sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Leena Lumin synttäriarvonnan 2014 voittajat ovat...

Leena Lumi -blogin synttäriarvonnan voittajat ovat: Riitta Partti, Marietta, Reijo Moilanen, Tiina/Namustellen ja Liisax. Onnea voittajille♥ Palkinnoista saa ensimmäisenä valita voittaja, tokana toiseksi tullut etc. Ilmoittakaa sitten ystävällisesti minulle valintanne sekä postiosoitteenne leenalumi@gmail.com  Merkitsen aina palkintolistaan, mikä on jo varattu. Odotan voittajien ilmaantuvan viimeistään ke 19.2. mennessä.

Kiitän kaikkia runsaasta osanotosta♥ Näin sitten lähtee kuudes vuosi käyntiin...Olen lukenut kolme kirjaa, joita en vain ole ehtinyt postamaan: Minne kaikki aika oikein katoaa...Minulla on nyt lista kiinnostavia projekteja ja silti jokaikinen räntäpäivä personal trainer vaatii minua lenkille, vaikka voisin ihan hyvin kuntopyöräillä sen saman edestä. No, tosin olen happityyppiä eli mieluusti ulkona, mutta olen huomannut, että kuntopyöräillessä voi lukea! Kohta alkaa ihana puutarhailu ja sitten sitä ollaankin vain ulkona. Nyt oikein odotan toukokuuta, sillä viime suvena tuli istutettua niin paljon uusia ja aika arkojakin kasveja, että jokainen kevään päivä on takuulla kuin seikkailu.
Maaginen teeaika lähestyy. Uunituoreet croissantit tuoksuvat. Mitä olisikaan elämä ilman lauataipäiviä ja niiden leffailtoja, mutta jotain taikaa on näissäkin hetkissä kun sunnuntain hämärä putoo, räntälenkki on tehty ja saa hetkiseksi rauhoittua olohuoneen sohvalle höyryävän teen äärelle mitenkään croissantien viettelystä unohtamatta.

Sunnuntaiehtoon rauhaa teille kaikille tasapuolisesti!

Love
Leena Lumi

Einen Koffer in Berlin

50 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! Mukavaa sunnuntaita, Leena!

    VastaaPoista
  2. En tiedä, näkyykö tuo muillakin, mutta ainakin minulle tuossa sivupalkissa kävijämäärän vieressä näkyy linkki, jossa lukee *click* ja sitten siitä avautuu jokin alastonkuvasivusto. Ajattelin vain ilmoittaa, koska en oikein usko sen tarkoituksella tuossa olevan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annami, kiitos vinkistä. Supportti tsekkaa sitä nyt. Jos siellä on sellaista, miten sitä voi poistaa...se on sen systeemin tarjoajan vika. Todellakaan ei ole tarkoitus! R. just totesi, että sitä sieltä tulee, mutta sehän ei ole mun blogiani. En mitenkään voi poistaa kävijätilastoa!! Kauheaa!!! Aina jotain uutta kauhua ja minulla on lukijoita 14 vee alkaen...En viitsi nyt tähän kirjoittaa, mitä olen mieltä tuolaisista sivuista....,mutta siis niin syvältä.

      Poista
  3. Onnittelut voittajille. Vinkki sinulle, kuntopyöräillessä voi katsoa myös suosikkiohjelmat tv:stä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mai, kiitos psta! Sekin on huomattu;) Aina kun tulee Emmerdale, minä....;)

      Poista
  4. Kylläpäs minua nyt onnen tuurilla pätkäistiin! Kiitos ja onnea muillekin voittajille!

    VastaaPoista
  5. Onnittelut voittajille.
    Kuulostaa ihanalta tuo teehetki.
    Antoisaa sunnuntaita sinulle Leena ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seijastiina, kiitos psta.

      Se on jokaikinen iltapäivä...

      Kiitos samoin sinulle ♥

      Poista
  6. Kiitos, mahtavaa! Ja onnittelut muillekin voittajille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liisax, onnea♥ Seuraappa vähän sitten voittajalistaa niin tiedät,missä mennään.

