sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Vuoden 2016 Kauneimmat Kirjan Kannet Leena Lumissa ovat...ja Arvonnan Voittajat!


Vuoden 2016 Kauneimmat Kirjan Kannet Leena Lumissa on valittu: Kiitos kaikille osallistujille♥ Vaikka ehdokkaita oli vain kahdeksan, voittajakansia tuli viisi, sillä neljänneksi tulleet saivat saman pistemäärän.


Vuoden kaunein kirjan kansi Lumissa on Appelsiinilehto 17 äänellä. Toiseksi tuli Mary 12 ja kolmanneksi Suuri Suomalainen Kummituskirja 11 äänellä. Tasan yhtä monen eli 5 viiden suosikiksi tulivat Frau ja Loistava ystäväni, jotka siis jakavat neljännen sijan.

Lumimies toimi onnettarena arvonnassa, jossa kirjaonni suosi seuraavia:

SannaP, Amma, Kivipellon Saila, MarikaOksa ja Sanna Ahonen  Onnea voittajille♥

Ilmoittakaa minulle leenalumi@gmail.com sekä yhteystietonne, että täältä kirjavalintanne, jonka saatte tehdä voittojärjestyksessä. Kun kirja on valittu, laitan siihen 'varattu' ja sitten valitsee seuraava etc.

Vuoden 2015 kauneimpia kansia voi muistella täällä

*****


Nyt on menossa Peter Jamesin uutuus Kuolemaan asti sinun kera Fazerin Sinisen suklaan hasselilla: Onko parempaa tapaa rentoutua!


Viikolla on tullut toivorikkaana istutettua punavalkoista tulppaanilajitelmaa ja toivon totisesti, että myyrät nyt nämä minulle sallivat! Tämä on Viherlandiasta Lovely Combinations viikonlopulta, jolloin äiti ja sisareni olivat meillä. Ihastuimme kaikki tähän punavalkoiseen raikkauteen, jossa on yhdessä pussissa 10 Tulipa Wirosaa ja 5 Tulipa Mount Tacomaa.

Ihanaista sunnuntain jatkoa teille kaikille tasapuolisesti!

Love 
Leena Lumi

Les Feuilles Mortes

30 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kirja voitti, vaikkei oma suosikkini ollutkaan. Mutta kaikkihan nämä olivat kauniista. Ja kaunis kiitos onnettarelle, laitan viestiä tulemaan! Suloista sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amma, niin minustakin. Ole hyvä! Laita vain ja voit alustavasti tehdä varauksenkin, sillä harvoin, tuskin koskaan kaikki samaa kirjaa haluavat. Kiitos samoin♥

   Poista
 2. Onnea voittajille!
  Suklaa ja dekkari ovat oiva tapa käyttää aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, kiitos!

   Älä muuta sano: Pettämätön yhdistelmä<3

   Poista
 3. Onnea voittajille!
  Ja tuo suklaa ja dekkari on tosiaan oiva pari! Näin syksyllä ihan voittamaton!

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajille =).
  Sulla on parhaat rentoutumistavat siellä käytössä. Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos psta!

   Kokeile sinäkin! Tämä lähti yhdeltä tutulta lääkäriltä, joka kehui, miten suklaata pitää saada ja miten terveellisiä ovat pähkinät:) Kiitos samoin<3

   Poista
 5. Moi,
  Minäkin laitoin jo nuo tulppaanit maahan. Toivottavasti keväällä tulevat pinnalle. Ovat niin kauniita, kerrottuja ja kaksivärisiä.
  Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa!!
  Lämpöisin terveisin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Nimenomaan! Ne oranssit sain ja yhdet valkoiset kerrotut, muutamana keväänä, saas nähdä kuinka nyt käy. Kun ne myyrät rakastavat myös tulppaaneja:)

   Kiitos samoin sinne<3 Just lisäsin oraville pähkinöitä ja nyt meille teetä!

   Poista
 6. Onnea voittajille. Kaunis oli voittaja. Ja meinasin lukea sen, kunhan pääsen kirjastoon toivottavasti sitä lainaamaan,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, kiitos psta! Se on kaunis<3 Suosittelen.

   Poista
 7. Olipas kiva yllätys, kiitos! Laitoin sinulle juuri sähköpostiin yhteystietoni ja kirjavalinnan. Oma ääneni meni Ferranten kirjalle, mutta kaunis on myös tuo voittajakansi. Molemmissa on samaa ruskehtavan keltaista sävyä, joka sopii ihanasti syksyyn ja josta pidän tosi paljon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marika, ole hyvä<3 Kiitos. Huomasin saman 'sinapinkeltaisen', jolla varmaan on kyllä joku kauniimpikin värinimi. Huom. miten meidän vaahteran lehdet ovat yksi yhteen Fazerin hasselpähkinäsuklaan kanssa:)

   <3

   Poista
 8. Onnea voittajille :)
  Suklaa on herkku, jota olemme vähentäneet kovasti, eli sokerin syönti on tänäkin vuonna ollut joka toinen kuukausi pannassa. Yritän päästä samaan kuin pikkuveljeni ts. karkit kokonaan pois ruokavaliosta.
  Minä istutin saareen Ainon. Aino pääsi Alvarin ja Polariksen viereen. Pensasmustikoita, nam. Istutin myös 15kpl laukan sipuleita kukkapenkkiin ja 10 muscaria pataan, loput 65 istutan kotipihalle. Täytin myös myyränkoloja kivillä, Arno Kasvin vinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, kiitos psta!

