torstai 21. toukokuuta 2009

LEHMUKSIEN VALTIATAR


9 kommenttia:

 1. Puiden rungot on hienoja.
  Kultasadepensaani kukkii nyt minä päivänä tahansa.

  Pentti Alangon luonnonpuutarhakirjat on hienoja.
  Miehet usein vain pahoinpitelevät täysikasvuisia puita, mutta kyllä luononpuita saa miten kauniiksi tahansa. Tässä melkein 20-vuotias villi haapani, kasvaa melkein kalliolla ilman maata, eikä voi isommaksi päästää (pikku puutarhamme on 810 m² ja eniten kalliota):

  VastaaPoista
 2. Haapa muotoiltuna erittäin näytti japanilaiseen puutarhaan sopivalta. Kai sinä olet huomannut kirja-arvosteluissani Suomen kuuluisimman japanilaisen puutarhan omistajan ja luojan Leila Nuikin kirjan Unen kelluva silta.

  Miehet ovat niin kuin jättijyrsimiä, niistä puuttuu hienosäätö;-)

  Aura Koivisto on tehnyt kirjan Haapa.

  Minä pidän haapojen havinasta ja olen antanut kaataa vain yhden, joka oli vähän väärässä paikassa.

  Taidanpa ottaa tuon Lielan kirjan kohta uusintana ja lisää niitä jännittäviä kuvia. SDain idean sinun pikkupuultasi. Kiitos!

  Laita sitten kuvia kultasadepensaastasi. Sitä en kai saa koskaan...

  VastaaPoista
 3. (Puutarhatyöt ei saa näkyä, jättijyrsimet pysyköön poissa ;)

  VastaaPoista
 4. Ja trimmerit! Puutarhakuvaaja, joka otti kahdelta eri kuukaudelta kuvia puutarhastani sanoi, että hän huomaa heti, kuka käyttää trimmeriä. Trimmeripihassa eivät akileijat kasva viehkosti missä tahansa, kivilaattojen välistä ei pursua villiintyneitä orvokkeja ja lemmikkien kanssakin on niin ja näin.

  VastaaPoista
 5. Upeat nuo lehmusten rungot ja Olgakin on upea siellä niiden välissä!Olisko muuten mitenkään mahdollista että voisit vaihtaa tässä kommenttilaatikossa tämän "embed" toiminnan pop-up laatikoksi? Kun tämän embed toiminnan kanssa meinaa kommentoidessa mennä hermot....

  VastaaPoista
 6. Trimmerissä ei ole mitään vikaa, kalliollamme.. Meillä kukkii orvokit, akleijat ja juuri trimmerin kanssa kiersin villin niittyleinikin vierestä..

  VastaaPoista
 7. (Yaelian kans samaa mieltä ja ihmettelen, miksi vielä salasanat pitää täyttää. Menee vartti pikku kommentin kirjoittamiseen)

  VastaaPoista
 8. Jael, kiitos vinkistä! En ymmärrä tuosta mitään;-), mutta siirsin asian juuri Päämiehelle. Mikesi kukaan ole kertonut tätä minulle ennen, että hankalaa kommentoida...tosin ihmettelin viikko sitten, kun yski nuori tyttö, joka alvariinsa koneella, sanoi ettei päässyt kommentoimaan!

  Hannele, minä olen silleen suoraviivainen tyyppi, että jos mulla olis trimmeri, tulis hirveetä jälkeä;-)

  Voi hyvä Luoja, miksi ette ole aikaisemmin kertoneet!!!!! Nyt kaikki on Päämiehen hallussa ja ellei hän pysty tätä muuttamaan, täytyy tilata Supportti.

  VastaaPoista
 9. No, Jael ja Hannele & muut, nyt on asetukset vaihdettu normaalijärkeen käyviksi. Kiitos, että vihdoinkin kerroitte. Muistakaa nyt, että minä en ole mikään tietotekniikan ihmelapsi;-)

  VastaaPoista