maanantai 4. toukokuuta 2009

TENGO UNA CURITA...

Tengo una curita en las venas
para gue tu amor no me duela
si ha de salir,
prendo una velita en la esguina
de mi alma para no sufrir
Tengo una casita en el pecho
si acaso se te pierde un beso
mordido de abril
y una coronita de flores
para gue te acuerdes de mi

9 kommenttia:

  1. Ay que poema....IHanaa...Juan Luis Guerran laulusta, mulla on hänen levyjään, olen aina pitänyt tästä laulajasta.Tuo runo on osa hänen laulustaan "Coronita de Flores" Tunnetko hänen musiikkiaan?
    http://www.youtube.com/watch?v=VyrK9Ufkqig

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jael, vinkistä ja linkistä! Nuo ovat siis hänen omat sanansa, tuo runo? Suomalainen käännöskin on varsin vaikuttava, mutta en laita sitä nyt...Tällainen musiikki ja teskti tekee mut ihan hyytelöksi, jos ymmärrät, mitä tarkoitan.

    VastaaPoista
  3. Ymmärrän.....Juan Luis Guerra kirjoitti aikaisemmin tosi kauniita rakkauslauluja, myöhemmin hän tuli uskoon ja viimeisimmissä albumeissa sanoitukset vähän erilaisia kuin tässä. Mutta katso tuo YouTube linkki, siellä voi kuunnellella tuota laulua ja Guerran ääntä.

    VastaaPoista
  4. Jael, minusta tuntu, että yrität varovasti sanoa, etten saa SITÄ levyä enää mistään...Onneksi tyttäreni on nero näissä koneissa;-)Kuuntelen illalla, sillä tämä päivä on jotenkin karanut käsistä...Huomenna ystävän kanssa lounaalle Viherlandiaan kaikkien kasvi-ihanuuksien keskelle, sillä huomenna on Kirja ja Ruusun päivä...ja eräs vanhenee...kukkien keskellä.

    VastaaPoista
  5. Kirjan ja ruusun päivä on mahtava idea! Ja se on hyvä päivä viettää myös syntymäpäivää, kirjojen ja ruusujen keskellä!

    VastaaPoista
  6. Sooloilija, minusta myös hieno idea. Hassua, että siinä ovat ikäänkuin yhdessä juuri ne kaksi asiaa, jotka mulle merkkaavat eli kirjat ja puutarha (siinä ruusussa). Tai: mikä sattuma!

    VastaaPoista
  7. Kyllä varmaan niitä J L Guerran levyjä vieläkin helposti löytää. JOs ei, niin voin kopioida sinulle ja lähettää sinulle,jos haluat.

    VastaaPoista
  8. Jael, siis semmoista kuin Coronita de Flores etc. Tämä uudempi tuotanto ei ehkä niinkään...

    VastaaPoista
  9. Ja kiitos hirveesti etukäteen Jael ja kerro, mitä minä sitten keksisin sulle...

    VastaaPoista