mutta ei täyspäivä tyrkky, kuten eräs...Ehdottomasti hugojen vastakohta.

      Poista
  19. Kaunis on tosiaan mekkosi ja voin hyvin kuvitella sinut liihottelemaan puutarhajuhliin se ylläsi.
    Syyshortensioissa minua viehättää juuri tuo merenalaisuus, se muistuttaa tosiaan jotain vedenaliskasvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjailijar, kiitos.

      R. oli sitä mieltä, että jos tuon vedenalaiskuvan olisi laittanut yksinään ja keksinyt sille jonkun muka vesikasvin nimen, se olisi mennyt täydestä;)

      Poista
  20. Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Pioni, tuli niin paljon kirjoitusvirheitä, että oli pakko poistaa kommentti eli yritin sanoa: Ne ovat, ne ovat. Kiitos. Onneksi on olemassa jotain ikikaunista...

      Poista
  21. Sun muotiosio räjäytti pankin :) väri pukee sinua-upea asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Akiss, ihan tosi;) Kiitos. Tiedän, löysin korallinpunaisen ihan vahingossa edelliskeväänä Salzburgissa. Nyt tämä oli sikäli löytö, että koko harjukaupungista en löytänyt muuta korallinpunaista.

      Poista