keskiviikko 16. joulukuuta 2009

LÖYDÄ KOTIISI TUNNELMAA MÄNTÄN MYLLYRANNAN SISUSTUSKESKUKSESTA


Sekä kynttilälyhdyt että taulu Myllyrannan Sisustuskeskuksesta http://myllyranta.com/

7 kommenttia:

 1. Nuo seinälamput ovat kuin keskiaikaisesta linnasta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anna! Kotimme on kaksikerroksinen kivitalo ja minustkain nuo kynttilälyhdyt toivat hieman linnan tunnelmaa...itse asiassa tyttäremme Meri sanoi ne nähdessään: Äiti, tämähän on kuin linnasta. Hän osti heti itselleen samanlaiset. Nämä ovat melkein aina loppu, joten jos haluat samanmoiset, avaat tuon linkin tai otat puhelinnumeron tuosta joulumainoksesta ja tilaat. Poltan niissä sekä tuikkuja että tuollaisia 6:n tunnin kynttilöitä ja hyvin on mennyt. Tekisi vain mieli niitä lisää...

  VastaaPoista
 3. PS. Anna, joulumainoksessa ei phelinnumeroa, mutta tässä on: 03-4747774. Ja siellä on sitten mahtava ruokapaikka, jossa lounastamme ja Silver Gallery, jossa taottuja hopeakoruja...aivan hrumaavia rannerenkaita, joissa näkyy käden jälki. Ehkä mun pitäis kuvata kaikki, mitä olen sieltä ostanut...ja se taulu, jossa nainen kiipeää rappuja on sieltä myös...

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kynttilälyhdyt. Huono asia on se, että olemme muuttaneet paljon entistä pienempään asuntoon, ja sinne eivät mahdu entisetkään lamput.:)

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän. Senhän mekin saatamme tehdä...vain puutarhasta luopuminen olisi iso tuska.

  VastaaPoista
 6. Juu oli kiva paikka tuo Myllyranta. Ruoka myos. Vaihtuuko siella sisustuskaupassa tavarat usein?

  VastaaPoista
 7. Anu, siis puhutaanhan me nyt siitä kokonaisuudesta? Siellä missä söit, on siis se Silver gallery ja olen ostanut eräätkin rannekorut sieltä. Siinä nyt myös Luhdan myymälä ja sitten siinä koko kompleksissa uusi huippu keittiötarvikemyymälä, jonka nimeä en nyt muista, mutta semmoinen kuuluisa se oli. Ja sitten se sisustuspuoli, jossa noita tauluja sekä kynttiläjuttuja etc. Talut ainakin vaihtuvat, siis tuollaiset kuin noiden kynttilälyhtyjen välissä. Ei kertaakaan ole se seinä ollut sama. Nuo kynttilälyhdyt ovat niin kysyttyjä, että ne menevät aina saman tien. Itse odotin vuoden! Näin ne serkkuni tiiliseinällä ja olin ihan myyty. Sama sitten tapahtui mun tyttärelle etc. Tuon yllä olevan taulun ostin sieltä myös. MUTTA: siellä on myös se valaisinliike ja löysin sieltä kauneimman jalkalampun, mitä voi olla, jos ajattelen vierasmakkaria ja takkahuonetta. Ostin yhden. Nyt tilasin toisen. Hinta säästöpolttimoineen alle 40 euroa!

  Noita tauluja on niin paljon, joten niiden vaihtuvuudesta en niin tiedä, mutta rappioroanttiset viininkantotelineet, joilla voit kantaa viinit kellarista puutarhaan tai yläkertaan olivat taas loppu, samoin ne hassut kissat, jotka kerran postasin etc. etc. Minulle se on aina suuri seikkailu ja koska tuo jalkalamppu tullenee vasta tammikuussa, on härkäviikoillekin jotain iloa ja aina ollut mielettömän hyvä ruoka!

  VastaaPoista