keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kirjamessuilua koko loppuviikko, joten...

Olen käytännössä Helsingin kirjamessuilla varhaisesta pe aamusta su iltaan matkoineen kaikkineen. En ole edes messulehteä ehtinyt vielä avata, joten nyt jään blogista paussille ensi viikkoon. Tänään valitsen ne kiinnostavimmat tärpit sekä sovin loput tapaamiset. Moni tuttu jo tietääkin kellonajat, jolloin telefooni on äänellä ja minut voi tavoittaa. Tarkoitus on tavata etenkin lukijoitani, mutta myös tavata kustantajia, ehkä myös muutama kirjailija. Päivämme alkavat klo 6 aamulla ja päättyvät keskiyöllä hyvien ruokien äärellä. Kun täältä harjukaupungin saarelta lähtee liikkeelle, se on ihan oma manooverinsä eli kirjamessujen aikaan asuisin mieluummin likempänä Helsinkiä, muuten mieluummin tällä saarella. Tasokkaita kirjamessutärppejä löytää paitsi messulehdestä, myös Opuscolon blogista. Tässä ensimmäinen kirjamessupostaus ja niitä on sitten lisää vaikka kuinka paljon. Hän on oikein panostanut kirjamessusuosituksiin. Kiitos♥
Koska tulossa on niin päivä- kuin iltaohjelmaa, alan nyt stailata itseäni sekä miettiä mitä vaatteita otan mukaan. Ah, miehet pääsevät niin helpolla! Iltapäiväteellä keskityn messuohjelmaan, mutta sitä ennen vielä muutamat syystalven työt puutarhassa. Ja on minulla muutakin, mutta siihen palaan sitten ensi viikolla ehkä messukoosteen merkeissä, jos kaikki menee suunnitellusti.

Lukijani, blogikollegat, ystävät, tutut, tavataan kuoharin ääressä ja muut: ottakaa kii, jos tunnistatte! Meikäläinen haahuilee paitsi kirjoissa myös viinien ja herkkujen äärellä, jossa kuten kirjoissakin, teemamaa on Italia. Mikä on herkullisempaa kuin italialainen keittiö! Oi miksi olenkaan jättänyt kolme italian kurssia kesken, oi miksi! Onneksi ruoka ei tunne kieltä, se on rajaton nautinto ja kaikille yhtäläisesti aukeava.

Messuillaan, valitaan vuoden kaunein kirjan kansi, nautitaan näistä lokakuun kuulaista päivistä ja muistetaan aloittaa lintujen ja oravien talviruokinta!

Love
Leena Lumi

29 kommenttia:

 1. Ihanaa messuilua Leena. <3 Kuulostaa ihanalta ja hurjalta sinun messupaketti. Ensin nautit täysillä ja sitten kotiin himmaamaan. <3

  Yritän nyt takoa omaan päähän, että on himmattava tämä viikko ja saatava itsensä kuntoon. Messut polttelee, mutta otan nyt pv kerrallaan ja katson mikä on vireystila. Pari viikkoa ja lähdemme jenkkeihin ja siellä oltava teräskunnossa. Että jaksaa painaa aamusta iltaan.

  Halit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kiitos samoin <3 Toivon, että olet jo kunnossa messuilemaan. Just niin <3

   Kyllä sinä vielä ehdit. Aloita Upiqinon Gold -kuuri. Sehän on ihmisen oma entsyymi, joka alkaa aleta jo 25-vuotiaana ja vaikuttaa just vierystilaan. Miten sinä ajattelet noista matkoistakin kuten minä: En halua makoilla rantalomilla, vaan sanon ennen reissua, että sitten katsotaan KAIKKI, mutta myös maistellaan tunnelmia aamusta iltaan. Kaikki ei minulla ole enää linnoja ja museoita, vaan muita juttuja. Sinä onnekas: Kohta melkein jenkki!

   Halit!

   Poista
 2. Hauskaa messuilua! Ehkä törmäämme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaana, kiitos samoin! Minä tunnistan sinut...ehkä sinäkin minut. Olisi kiva moikata livesti.

   Poista
 3. Näkemisiin Leena! Soitan sulle siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkemisiin, Sara! Soita, mutta älä pe klo 15-16 eikä la klo 13-14. Muuten puhelin on äänellä ellen sitten istu Don Rosan pauloissa;) Farkut yllä, ei enää korkoja ja puhelin taskussa, joten...vastaan.

   Poista
 4. Kiva päästä kotoa ja nähdä kirjamaailmaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, ehdottomasti, vaikka mottoni onkin 'Borta bra, hemma bäst', mutta usein pitää lähteä, että tietää sitten, miten ihana on palata kotiin.

   Poista
 5. Hauskaa messumatkaa ja tapaamisten iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos <3

   Ette ole sitten messuille tulossa?

   Poista
  2. Emme. Olemme olleet menossa monena viikonloppuna, joten päätimme jättää kirjamessut väliin. Toki mukava olisi ollut tavata.

   Poista
 6. Kirjamessuille minäkin suuntaan perjantaina. Ehkä siellä tavataan.

  VastaaPoista
 7. Viikonlopuksi minäkin olen menossa, kovin kiireisellä aikataululla. Monenlaista kulttuuria sattui vkonloppuuni, mutta joskus näin :). Uskon että seuraavana vkoloppuna oma sohva on taas maailman paras paikka! Tulen tervehtimään jos satun kohdalle, tosin nyt olen eri hotellissa kuin viimeksi olimme :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bleue, nyt tuntuu kiireiseltä, mutta sitten voi Pyhäinpäivänä vaikka rauhoittua. Ota kii, jos tunnistat. Me aina vain siellä samassa;)

   Poista
 8. Leena, voi, olisi niin ihanaa nähdä! Toivottavasti satuttaisiin vastakkain. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krista, me nähtiin viimeksikin. Halataan kun tavataan <3

   Poista
 9. Nautihan nyt koko ajan edestä!

  Monia hyviä hetkiä toivon...

  VastaaPoista
 10. Oikein ihania Kirjamessuja sinulle - ja varmasti ovat sellaiset ilman toivottelujakin! Itse olen harmitellut omia aikataulujani, jotka vievät minut pois pääkaupunkiseudulta juuri kirjamessuviikonloppuna, kun muutoin täällä kuitenkin melko usein myös viikonloppuja vietän. Toivottavasti ensi kerralla osaan ennakoida fiksummin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marietta, kiitos ja olisipa kiva ollut tavata. Aikataulut eivät aina mene kuin valssi kesällä. Mukavaa viikonloppua sinulle <3

   Poista
 11. Antoisaa ja myös virkistävää messuilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, kiitos paljon. Kaunista viikonloppua sinulle <3

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Cheri, kiitos. Just palasimme ja monipuolisesti hauskaa oli. Unet jäivät vähiin, mutta nukkua ehtii sitten joskus myöhemmin. Nyt teetä ja Apfestrudelia ja kuvien katsomista eli saako juttuun matskua vai ei;)

   Poista
 13. Luinkin tuosta kommentistasi, että messusi olivat kivat! :)

  Odotellaan jo raporttia! Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa Reetta, olivat. Erittäin.

   Raportti on tehty ja nyt täytyy lähteä unirästejä pois nukkumaan.

   Kiitos samoin sinulle <3

   Poista