perjantai 20. huhtikuuta 2012

PUUTARHAILUA, TULEVAISUUTTA JA VIIKONLOPPUA!

Puutarhailu nostaa päätään ja yllä olevan kuvan alle menevät oikeaan palkkiin vähitellen kaikki tekemäni puutarhakirjat. Sieltä ne sitten löytyvät puutarhaharrastajille helposti ilman, että tarvitsee kollata koko kirjastoani läpi. Sarin puutarhat ja muuta puutarhaa koskevaa nousee siis joksikin aikaa suven keskiöön. Minä jatkan Leena Lumi's Flower Poweria ja taidan aloittaa pilvikirsikalla...

Lumiset kirjat ovat jo siirtyneet palkissani alimmas, mutta ne pysyvät siellä myös suvella, joten lunta ikävöivä voi aina käydä siellä fiilistelemässä. Siellä on mm. Ilonan tulevan kirjan Talven taikaa linkki, josta uutta kirjaa voi ennakkotilata. Lumisarja alkaa Lumikarpalolla, joka on rakas runoblogini:
Lumikarpalon kuva on kirjasta Ensilumi ja kuvan on ottanut Hannu Hautala.

Viikko on ollut niin mahdoton etten sanotuksi saa. Vieläkään ei Elisa ole toimittanut meille yhteyttä, mutta lasku tuli tänään, vaikka tavaraa ei ole saatu. Minulla piti nyt olla supernopea yhteys, talossa kaikki veelanit ja vaalanit, viihdetv (miksi sellainen ja kuka sitä katsoo), vihdoinkin monimuotoinen tallennussysteemi ja vielä talon vahtikin...

Se, miten tätä nyt kirjoitan ei aukene minullekaan, mutta kun toistan, että olen kerran kirjoittanut teille kaksi viikkoa ilman kovalevyä, kun se oli rikki, mutta Lumimies ei sitä uskonut, ymmärrätte, että sisulla voi tehdä mitä vain. Tietokonefirman pojat pitävät minua suurena teknisenä ihmeenä...

Olen kuitenkin hengissä ja teen nyt blogia entistä tahtia, paitsi äiti tulee ensi viikon torstaina ja viipyy vappuaattoon, mutta pidän ylimääräisen arvonnan toukokuussa: Olemme kaikki sen ansainneet! Mukaan tulee mm. puutarhakirjoja yms. sillä enhän minä näitä kaikkia aio pitää, vaan haluan jakaa kanssanne. Tällä hetkellä luen Wassmolta niiiiin ihanaa kirjaa. Sara totisesti tiesi, mitä tyttö tarvitsee;-) Kiitos suosituksesta!

Hyvän mielen viikonloppua teille kaikille!

♥:lla Leena Lumi

Besame mucho

37 kommenttia:

 1. Sisukasta viikonloppua toivottelen sisukkaalle naiselle!

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoi! Kävin juuri ihastelemassa sun uusia kevätkenkiä.

   Poista
 2. Hyvää viikonloppua. Täällä ollaan lomaisissa tunnelmissa, sillä lapsilla on ensi viikko kevätlomaa. Pakko kai lähteä kaupungista pois, haistelemaan meri-ilmaa. Tarkistamaan miten muualla Turkissa kevät etenee. Ensin vietetään kuitenkin viikonloppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mine, kiitos samoin sinulle! Mikään ei voita meren rantaa...ja sen jälkeen tulevatkin sitten vuoristot.

   Poista
 3. Minä nostan aina kädet ylös, kun tulee puhe noista veelaneista ja viihdepaketeista ja muusta. En vaan jaksa perehtyä, vaikka jaksan hermostua heti, jos kaikki ei ole ok ! :)

  Hyvää viikonloppua sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petriina ja minä teen sitä, mitä en normaalisti tee ikinä: Itken. Se myös vähän vauhdittaa hämäläistä Lumimiestä. Olen ottanut tämän Scarlettin keinon käyttöön vasta pari vuotta sitten: Toimii;-) Tämä viikko on ollut kauhea ja vasta tänään on nähty ensimmäiset korjausmiehet siellä, missä se kaapeli on rikki.

