lauantai 10. syyskuuta 2016

"Äiti, Leena kiusaa!!!", yritystä olla lady ja...

Parhaan kykyni mukaan olen aina pyrkinyt olemaan lady. Meidän perheessä se vain jostain syystä on todella mahdotonta.

Vaikka Lumimieskin torpedoi yrityksiäni, niin sisareni vasta tapaus onkin.

Hän kälkättää melkein yhtä paljon kuin ....,mutta asteikolla, jossa ylä C:kin saa olla kateellinen.

Ei tottele isosiskoaan, vaan alkaa väittää vastaan, vaikka jo lapsuudesta muistaa, miten Iso Paha Susi tulee ellei tottele siskoa. Lapsena auttoi: "Äiti, Leena kiusaa taas!!!" Nyt se ei aina toimi, sillä ehkä äidille on muodostunut siunattua kuuroutta.

Tässä piti olla tyylikuva siskoksista, mutta Merja käkätti niin, että en voinut olla nauramatta eli tyylit hiiteen!

Vain hän, jolla on sisko, voi tietää, miten kamalan ihanaa se voi olla♥

Siis minähän olen siskoni kanssa tietysti aina oikeassa, enkä ikinä, ikinä kiusaa!

Äitikin sen tietää ja seisoo topakasti välissämme täysin 'coolina'.

Ai missä Lumimies on? Ei voitu kuvata, oli niin rasittuneen oloinen, raukkaparka...Hän makaa reporankana sängyssä ja tämä on totta! Hän on ihan uupunut Vähä-Mattilan naisten passauksesta jo ensimmäisen vuorokauden jälkeen ja vielä on jäljellä kaksi! Kohta herätämme hänet keittämään meille kahvia, kattamaan pöytää ja sitten haluamme, että hän alkaa grillata kuuluisaa lohtaan, mutta avaa sitä ennen meille kuoharin, jota nautiskelemme illallista odottaessa ja sitten toivomme tietysti, että saamme vielä myös dolcea ja...

perheterveisin
Leena 

51 kommenttia:

 1. Säälikää nyt miesparkaa, pitkä viikonloppu, ja työtä vuorotta😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookke, nyt on naisten viikonloppu:) Hän saa levätä sitten ensi viikolla. Mitään ei tartte tehdä. Hän on hengissä vahvasti ja nauraa meitä. Sai jopa vähän viiniä ja kohta laitan hänet tutulullaa<3

   Poista
 2. Ihanat. Nyt kun siskokset seisotte vierekkäin, niin on samaa näköä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, kiitos!<3 Etenkinkin silmistä huomaa heti kun Merja vaivautuu meikkaamaan. Katsoin pöydässä, että siskollani on mun silmät!

   Poista
 3. Ihanat siskokset. Voin kuvitella että Merja on suuri persoona, kuten sinäkin. Ja upea lookki sulla päällä Leena. Lumimies :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, hän on Suuri Persoona! Ai että minäkin:) Kiitos, tunnen olevani omassa tyylissäni. Juu, Lumimies...:)

   Poista
 4. Sä olet kyllä ihan lady Leenaseni, tuo viimeinen kuva sen todistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirkko, kiva kuulla, että olen siltikin siis mitä olen aina halunnut, kiitos<3

   Poista
 5. Sinulle ei tarvitse sanoa kuten ystävä puolen vuoden tuttavuuden jälkeen minulle: Ja minä kun luulin sinua ladylikeksi. Nauroi härskisti päälle. Sinä olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, kyllä minä voisin saada kuulla saman, sillä on tilanteita, joissa ladytyyli karisee:) Parhaani kuitenkin yritän, enkä periksi anna! Kiitos♥

   (Sää tiedät, että sussa ja mussa asuu hulvattomuus, joka ei ole ihan ladylikea, mutta välillä pitää...)

   Poista
 6. Voi lumimiesparkaa - kyllä tuollaisen kolmikon kanssa voimat vähemmästäkin hupenee - saatikka sitten hermot;)
  Upeaa syksyn viikonloppua teille kaikille - käkättäkää kunnolla, naurakaa niin, että vatsaan koskee vielä ensi viikollakin - ja antakaa sitä kuoharia sille lumimiesparallekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady of The Mess, sääli, sääli Lumimiestä, hah-hah.

   Kiitos samoin sinulle&co! Juu, tänään jatkuu...Olemme lähdössä taas liikenteeseen. Hän sai, hän sai, ehkä tänäänkin, jo shyvin passaa.

   Poista
 7. Voi noita voimaannuttavia hetkiä teidän kolmen kesken. Noista saa voimaa ja muistoja päiviin. Ihanaa, kun saatte olla yhdessä ja palvelija teitä sitten syöttää ja juottaa. mahtavaa, tunnelma katossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, suvun hillittömät naiset! Nämä hetket kantavat sitten kun on vähemmän kevyttä. Palvelija on ylennetty hovimestariksi, niin hyvin homma toimii.

