perjantai 22. toukokuuta 2009

RAKAS, KIINNOSTUNUT LUKIJANI!

Hi You! Sinähän tiedät, että minua ei ole olemassa ilman Sinua. En halua huutaa tuuleen, enkä kirjoittaa pöytälaatikkoon. En halua kulkea täällä yksin, vaan yhdessä Sinun kanssasi. Jaan kanssasi lukukomemukseni, mutta aikaa myöten huomaat, että jaan kanssasi myös puutarhani, mietelauseeni, lemipilauluni, parhaat ruokareseptini, lemmikkieläimeni, harrastukseni, sieluni...

Kerron Sinulle huikeimmat elämykseni, yösukellukseni, uinnit pitkin kuunsiltaa...saat herkullisimmat omenahilloreseptini, rohkeimmat runoni...eräänä päivänä lähetän sinulle matkakirjeitä maailmalta, mutta joulut olen aina kanssasi Suomessa (paitsi yhden). Suomen suvet ovat ainutlaatuiset sataa tai paistaa, joten täällä pysyn ja nautin joka hetkestä.

Aion nyt suvea kohden tarjota varsin paljon puutarhaa, koska se on yksi monista intohimoistani, mutta luen koko ajan jotain, josta kertoa Sinulle. Ajattelin juhannuksen tienoilla koota lukuvinkkipaketin, johon etsin monia kiinnostavia aiheita dekkareista harrastekirjoihin.

Lukijani, jos olet hyvin tarkka, huomaat, että blogini on pitkässä juoksussa päiväkirja. Se elää vuodenaikojen sylissä, ilojen ja surujen tuulissa, sen tuoksu on äiti maa, väri tulee merestä ja muoto on lumihiutaleen, tuon maailman ainoan uniikin ja jäljittelemättömän.

Huomenna olen ratsastamassa Hrönnillä, islanninhevosella, jonka samettiturpa saa pehmeän suukon ja minä hyvän mielen. Issikkaratsastus on pelkästään ihanaa, kokeile vaikka!

Olen mietelausefriikki ja lopetan tämän vuodatuksen nyt Mika Waltarin tekstiin teoksesta Mikael Hakim:

"Ah, Mikael el-Hakim, elämä on vain harvinainen leikki, outo kukka, unohtuva laulu ja harhauttava unennäkö."

Kiittäen
sinun Leena Lumi

8 kommenttia:

 1. Noin on, blogi on elävää, voi kysästä, ja vaikka - kyssa :)

  VastaaPoista
 2. Ny kyssar jag dig...Hur mår du nu;-)

  VastaaPoista
 3. Paremmin :)

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa siis on tulossa tänne:-) Ihanaa , pääset ratsastamaan, se on kivaa!

  VastaaPoista
 5. Jael, mikä minua nyt pysäyttäsi, paitsi kuolema. Olen ylitsevuotava virta...

  Hevoset nollaavat minut ja se tunne on autuaallinen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos tästä! Päiväkirja on kaikkein rehellisin ja suorin.

  Mukavia ratsastushetkiä!

  VastaaPoista
 7. Be my guest! Päiväkirja on mukava ja likeinen tapa pitää kontaktia lukijoihin, kunhan muistaa pysyä poissa 'linjoilta' Murphyn lain päivinä.

  Kiitos, nautin joka hetkestä Hrönnin kanssa.

  VastaaPoista