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 4. Toivottavasti se Elisa nyt pian jo korjaa sen vian;voin vain kuvitella miten vaikeaa on kun on niin tottunut nettiin.Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, tänään siellä EDES näkyi jotain toimintaa.

   Mitä ihmettä blogin kauniille muodolle tapahtuu. En meinannut päästä vastaamaan kommenttiisi...

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 5. Voi Leena-kulta!!! <3 <3 <3 Luet Seitsemättä kohtaamista, ja kun luin postauksesi, tulin niin onnelliseksi ettet voi arvata!! :) Ihanaa, IHANAA että selvästi rakastat kirjaa!!! <3 <3 <3 Odotan kiihkeästi arviotasi siitä... :)

  Ja kovasti tsemppiä sinne nettiyhteys- ja tietotekniikkaongelmien kanssa, voin arvata miten ahdistavaa tuo on. Minä puolestani yritän tässä yövuoron tiimellyksessä opetella uutta päivitettyä Bloggeria, ja sanon vain että huh huh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, niin upea kirja! Hirveä rimakauhu etten saa tekstiin, mitä kirja herättää lukijassa...Vielä vähän jäi ensi yölle. Olen aivan ihastunut Gormiin;-)

   Mitään niin rumaa ei voi olla kuin 'uudistettu' bloggeri, näyttää tilastotieteeltä, geometrialta ja vielä joltain muulta rumalta. Blogissa on tärkeää myös esteettisyys, mutta siitä ei 'uudistuksessa' näy jälkeäkään.

   Poista
 6. Oletko jo kevätkäynnillä ollut Viherlandiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummeli, joka viikko olen käynyt;-) Äiti tulee Satakunnasta meille ensi viikolla ja kun kysyin, että mihin mennään perjantaina, niin hän vastasi, että 'ainakin Viherlandiaan'. Hän on intohimoinen puutarhaihminen.

   Mukavaa viikonloppua sinulle & co!

   Poista
 7. Kun linjat takkuilevat ja internet mättää, se on ihan aaaargh, hermoromahduksen paikka. Olet ollut tosiaan sitkeä sissi. Kiva taas päästä lukemaan postauksiasi! Entistä parempaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tähän päälle tuli nyt vielä bloggerin 'uudistus', joka avaa blogin, niin että näyttää kuin olisin lukion fysiikan tunnilla...,mutta eihän kukaan luvannut ruusutarhaa: Tein sen itse;-)

   Kiitos ja kiitos samoin sinulle!

   Poista
 8. Tunnen Eva Robildin joka kirjoittanut Perennat kotipuutarhassa. Anjan hieno kallioinen puutarha on Göteborgissa. Mukavaa viikonloppua, kirsikkapuut alkavat kukkia kalliollamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooooh, sinä tiedätkin sitten kirjasta kaiken. Minä yritän lukea sen ensi viikolla.

   Kiitos samoin! Huomasin, että sinulla jo kukkivat kirsikkapuut: Onnellinen sinä!

   Poista
  2. (Kyllä ne ruattalaiset kirjat ja puutarhailijat melko tuttuja, jotain tiedän suomalaisistakin puutarhakirjoista ;)

   Poista
  3. Älä nyy vaa ost mittää suamalaist kirjaa;-) Ei just ny.

   Viime kerral Midsomeri murhis oli just sun unelmapuutarha ja se jatkuu tänä. Kaik ol muotoilt kasvi ku patsaiks;-)

   Poista
  4. Midsomeri jatkuu... eikö yhtenä iltana??

   Poista
  5. Eikun täällä tulee ensin osa 1/2 ja sitten osa 2/2. Monet kyllä tallentavat molemmat ja katsovat sitten kaksi tuntia yhtä pötköä.

