keskiviikko 16. joulukuuta 2009

VALOA JA VARJOA...

...mutta varjossakin lumitähdet kantavat valojaan ja Punaturkkini korvahapsut hipaisevat ihoani, kunnes löydän polun ja siellä jo Silkkiturkki, Samettiposki, Märkäkuono vain odottaa, että kuiskaisin  hänen korvaansa salaisuuden, joka on vain meidän kahden.

6 kommenttia:

 1. *
  Voi että, sanoinhan ettet saa istua siellä ulkona lumessa..

  VastaaPoista
 2. No, tämä kuva on joltain huhtikuulta...et sanonut...taidan juuri vilustua...paleltaa ja päätä särkee jo. Täällä on ollut -18 ja enempi voi tulla.

  VastaaPoista
 3. Älä kylmetä itseäs siellä.... mun työpäivät on ollut yhtä hel....ttiä, toi pakkanen kun menee luihin ja ytimiin ja siellä on kuitenkin tehtävä töitä se 8 tuntia. Onneks on hyvät suojavarusteet...

  VastaaPoista
 4. Leena, täällä on v....:n kylmä. Huomenna ratsastamaan, vien Reiman eka kerran, voi olla myös vika;-) Mun pitää lähteä kohta koisaamaan,s illä olen kaksi yötä valvonut kolmeen lukien ja yksi juttu on harmittanut...

  En millään tajua, miten tarkenet siellä! Merjakin sanoi, että ihan helvettiä, kun mereltä raakaa ja on pakkasta. En ole sitä unohtanut.

  VastaaPoista
 5. No ehkä just siks en oo kauheen talvi-ihminen..... aina täällä länsirannikolla on se viima....

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään tämmöisistä lapsuuden talvista kuin täällä usein on eli paljon lunta, kuivaa lunta, ei tuulta ja keväällä jo aurinkokin paistaa. Vihaan floskaa ja kaljamoa, jolloin voi mennä parikin viikkoa, että pitäisi kävellä nastoilla. Vuodenajoista paras on ehdottomasti syksy! Mutta lumi, uusi puhdas, kuiva lumi, puuterilumi, siinä on taikaa!

  VastaaPoista