maanantai 14. joulukuuta 2009

ANGIE...


http://www.youtube.com/watch?v=2RTWzsGO4Zc

7 kommenttia:

 1. Tämä on niin sydänverellä kirjoitettu ja laulettu. Mick Jagger sanoitti ja teki tämän biisin kun hän oli niin rakastunut David Bowien silloiseen vaimoon. Komiodraamasta siis kertoo. saavuttamattomasta rakkaudesta.
  Aiai..

  VastaaPoista
 2. Soolis, en tiennyt noita taustoja...Minä istuin tänään autossa, jossa vain kuuntelen radiota ja tämä tuli ja levitoiduin jonnekin ihan muualle. Ihmettelin, miksi en ollut tätä ennen muistanut.

  Sultakin oli kiva, kun laitoit musiikkia maanantaina. Vaihtelu virkistää. Kuuntelin sen kokonaan, mutta en osannut sanoa siitä mitään erityistä. Silti kiva piristys. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Sinähän olet yhtä kova tietopankki musiikissa kuin leffoissa!

  VastaaPoista
 4. Musiikki on mun suuri rakkaus ! ;D

  VastaaPoista
 5. Niin minunkin!, mutta en silti tiedä noita juttuja. Miten siinä kävi, saiko Mick Davidin vaimon?

  VastaaPoista
 6. (Korjatkoon jos joku tietää vielä tarkemmin), mutta David Bowie ja vaimo erosivat. Mickin ja naisen suhde kesti jonkun aikaa, mutta lopahti sitten kuitenkin. Taisi siitä kuitenkin ystävyys jäädä.

  Mick taisi siirtyä jo toisiin naisiin, hänellähän niitä on ollut! Mickillä meni muutenkin aika lujaa tuohon aikaan!

  Pidän kuitenkin Mick Jaggerista, samoin kuin David Bowiesta. Molemmissa on hienovireistä brittiläistä charmia, miehet osaavat käyttäytyä hyvin mm. fanejaan kohtaan ja ovat aina iloisen ja ystävällisen oloisia.

  Myös Davidilla ja Mickillä oli jonkinlainen suhde jossain vaiheessa. Joten varsinaista ympyrää on kierretty johonkin aikaan. Nykyään taitaa kaikilta irrota vain vienoja hymyjä menneisyydestään!

  VastaaPoista
 7. Minäkin pidän molemmista herroista.

  Ja onhan noita kaikenmaailman ympyröitä kiertänyt itsekukin...make love, not war etc;-)

  VastaaPoista