   Sokeirn syönti on meilläkin vähentymässä eli tuo herkku on sellainen viikonloppujuttu. Kuitenkin näin marja-aikaan ja kun niitä pakastettuja nautitaan ja tehdään mm. kiisseleitä etc. siinä taas on sitä sokeria. Minä en syö muuten mitään karkkia, vain tuo suklaa. Sain karkkia lapsena kauppiaan tyttärenä yltäkyllin eli olen osani syönyt:)

   Siis tyrniä. Rakastan tyrnipensaita ja aikanaan sain anoppilassa nauttia tyrnikiisseliä usein. Minulle ei pensasmustikka maistu, mutta ei tarvitsekaan, sillä saaremme tulvii mustikoita. Kun lehdissä kirjoitetaan huonosta mustikkasuvesta, se ei ikinä tarkoita meidän saarta. Minäkin istutin muscareita, kun lähi-Prismassa ei ollut scilloja, joita aina vain haluaisin lisää. 65 muscaria on jo aika näyttävää! Voi minua, ajattelen maapesiviä lintuja ja jätän kaikkien rinteiden kolot aina avoimiksi:)

   <3

   Poista
  2. Saaren piha kukkii valtoimenaan scilloja ja tete-narsisseja, varmaan satoja molempia. Saavat levitä rauhassa ja myyrät eivät syö niitä. Puoli vuotta pitää jaksaa odotella.
   Tyrnit ovat saaressa meren rannassa, kivien koloissa.Niitä voi laittaa vaikka mansikkasmoothieen.En laita marjoihin sokeria kun pakastan. Hedelmäsokeri tai stevia käy makeutusaineena, jos on pakko. Yleensä käytän hunajaa.
   Tykkään makeasta, mutta haluan karkeista eroon. Niistä tulee vain paha olo.

   Poista
  3. Mai, onpa teillä suotuisaa sitten siellä. Minulla moninen vuosien myötä ovat narsissit vähentyneet, vaikka olenkin niitä jakanut, etenkin ihanati tuoksuvaa Runoilijan narsissia, Poticus Actaeta, oli ennen paljon. Ehkä niitä ei olisikaan kannattanut edes yrittää jakaa!

   Hunaja ei käy kaikille eikä stevia. Minulla on pitkä lista makeutusianeista, jotka eivät käy. Sokerilla yritän säilyttää väriä ja C-vitamiinia, mutta tokikaan sitä ei pakastukseen laiteta paljoa.

   Makeanhimo on ihmiselle luontainen, mutta jos siitä irtautuu, sen himo haipuu. Testattu on: Olen ollut kerran 3 kuukautta ilman tippaakaan lisättyä sokeria, luin jopa ketsupista, onko siinä sokeria vai ei. Sokerilla on paljon pahempiakin haittoja. Syöpäsolut käyttävät sokeria ravinnokseen, rasvaa ne eivät pysty hyödyntämään...

   Poista
 9. Kaunis kansi voitti mutta upea oli kakkonenkin! Laitoin Sinulle s-postia! Olen niin iloinen että onnetar valitsi minutkin...kiitos Lumimies :D Tuo kakkoken kirjana kiinnostaa kovin joten hankintalistalle menossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saila, niin minustakin. Kiitos. Onnea♥ Lumimies on...:) Mary on rankka ja värisyttävä tarina, mutta tunnelin päässä on valoa, joten suosittelen.

   <3

   Poista
 10. Olenko se minä? (En siis suko kun luen nimeni.;))Jos, niin oon ihan shokissa kun mulla on täällä Lumissa niin hyvä arpaonni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, mitä tulee pikkukuvaasi, niin sinä:) Muutamalla muullakin on ollut. Ihan ekana tulee mieleen, miten Pepi voitti monta kertaa etc. Selvästi arpaonni ei jakaudu tasaisesti:)

   <3

   Poista
  2. Niin ihmeellistä ja epätyypillistä tämmöinen arpaonni, että taidan lotota tällä viikolla.;) Luulen kyllä, että tämä taika on kyllä lume/in taikaa.***(nuo markkeeraavat lumihiutaleita)

   Kiitos!
   <3

   Poista
  3. Sanna, suosittelen! Kaikki lumi on onneksi:)

   Ole hyvä! Nyt vain sitten valitsemaan.

   <3

   Poista
 11. Onnea voittajille.Voittoisa kansi oli minunkin suosikkini:) Ja ihanan väriset nuo lehdet ensimmäisessä kuvassasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jel, kiitos psta! Muistan:) Haavan lehdet ovat niin värikkäitä.

   <3

   Poista
 12. Hienoa, että Kummituskirja pääsi osingoille :)

  <3

  VastaaPoista
 13. Aah, Leena! Olen ollut viime aikoina niin vähän koneella, että arvonta jäi nyt näkemättä ja osallistumatta... Mutta kaunis kansi voitti!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaisa Reetta, no, mennyt mikä mennyt. Ehdottomasti!

   <3

   Poista