perjantai 30. elokuuta 2019

Lyhtykoisoilla ja Lumenen valopisaroilla viikonloppuun!


Minusta nyt on lyhtykoisojen aika eli just ennen callunoita ja kanervia ja hyvinkin voi mennä  kuukauden  noihin syyskukkiin. Täysillä myydään nyt jo calunnoita, mutta en minä vielä...


Lumenen valopisaroista olen aivan myyty ja olen kirjoittanut näistä jutunkin aikaisemmin. Nyt sinne jutun loppuun on laitettu jotain lisää eli jos kiinnostaa: Lumenevalopisarat ovat kasvoille taikaa! Meikkivoidesalaisuuteni...Istutan joka vuosi lisää lyhtykoisoa, sillä eivät nämä ainakaan minulle mitään leviä. Onneksi kyllä tekevät lyhtyjä eli nousevat. Toki näille on omat paikkansa, jossa saisivatkin levitä. Ovat kiitollisia ja pitävät värinsä vielä lumillakin, josta näet todisteen täällä

Pirtsakkaa viikonloppua kaikille tasapuolisesti♥

hehkuterveisin
Leena Lumi

12 kommenttia:

 1. Lyhtykoisokuvat on upeita! Meikkivoide taas ei ole mun juttuni, kun en ole tähän ikään (60 v) mennessä oppinut ehostamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkeilija, kiitos! Olen kova hiihtämään ja tietty menin noutajan kanssa tuntien lenkkejä kelillä kuin kelillä kävellen, jotan tytär sen huomasi: Meikkivoide on suojannut viimalta Vitalista paremmin. Lapsena aina sitä Vitalista, toki vieläkin, mutta huulin vain. Ei kaikkien tarvitse meikata - tietenkään. Ja aito hehku tulee jostain muusta kuin meikistä, mutta joskus voi olla niin rankkaa, että ottaa sen sitten purkista.

   ♥♥

   Poista
 2. Edellisessä kodissmme oli noita lyhtykoisoja ja kyllä minulla ne levisi...oli pakko repiä aina osa pois, kun levisivät nurmikolle....muuten tykkään niistä ja varsinkin noista lyhdyistä kuivattuna..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannele, äidilläkin on levinnyt. Ensin hän oli siitä kiukkuinen, mutta nyt yhtäkkiä tykkääkin ja kuivattaa niitä lyhtyjä lasimaljoihin. Mulla ne ovat pysyneet aivan leviämättä samoissa paikoissa kauan. Voihan noita Hannele laittaa vaikka ruukkuihin.

   ♥♥

   Poista
  2. Hyvä idea...ensikeväänä laitan ruukkuihin..:)

   Poista
  3. Hannele, näitä myydään juuri nyt punaisilla lyhdyillä, joten vielä ehtisit ja kestävät myös lunta.

   ♥♥

   Poista
 3. Lyhtykoisot ovat kauniita. Keräsin niitä isoon lasikulhoon ja laitoin sinne valosarjan. Oli kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Between, samaa mieltä! Niin minäkin keräsin, mutta en vielä keksinyt tnkea sinne valosarjaa eli kiitos vinkistä♥♥

   Poista
 4. Lyhtykoisot ovat ihania! Niiden aika olisi kyllä juuri nyt. ♥

  Ja Lumene. En ole käyttänyt noita valopisaroita, mutta Lumenen CC-voide on luottomeikkivoiteeni. Sen koostumus on minulle täydellinen. (Silmien alla käytän sen sijaan Urban Decay Naked-concealeria, joka levittyy niin hyvin.)

  ♥ sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, väriä, väriä!

   Muistaisin, että myös ystäväni A. on lumenen CC-voiteen suosija. Minulla on jo kauan ollut valokynä käytössä, mutta nyt en oikein sitä enää tarvitse. Vinkkaan eräälle tuon sinun silmien alle tulevan tuotteen, kiitos!

   ♥ samoin kiitos

   Poista
 5. Nuo Lumenen valopisarat on ihan must, niin hyvät Vannon niiden nimeen myöskin.

  Oikein sydämellistä syksyn alkua ihana Leena. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, niillä tekee ihmeitä!

   Kiitos samoin sinulle Tiia♥

   Poista