   Mukavaa viikonloppua sinulle&Himmulle!

   Poista
 8. Todellakin teissä on samaa näköä! Mukavaa sunnuntaita, Leena ja voimia Lumimiehelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, eikö vain! Kiitos samoin sinulle ja Lumimies kuntoilee niin paljon, että kestää just ja just tämän viikonlopun meidän kolmen. Kiitos psta!

   Poista
 9. Kyllä sinussa ladykin löytyy, tiedän sen. Teidän naurukuvanne on niin ihana ja yhteiskuva äidin kanssa myös. Juuri tuollaisia valokuvia pitää olla olemassa.

  Nauttikaa täysillä viikonlopusta ♥. Pääseehän R välillä vessaan "rauhoittumaan ja hiljenentymään" ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, lady&rock, toivon! Olen saletti, että Merja jakaa, että Merja jakaa sen naurukuvan ja ryhmiksen facessa:) Niin, valokuvat kantavat muistoja.

   Arvaa vaan! Nyt lähdetään kierrokselle, taas, syödään hyvin ja vähän muutakin. Kiitos samoin♥ R. hiljentyy terassilla grillatessaan ja onhan olemassa yöt..:) Ei jakseta mekään enää pörrätä öitä, äiti vielä joitakin vuosia sitten lähti meidän kanssa Savonlinnassa oopperan jälkeen puolilta öin syömään.

   Poista
 10. Teen teistä ilmoituksen (kunhan keksin mihin instanssiin). Ihan selkeetä Lumimiehen hyväksikäyttöä. Ei tässä nyt auta, vaikka kuinka olis Lady. Hävetkää ja tehkää katumusharjoituksia sinä ja sisko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppu, tiedän, että olet hillittömän kekseliäs, mutta tuskin nyt tuota instanssia keksit:) Ihan suoraan sanottuna: Miehen hyväksikäyttöä ja sinun feministinä pitäisi vain myhäillä, eikä antaa sääliä miehelle...Ladyt voivat olla kaikkein julmimpia. Muista vain muutamia kirjoja kuningatarmehiläisnaisita, he eivät uuvu ennen kuin tuoni koittaa! Juu, me kadutaan tänään jatkamalla eiliseen tahtiin ja ensin Lumimies saa toimia autokuskina, laukkujen kantajana etc., sitten myöhemmin muuta...Aamiaispalvelu meni kymppiin!

   Poista
  2. Keksinpäs. Sen nimi on Aikuistensuojelu ja puhelinpalvelu aukeaa huomenna aamulla. Varaudu!

   Poista
  3. Omppu, hui, nyt meni yöunet! Piiloudun!!!

   Poista
 11. Minulla on vain iso veli, joten en osaa sanoa millaista olisi omistaa sisko. Meidän tytöillä taas on niin iso ikäero 8v, että se on muokannut siskoutta tietysti sellaiseen hoivaaja-moodiin. Isosisko on kyllä herttainen ja on ottanut pikkusiskoa mukaan Helsinkiin Onnibussilla, vienyt keskustaan hengailemaan jne. Pojilla on ikäeroa vain kolme vuotta. Luonteiltaan ovat kovin erilaisia, mutta toisilleen silminnähden todella tärkeitä. Että eläköön sisaruus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, isoa veljeä olen ystäviltäni usein kadehtinut. Niinpä eräistä miespuolisista on tullut ystävyyden kautta kuin parikin isoveljeä. Meilläkin on 5 vuotta ja se on jossain iässä paljon, esim. teininä erityisesti, mutta ei se enää tunnu. Minä olen meistä aina ollut villimpi, mutta Merja on tullut lujaa perässä. Teini-ikäisenä halusin mennä ilman pikkusiskoa, joten kyllä on teillä huomaavainen isosisko<3 Eläköön sisaruus!

   Poista
 12. Yhdessä kuvassa näen jopa kolme ladya♥♥♥

  VastaaPoista
 13. Voin kuvitella 😂
  Ei varmaan tartte muuta sanoa.
  Paitsi, että ladyys on yliarvostettua 😉 - eläköön rock!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepi, ehkä...:) Ei tartte.

   Well...minä tykkään olla yhtenä hetkenä lady ja yhtenä rock:) Eläköön molemmat<3

   Poista
 14. Ihanaa, siskojen ja äidin keskeinen viikonloppu! Ja vielä miespalvelija passaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita, täydellinen! Juu, Lumimies on nyt ylempi hovimestari:)

   Poista
 15. Voi lady ja hulvaton sisko! Vaikka aika hulvattomania taidatte olla molemmat - ja kauniita ja juuri kumpikin omaa tyyliänne kantavia! Ihana on äitikin siellä.