      Poista
    2. Juu mää päivittelen tota arvontapostausta ni nään mitkä on menneet. On se hyvä et on viimesenä valkkaamasa, jos vaikka joku suosikeista menis ni ois helpompi valita :D Nyt on niin monta mielenkiintosta listasa, et ihan on vaikeuksia päättää..

      Poista
    3. Liisax, kyllä sinne sullekin vielä kiinnostavaa jää;) Kaikki muut voin helposti tavoittaa, mutta...odotetaan rauhassa, vaikka sellainen adjektiivi ei sanavarastooni kuulukaan;)

      Poista
    4. Varmasti jää, niin monta mielenkiintoista siellä on. Hyvä vaan jos joku edes menee ja vähentää näin valinnanvaraa. Helpottaa ehkä hiukan omaa valintaa. :)

      Poista
  7. Onnea voittajille ♥

    Ihana teehetki croissanttien kanssa kuulostaa todella herkulliselta. Nautinnollista elokuvailtaa teille mussukat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Birgitta, kiitos psta♥

      Olen niin makuri...toivottavasti silti edistyn, vaikka pidänkin croissanteista...Kiitos samoin teille tai sitten jotain muuta kivaa!

      Poista
    2. Mitäköhän ihmettä tarkoittaa "makuri"? Ehdottomasti tänään vain kaikkea kivaa (vaikka viikonloppu ja alkuviikon loma meni aivan toisin kuin alunperin suunniteltiin).

      Poista
    3. Makuri on sellainen henkilö, joka pitää liikaa kaikesta hyvästä;)

      Tuli pidettyä leffailta eilen ja tänään eli aika kivaa, mutta yllättävän kaloripitoista.

      Siis sun loma? Minulla ikinä mitään lomaa mistään...

      Poista
    4. Olenkohan mäkin sitten sellainen makuri ;-)

      Minä olen joutunut katselemaan nyt urheilua, mutta onneksi sentään elokuviakin on tuijoteltu. Huomenna menen ihan leffateatteriinkin =) Loma, sulla ei sellaista taida olla, paitsi kun lähdet maasta pois... Minulla on lomaa pääasiassa kesällä ja nyt otin hiihtolomaksi kaksi arkipäivää lomaa. Me ei kuitenkaan päästy vuokramökille perille, joten jouduttiin palaamaan kotiin ja täällähän arki pyörii (eli ei ole ihan sama kuin rantasauna ja takkatuli).

      Ehkä sulla on lomaa aina kun pääset puutarhaasikin =D

      Poista
    5. Vaalitaan kaikkien aistien juhlia!

      R. on liimaantunut televisoon kiinni, mutta ei niin pahasti, ettikö olisi kahtena iltana katsottu myös omia leffoja. Minä en nyt oikeisiin elokuviin, vaan aion ostaa yhden uutuuden. Se on niin totta: Olen irti, kun olen maasta pois. Sitä saan nyt odottaa, kiitos viimeisimmän rempan, seuraavan kevääseen. Olipa teillä huono tuuri.

      Se on todellakin tila, jossa olen läsnä. En haahuile siellä mitään muuta.

      Poista
  8. Onnea voittajille! Leenalle leppoisaa pyhäehtoon jatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkko, kiitos psta!

      Katsellaan leffapinoa alta pois ennen kuin alkavat puutarhailut. Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  9. Heippa Leenaseni! Hyvää uutta vuotta - kuudetta sellaista! Onnea myös minulta voittajille. Itselläni on ollut pieni paussi blogin kanssa, mutta nyt päivitän päivittämättömiä päiviäni, ja luen taaksepäin. Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuulia, kiitos samoin ja kiitos! Kiitos psta. Tapaillaan...minä tavoittelen nyt voittajia ja sitten pientä pakkaamispuuhaa.

      Kiitos samoin sinulle, toivottaa eräs joka elää edelleen joko lumen toivossa tai 'heti toukokuu tänne!'

