sunnuntai 6. joulukuuta 2009

IF ON A WINTER'S NIGHT BY STING8 kommenttia:

 1. Hienoa :) Jos täällä olisi samanlainen "tykkää"-painike kuin Facebookissa, painaisin sitä.

  VastaaPoista
 2. Huomenta Leena!
  Stingin joululevy, uusi. Siitäpä sopiva joululahja tyttärelle! Vaikka musiikit nykyään kuuntelee tietokoneen kautta, tarvii autossa vielä CD:ltä kuunnella. Nytkin tytär jättänyt autooni erään Stingin vanhan levyn, jota mielikseen kuuntelee.

  Ihanaa talvitunnelmointia tuossa esittelyssä. Tässä nähdään myös taiteilija, joka on kuunnellut sydämensä ääntä ja luonut hyvät ja suotuisat puitteet luomistynsä turvaamiseksi. Siitä jälki näkyvissä. aina omanlaisena musiikkina.

  VastaaPoista
 3. Lumiomena, no ei ihan sitä painikektta, mutta vaihtoehtona ovat, fun, interesting tai touching. Hieno kansi levyssä ja pidän Stingin äänestä, mutta en olisi saanut nähdä häntä siinä parrassa;-)

  Rita, minä kuuntelin tätä levyä jo ennen kuin tapasin Lumiomenan täällä blogimaailmassa, mutta tuskin olisin kuunnellut toista kertaa ilman hänen intoaan tähän. Minulla tämä paranee kuuntelukertalisillä. Tämä on pueaa antaa joululahjaksi jo tuon kanekin takia ja laulut myös talven ihmemaata.

  VastaaPoista
 4. Leena, joskus joku aukeaa hitaasti, pitää makustella useamman kerran. Stingin nykytyyli vaatii makustelua. Haastattelussahan hän oli välillä ihan siloposkenakin.

  Sting on sellainen ikisuosikki, että tekee hän mitä vaan, on hänellä aina uskollinen kuulijakunta.

  Itse muistan ihastuneeni Stingiin 80-luvun puolivälissä; silloin hänellä oli puolipitkät hiukset, pyöreät silmälasit ja perulainen villapaita. Oih!

  VastaaPoista
 5. Tuo viimeinen Sting olisi myös minulle: Oih! Pyöreät silmälasit jo vetelöittävät polveni, perulainen villapaita sulattaa lumeni ja puolipitkät hiukset tekevät ihan vastustuskyvttömäksi.

  Juu, onneksi haastattelussa ei ollut sitä partaa.

  Soolis, joitakin pitää makustela ja joihinkin syttyy heti, kuten minulle kävi Conchan kanssa.

  VastaaPoista
 6. Näin tämän levyn stockan alakerrassa eilen, kun olin ostamassa äidille joululahjaa!

  Tunnelmallinen kansi.

  VastaaPoista
 7. Mulla on hirveä levytuska, koska tykkään musiikista kirjojen lisäksi. Tosi hieno kansi munkin mielestä.

  Bocellilta tullut myös joululevy. Olen ostanut hänen koko musiikin. Siis kaikki levyt.

  VastaaPoista