  ♥ kaikkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, juuri niin:) Mitä sinä nyt: Minähän olen aina ihan cool, hah-hah. Kiitos<3 Äiti on tyylilady, kun vertaa mitä tänäänkin taphtui...Ehkä kerron, ehkä en. Täytyy harkita.

   Kiitos♥

   Poista
 16. Näistä kuvista välittyy tunnelmaa! Mahtavia!
  Lady tai ei, mutta hyvä tyyli sulla näissä kuvissa on.:)

  VastaaPoista
 17. Hauskoja kuvia. Ilmeet!!! Ladyhan sinä olet!

  VastaaPoista
 18. Voi miten Lady mainen olet. Ihana hattu minulla samanlainen. Lumimies varmaan ilolla palvelee teitä. hauskaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkkis, kiitos samoin<3 Vielä hanskat samaa sävyä, niin ach...Kiitos samoin<3

   Poista
 19. Moikka sinne,
  Suurkiitos viimeisestä; passailusta ja kyydityksistä. Hulvaton ja mukava viikonloppu yhdessä. Nyt ollaan turvallisesti kotona. ootteko yhtään saaneet voimia takaisin? Pekka-omenapuu ja äidin Wim's red syyshortesia ovat ehjinä perillä. Eikun istuttamisiin.
  Mukavaa viikon jatkoa!!!
  Lämpimin terveisin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Ole hyvä: Jaettu ilo on tuplailo<3 Ihan mieletöntä, miten sait sen Viherlandian kastelulaitteenkin suihkuttamaan meidät märiksi just ennen lounasta, hah-hah. Ollaan nukuttu kuin tukit, jos käytän kulunutta sanontaa. Nyt vieläkin olisi uni maistunut, mutta city odottaa. Teillä on varmaan kauniit istutuskelit. Minä taidan laittaa ne punavalkoiset tulppaanit maahan huomenna.

   Kiitos samoin!♥

   Poista
 20. Moi,
  Siitä kastelulaitteesta; minä olen "multilahjakkuus" eli saan aikaan paljon, mikä ns. ei aina mene ihan putkeen. Mutta näistä riittää naurua pitkään ja nauru tunnetusti tekee hyvää. Minäkin muuten otin niitä punavalkoisia tulppaaneja sekä toisen pussin, jossa oli vanilja+punainen yhdistelmä, kerrottuja nekin.
  Mukavaa citypäivää sinne!!
  Lämpöisin terveisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Saatamme tänään käydä Viherlandiassa joten odotan, että pääsin kertomaan Pirjolle, luottopuutarhuriilleni, mitä taphtui. Miksi minä onneton vielä käännyin sinua aktsomaan kun aloit kiljua: Olisin kastunut vain takaa ellen olisi kääntynyt, vaan olisin ymmärtänyt paeta paikalta!

   Ihan tosi, miten se meni minulta ihan ohi.

   Kiitos ja mukavaa istutuspäivää!

   Poista
 21. Kyllä hymyilevä ihminen vaan on kaunis ja ilo tarttuu! Ihania kuvia! Taisin myös rakastua tuohon hattuusi juuri: hyvän mallinen ja täydellisen värinen. -Taru

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taru, eikö vain! Kiitos<3 Kampaajani ihastui tänään siihen ja vinkkasin, missä tätä väriä on vielä (ehkä) yksi kappale:) Juu, miten hämmästyttävää, että en ottanutkaan mustaa!

   Poista
 22. Voi IHANA Leena! Oikein hyvänmielenpostaus ja niin ihanat kuvat! Upea hattu!! Mulla on kolme siskoa, kahden kanssa ollaan tosi paljon tekemisissä ja kompataan toisiamme äidin hoidossa, melkoinen tiimi täynnä yhdessä nauramista, itkemistä, jakamista ja toistemme tukemista! Ihanaa kun on siskoja! Uskon että Lumimiestä väsyttää, mutta ihana aarre hän on Sinulle!

  Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivipellon Saila, kiitos♥ Oih, kolme siskoa on jo kova 'jengi'. Sisareni vastaa kyllä hyvin kolmea siskoa:)

   Nyt hän on jo palautunut eli kaikki hyvin. Monet kivatkin asiat voivat uuvuttaa, mutta parin päivän päästä ne jo kivoina muistoina virkistävät.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
  2. PS. Hän on minulle aarre ja armas, rakas, kallio, johon nojaan kun heikottaa. Kesä on ollut rankka ja ajtkosta ei vielä tiedä, joten ilman häntä...en olisi selvinnyt. Tämä viikonloppu oli minulle aikaa olla muutakin sairas. Pitää saada vapaata labrosita, kuvauksista ja sudenhetkistä, jolloin pahimmat tulevaisuuden visiot valtaavat mielen.

   Poista