      Poista
  10. Onnitteluut Onnellisille Voittajille!

    VastaaPoista
  11. Kiitokset, ihanaa! Tutkailin tuota listaa eestaas ja monta oikein mielenkiintoista löytyi... Nyt mietiskelen täällä kolmen kirjan kesken - kunhan nyt ensin näen, mitä edellä olevat varaavat :) Laitan sinulle meiliä, kun edelliset ovat valinneet kirjansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina, onnea ja ole hyvä. Rasputin on jo varattu, nyt sitten vain odottelemme, että Marietta ilmaantuu. Reijon tiedän, mitä hän haluaisi, joten Marietta enää...Jätin hänelle viestin sekä blogiin että s-postille. Tehdään näin, seuraa tilannetta, voipi mennä huomiseen.

      Poista
    2. Rasputinin menon huomasinkin. Siinäkin olisi ollut mielenkiintoinen kirja. Eipä tässä kiireitä, katsastan listaa huomenna :)

      Poista
    3. Siis voittaja valitsi Rasputinin. Uusia puutarhakirjoja tähän ei ehtinyt, sillä nitä ei ole vielä tullut...ehkä sulla on nuo huiput.

      Suljen kohta, sillä päivä on ollut pitkä ja vielä aion lukeakin. Mennään rauhassa kohti huomista ja tuumaile. Mariettakin sitten varmaan tulee jo valitsemaan.

      Poista
  12. Oo teetä ja croissantteja. Mä join juuri teetä ja söin muffinssin. Ja palan sisäisesti jotenkin. Hauskaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmi-Maaria, niin juuri. Paha juttu, että tällaiseen tottuu;)

      Sinä olet ikituli. Jos sinä et pala, mistään ei tule mitään. Palaa ja roihuta, sitähän halusi Katri Valakin.

      Kiitos samoin sinulle!

      Poista
  13. Oi, ihanaa, voi, kiitos, kiitos ... minun vastaukseni kai kertaalleen jo katosi, mutta tässä uudelleen ... siis, minähän en yleensä voita mitään, mutta jos nyt vielä on vapaana Tommy Tønsberg ja Kenneth Ingebretsen: Hehkuvat sipulikukat - 250 kauneinta lajia, niin se ... ei voi vastustaa, vaikka Sailan sipulikukkakirja onkin tulossa ...






    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marietta, onnea ja ole hyvä! Hehkuvat sipulikukat on täydellinen kirja. Omaani en anna pois, mutta ostin arvontaa varten lisäkappaleen. Sain kirjasta aivan uusia ideoita ja mitkä kuvat.

      Poista
  14. Hei suloinen! Meni haastamaan sinut ♥

    VastaaPoista
  15. Onnittelut minultakin kaikille!
    Kävin lukaisemassa aiemmin jo mutta mun ipadi näköjään valikoi mihin voi komentoida, mihin ei - kirjoittaminen menee välillä ihan puuroksi, näppäimistö ei pysy tahdissa ollenkaan, kirjoittelee ihan omiaan. Nyt pelaa taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepi, kiitos psta!

      Minähän varoitin sua niistä kaiken maailman vehkeistä;)

      Poista
  16. Nyt ehdin (takaisin Suomeen) koneelle ja onnittelemaan. Leena, lämpimät onnitteluhalaukset viidestä blogivuodestasi! <3 Ja kiitos blogiystävyydestä, joka sekin on tänä vuonna kestänyt jo viisi vuotta. Monenlaista näihin vuosiin mahtuu, monenlaista hienoa, uusia kirjoja, luettuja, lukemistaan odottavia ja lukemattomia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, oi, tulen katsomaan matakuviasi heti kun olen raahannut itseäni karseassa kelissä ulkona noin 10 kilometriä;) Kiitos♥ Kiitos samoin, me ollaan kuljettu noin sama matka aika samatahtisesti. Paljon kaikenlaista, josta ei ikinä voisi erota, mutta on opittava breikkaamaan.

      Odotan siis paljon matkakuvia kun palaan;)

      Poista