   Poista
 9. Iso halaus sinulle. Ja ihanaa ihanaa lauantaita ja viikonloppua <3

  VastaaPoista
 10. Ihanaa keväistä viikonloppua! Toivottavasti kaikki pian toimii kuin unelma, tekniikka tekee hulluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle!

   Kun ajat meille ensiviikolla, näet sen Saaritien asfaltin kaivuun....by Elisa.

   Poista
 11. Vai on sinulla ollut harmeja?

  Toivottavasti harmit unohtuu!

  Oikein leppoisaa ja kaunista viikonloppua sinulle, Leena IhaNainen.<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili, jos mää ne kaikki ny luettelisin, sää et uskois;-)

   Juu, lauantai helpottaa aina!

   Kiitos samoin sinulle, Aili-IhaNainen!

   Poista
 12. Oi Leena niin ihanaa kesä on kohta ja saa tonkia multaa. Kumma juttu tuo nettiyhteys, taidamme olla riippuvaisia siitä:)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, ehkä on aika myöntää täydellinen riippuvuus. Tosin...kolme päivää kiipeilin seinille ja sitten löysin itseni ihan rentona tekemästä kaikkea kivaa, mitä ei tehdä, kun netti toimii;-)

   Minä olen jo viikon tehnyt istutuksia ja vappuna istutan uuden luumupuun ja sitten sen ympärille mesimarjaa...

   Mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 13. Vietä mukava viikonloppu, kyllä ne nettiongelmat siitä sitten aikanaa ratkeavat.
  Se Elisa viihde on ihan hyvä. Todella helppo tallentaa ohjelmia. Joskus mökillä olen huomannut mielenkiintoisen ohjelman ja eikun vaan koneelle ja tallennustiedot sinne ja kotiin tultuani voin katsellan ohjelman telkusta tai netistä. Tallennuksen voi ohjelmoida jopa kännykällä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle!

   Takuulla siihen liittyy jotenkin formulat, sillä mehän ei paljon katsota televisiota, kun aika menee muuhun. Tosin ostan talviaikaan elokuvia, että jospa niitä nyt sitten voisi alkaa tallennella.

   R. saa hoitaa, sillä olen nyt juuri niin täynnä tekniikkaa.

   Poista
 14. Kiitos, Leena, kaikista ihanista jutuista.

  Nyt minäkin taas näen kunnolla. Olen tänään saanut uudet lasit. Pääsen taas lukemaan kirjojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelma, ole hyvä. Mää ihmettelin, että kuka Unelma, kun näin kauniin naisen kuvan jossain blogissa ja oli ihan pakko klikata sieltä auki: Sinä!

   On nyt vähän stailattukin, ei pelkillä silmälaseilla noin loistetta luoda. Onneksi olkoon ja voitkin nyt sitten alkaa kirjabloggaajaksi!

   Poista
 15. Toivottavasti asiat korjaantuvat ja olet viettänyt mukavan viikonlopun. Kehtaanko sanoa, mitä olen taas kahtena päivänä syönyt (siis perjantaina ja tänään)? :)

  Aloitin Martin Suterin romaanin Lila, Lila, mutta 20 sivun jälkeen ei ole vielä vakuuttanut minua. Pitääkö vielä antaa tilaisuus tai vaihtaa johonkin muuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helena, todella upea viikonloppu. Paljon puutarhailua ja lepa, hyvää ruokaa, aurinkoa, lukemista etc.

   Arvaan, arvaan;-) Minä saan sitä ensi sunnuntaina kartanonrouvaserkullani. Pysin valmistamaan oikein paljon: Ehkä en syö muuta kuin alkupaloja ja jätän muun väliin.

   Mistä ihmeestä löydät kirjoja, joista minä en ole kuullutkaan! Tiedätkö, minusta on tullut kamala: Jätän kirjan nykyään lukematta ellei se vedä heti alussa.

   Elämä on lyhyt ja sitten se on ohi...

   Nauti nyt...munkin puolesta!

   Poista
  2. Lainassa täkäläiseltä ystävältäni, saksaksi.

   Poista