keskiviikko 30. joulukuuta 2009

FRAUEN, DIE LESEN SIND GEFÄHRLICH


Elämyksellistä Uutta Vuotta Kaikille Rakkaille Lukijoilleni!


♥:lla Leena Lumi

32 kommenttia:

 1. Ihanaa uuttavuotta myös sinne! Hauska, kuvaava otos. Mennyt vuosi on ollut merkillinen monella tapaa, jännityksellä odotetaan mitä uusivuosi tuo tullessaan. Halit Bessu

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin Bessu♥

  Kuvaava tämä varmasti on, sillä ainahan minä luen ja lumessa kaikki on kaksinverroin elämyksellisempää.

  Jännää tapahtuu...lupaa Portobellon noita;-)

  VastaaPoista
 3. Sanoisin,että tämän vuoden upeimmista kuvista blogissasi!

  Toivotan vielä huomenna sinulle Uutta vuotta, en vielä tänään..

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Soolis!

  Juu, juu, mutta minä yritän nyt tehdä sitä juttua, mihin minua kehoitit...siksi jo tänään - minä.

  VastaaPoista
 5. Olen juuri tullut töistä ja mietin pääni puhki mihin olen sinua kehottanut, mutta eiköhän se selviä. Nyt ei raksuta..

  VastaaPoista
 6. Soolis, pitikö mun olla viikko lomalla eli pois kokonaan blogista 23.12. alkaen? Piti. Onnistuiko? Ei. Sitten sinä keksit, että yritä olla vuorokausi kokonaan pois koneelta. Miten voin, kun koko ajan tulee jotain joko meilipuolella tai blogissa tai facessa...Onkohan kauhean epäkohteliasta pitää kone kiinni vuorokauden? Mutta ajoitus pitää suunnitella tarkoin;-) Mutta yhtään päivää ilman kirjoja en aio olla koskaan. Niemand!

  VastaaPoista
 7. Pitää myös ottaa huomioon, että luet saksalaista teosta - tarkkana kuin porkkana! <3 Kiva ajatus ja kiva vaarallinen kuva! :)

  VastaaPoista
 8. Jään innolla odottamaan sitä jännää..

  VastaaPoista
 9. Ai niin. Minäkin yritän. Ajoitus on tärkein. Mutta jos ei pysty, niin ei pysty. ;D

  VastaaPoista
 10. Eve, tämä kirja ei tule kirjaelämyksiin, mutta sitäkin useammin out of office -kuvana tms. Pidän kirjan tyylistä ja tämä kuva oli tarkalleen ajateltu yksi yhteen tuon kirjan pääajatuksen kanssa. Ja huomaathan, että istun kuitenkin puiston penkillä kuten kirjan kannessa oleva itsenäisen ja itsepäisen näköinen nainen. Ihan sama, vaikka kolme metriä lunta, se vain alleviivaa lukevan naisen ajatusten olevan aivan muualla kuin: Kinder, Kirche und Küche,-)
  Miten Allu saattoi keksiä...kirjan, joka seuraa minua tästä lähin minne menenkin. Sinäkin olit jotenkin kivasti sekaantunut tähän allumaiseen salajuoneen, jolla minut yllätettiin kerrankin. Minua ei voi kukaan yleensä yllättää, sillä arvaan aina kaiken - etukäteen.

  VastaaPoista
 11. Anne, pitää uskoa myös, muuten ei tapahdu...

  Soolis, sä olet luovuttamassa! Olaanks yhtäaikaa? Aloitetaan huomenna siihen aikaan, kun alkaa se turhanaikainen ja saastuttava rätkytys ja palataan vasta Uudenvuoden päivän ip? Sä et oo oikein kannustava;-) Onkohan mulla blogiaddikti? Onko semmoinen sairaus olemassa?

  VastaaPoista
 12. Oikein hyvää vuodenvaihdetta ja onnea tulevalle vuodelle! Pyörittelin eilen "Kirjan kansaa" kirjakaupassa, mutta päädyin ostamaan erään toisen kirjan. Ostoslistallani "Kirjan kansa" olkoot heti seuraava kirja.

  VastaaPoista
 13. Ihanaa ja onnellista vuotta 2010 sinulle ystäväin!

  VastaaPoista
 14. Ihanaa Uutta Vuotta 2010 Leena ystäväni ja kaikkea hyvää! Mainio kuva,eikö tuolla ollut kylmä lukea....

  VastaaPoista
 15. Paukuttelu saa alkaa klo 18 ! Silloinko me aloitetaan blogipaussi? Apua, olen töissä kolmeen, käyn kaupassa ja sitten tulen kotiin. Mun pitää vielä ehtiä laittaa uudenvuodentoivotukset!

  VastaaPoista
 16. Lumiomena, Kirjan kansa on sellaisen ihmisen kirja, joka on kiinnostunut historiasta, kirjoista,pikkutarkasta tutkimuksesta, suuresta seikkailusta ja myös mystiikasta, jota tässä kirjassa on juuri sopivasti. Olen nyt niin hullaantunut Brooksin kerrontatyyliin, että...Tuossa kaunissa kannessa on koko kirjan tarina, mutta sitä ei tajua ennen kuin kirjan on lukenut. Minunkin kirjalistani 'pitää ostaa' vain kasvaa....Jännä sitten nähdä, mkä sinulla ohitti Kirjan kansan;-) Elämyksellistä Uutta Vuotta Sinulle, Lumiomena♥

  Susanne, Valloittavaa, Valkoista Uutta Vuotta Sinulle sinne, missä tiedän olevan todella kaunista nyt♥

  VastaaPoista
 17. Soolis, silloin! Sä ehdit laittaa ne klo 18 mennessä. Jos venytät jäät siihen koneelle kiinni kummiskin...Nyt taitaakin olla kysymys siitä, että pystytkö sinä...;-)

  VastaaPoista
 18. Jael ei yhtään kylmä. Lumessa on kiva tehdä ihan mitä vain. Siis ihan mitä vain;-) Ja jos kirja kertoo lukevien naisten vaarallisuudesta, niin ei siinä pienet lumet mitään;-)

  Ihanaa Vuotta 2010 Sinulle, Jael♥

  VastaaPoista
 19. Hyvää, onnellista, toimeliasta ja erittäin mukavaa vuotta 2010 myös täältä länsirannikolta. Meillä huomenna ravintolalounas, illalla kynttilöitä,romantiikkaa ja hyvää viskiä sekä viiniä(lapset poissa kotoa) ja vähän myös uudenvuodenviettoa synttärien lisäksi.

  VastaaPoista
 20. Uskonhan minä ihan aidosti ja oikeasti. Sinun enteet.. noitanaisia :)

  VastaaPoista
 21. Wau!, no teillä on sitten vähän enempi säpinää. Meillä on tommosta aina 3.3. tai sitä lähinnä olevana viikonloppuna.

  Nauttikaa nyt yli kaikkien rajojen!

  Ja Elämyksellistä Vuotta 2010 Teille Molemmille Sinne Raumalle♥

  VastaaPoista
 22. Anne, sun pitäis tulla mun blogiin haastateltavaksi niin sitten muutkin uskois ja alkais kinuta niitä parisuhdejuttuja ja mun etiäisiä;-)

  VastaaPoista
 23. olisi pakko uskoa, mutta pitäisikö sitten olla K-18 ;DD ..

  VastaaPoista
 24. Ne parisuhdejutut.... oli mielenkiintoista lukea se kauris....- juttu. Toivottavasti ei oo pelottavan oikeessa.

  VastaaPoista
 25. Anne, blogeissa on semmoinen K18 asetusmahdollisuus, mutta en minä semmoista voi...Tuurekin pitää olla mukana. Ja minä tekisin sen kiltimmän haastatteluversion...;-)

  Leena, piti laittaa siihen mukaan varoitus: Tämän ei tarvitse olla näin! Toisaalta, minä olin liian levoton kiltille kauriille ja minulla on ollut useita kaksosia hyviä naisystäviä ja tuulisia ovat ja levottomia, kuten minä. Mutta J ei ainakaan mitään. Hän alkaa olla ikämies;-) Nyt toivon todella, että hän ei lue tätä...Ja minä kysyin sulta, että haluatko kuulla?

  VastaaPoista
 26. Olet ihan ittes näkönen, kirjallista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 27. No, todellakin halusin tietää? Ja J. väitti juuri täyttäneensä 21 v. eli ei mikään ikämies.

  VastaaPoista
 28. Voi, onnistun siis näyttämään lukevalta naiselta, joka on siksi vaarallinen...Ei vaiskaan, minäkin tykkään, että tämä kuva on niin minua.

  Suloista Uutta Vuotta Sinulle, Hannele♥

  Leena, minä luulin, että hän täytti juuri 49! Mutta mulla on tuo muisti mitä sattuu...Muuten, se KAKSOSTEN luonnehoroskooppi löytyy hakukoneella, kun laitat kaksonen. Löydät siitä ittes. Minä olen sarvipää maan merkki härkä, jossa muuten stemmaa paitsi ajoittainen halu eristäytyä ja se tulee nousevasta merkistäni, joka on Rapu (Reima on rapu). Mutta outoa minussa on levoton preeriatuuli ja sinä taidat olla koko nainen tuulta mun horoskooppikirjan mukaan;-)

  VastaaPoista
 29. Näitä Lenan yllätyksellisiä kuvia on kiva katsella. Tämä on tosi hauska! Kameralla saa aikaan kaikkea kivaa jos on mielikuvitusta..Muutama tunti töitä tässä suunnilleen kynttilänvalossa (joku sulake sihahti) ja sitten iltasella pari ystäväpariskuntaa tulee poksauttelemaan samppakaljoja. Kaikille Ihanaa Vuoden Vaihdetta ja Jännittävää Vuotta 2010!

  VastaaPoista
 30. Nette, tämä on hauska ja minä: Leena, Kirja ja Lumi/lumi.

  Kaikki kiittävät ja toivottavat myös sinulle, Nette Jännittävää Vuotta 2010!

  (Mikään ei olekaan niin kamalaa kuin tylsyys! Kun lukee, ei ole koskaan tylsää!)

  VastaaPoista
 31. tykkään tylsyydestäkin

  Tai oikeesti mulla ei ole koskaan tylsää :)

  VastaaPoista
 32. Hannele, ei voi olla tylsää, jos on mielikuvitusta.

  VastaaPoista