perjantai 6. maaliskuuta 2015

Iki-ihanaista Naistenpäivää Ihanille Naisille!


Nainen on aina kaunis. Hän on kaunis nuorena ja vanhana, pyöreänä ja timminä. Hän on kaunis odottaessaan lasta ja kaunis leikkiessään lastenlasten kanssa. Nainen on kuin tuuli ja hän voi vaihtaa suuntaa, mutta se on ehkä juuri se, joka pitää miehet varpaillaan ja on saanut heidät kautta vuosisatojen varoittelemaan tästä yllätyksellisestä luonnonvoimasta. Esimerkiksi Mika Waltarin tuotannossa nainen usein kietoo miehen pikkusormensa ympärille niin hyvässä kuin pahassa:

"Varo naista, joka sanoo 'kaunis poika' ja houkuttelee sinua luokseen, sillä hänen sydämensä on verkko ja pyydys ja hänen sylinsä polttaa kuin tuli", evästää köyhien lääkäri Sammut poikaansa Sinuhea.

Sinuhessa isän opit eivät kuitenkaan itäneet, vaan hän palvoo naista:

"Totisesti, tällaista naista emme koskaan ole tavanneet, sillä hänen suunsa on kuin sula hunaja ja hänen rintansa kuin ovat kypsät omenat ja hänen sylinsä on kuuma kuin hiillos, jolla paistetaan kaloja."
"Naisen rakkaus on oikullinen ja se on valloitettava joka kerta uudelleen."

"Naisen tapana on näet kysyä lakkaamatta neuvoa muilta ja sitten tehdä kaikki kuitenkin vain oman päänsä mukaan."

"Uneksin hänestä aivan hiljaa, - viinissä on kirpeä mullan ja auringon maku, - saksofonin ääni liukuu varjoihin. Hän on juuri se tyyppi, josta jokainen mies kerran uneksii, jonka kylmyys on tulta ja kuolemaa, jonka saavuttamattomuus voi viedä maailman loppuun."

"Tutustuimme toisiimme, ja pohja putosi hänenn altaan. Hän oli hyvin kylmäverinen, hyvin koskematon. Hän oli kuin suolainen lähde, joka koskaan tyydyttämättä tekee juojansa janon vain tulisemmaksi. Join pettävän maljan tietämättä mitä tein. Milloin oikeastaan tiedämme mitä todellisuudessa teemme."


Kuva Leena Lumista toukokuun syntymäpäivänä 2009, samana vuonna kun olin blogannut muutaman kuukauden eli aloitin 14.2.2009. Uskallan laittaa itseni likoon, mutta en tee sitä tänään, sillä tämä ei ole se 'minäminäminä -juttu'. On kuitenkin kiva raottaa ihan pikkuisen mitä tapahtuu kulisseissa. Tuo ranskalainen pikkumusta, joka on ylläni, on nyt minusta edelleen 5 kilon päässä. Vihaan sanaa dieetti, joten 'kiitos ei' sille, mutta olen päättänyt pikkumustani nimissä kutistua tähän mekkoon ja sitten siihen Marimekon viidakkomekkoon, jossa juhlin vielä saman vuoden 2009 suvella:


Mieheni täytti pyöreitä samalla viikolla kun puutarhaamme kuvattiin Ihana piha -ohjelmaan= Mikä sattumusten summa taas kerran! Vuodesta 2009 on ehtinyt tapahtua paljon, mutta koska nyt on tarkoitus puhua naisasioista, voin kertoa, että ylimmistä kuvista jo vuoden 2011 naistenpäivään on tapahtunut murrosta:On naistenpäivä 2011 ja ollaan tultu kaupungilta lounaalta. Yllä on uusi takki, kädessä uudet kesäkorkkarit ja ruusuja. Naisen ilme kertoo, että menossa on murros. Tämä oli se hetki, jolloin tajusin, että elämästä ei selviä hengissä ellei tajua alkaa asettaa rajoja. Oli tehtävä jotain sellaista, johon ei helposti ryhdy nuorempana: Opettelin sanomaan 'kiitos ei' ja sillä tiellä olen vieläkin. Olen auttamaton maailmanparantaja ja sitä ei muuta mikään, mutta pitääkö minun olla todellakin ihan kaikkien pelastaja, pitääkö olla alati läsnä ja tavoitettavissa ja pitääkö mukana kantaa ihmisiä, joiden kanssa ei ole vastavuoroisuutta eli kannattaako jatkaa, jos tuntee itsensä riistetyksi ja uupuneeksi vai luottaa siihen intuitioon, että mikään elämässä ei ole parempaa kuin muutama tosi ystävä. Edellisestä kuvasta tähän toukokuun kuvaan on pidetty blogia runsas viisi vuotta, kärsitty lukuisista selkäkivuista kiitos liian runsaan istumisen, kasvettu 5-7 kiloa, valvottuja öitä satojen kirjojen kanssa, vahvistuttu omissa tärkeissä asioissa, niissä ihan itselle tärkeissä, päätetty vaihtaa pienempään lautaseen, mutta edelleen syödä viikonloppuna kuin ruhtinatar, tehty lisää remppaa, löydetty vaaleanpunainen väri, opittu oman elämän tähdeksi, saatu rakas 47 vuoden jälkeen pois työelämästä, opittu olemaan ilman suuriruhtinatar Olgaa, ollaan vielä tiedottomia siitä, että kohta irtoaa silmän lasiainen, tulee upea tarjous, josta kieltäydyn, koska haluan olla minä ja oman aikani valtias, Lancomen ryppyvoidetta ja tuhkimotippoja on kulunut, löydetty ihana kasvonaamio, tajuttu, että nainen ei voi elää ilman suklaata eikä sisustuslehtiä:


Vaikka olen periaatteessa ollut niin kyllästynyt jo pari vuotta nykyiseen sisustustrendiin, en ole kertaakan hylännyt ruotsalaista skönä hem -lehteä. Nyt olikin yllätys, kun luin eilen tyttärelleni ostamaa Unelmien Talo&Koti -lehteä, sillä jo kansi on kuin toisesta maailmasta. Aloinkin heti etsiä po. juttua ja se olikin lehden alussa: Kirjoittaja on Ilona Pietiläinen ja kuvat ovat Hanne Manelius eli tuttuja henkilöitä ja tosi ihana juttu. Vaan kaiken kuningatar on tietenkin kauniin kodin emäntä Malena, jolla on just sitä tyyliä, mistä itse pidän: Ei kaikki valkoista, ei kaikki räjähtävää värimyrskyä, paljon vanhaa, kaakeliuuni ja soma ripaus romantiikkaa. Ja kodin valtiatar on kaunis kuin kotinsa! Kunpa tämä linja lisääntyisi...


Tässä ollaan jo viime syksyssä, jolloin on koettu monen monta ja silmääkin on käyty hoidattamassa, eräs lähiomaisen kriisi on vasta tulossa, mutta nainen se vain jaksaa, vaikka tietääkin, että pitäisi lukea vähemmän, kävellä enemmän. Ryppyvoide on sama, sisustusasenne myös, kokkaamiseen hän kaipaa lisää aikaa, nimenomaan kokeiluihin, mutta päättääkin siirtää blogistaan aikaa puutarhaan eli keväästä on tulossa jännittävä, sillä syksy 2014 oli uusien kokeilujen syksy. Nyt on se aika, jolloin keksin, että minä olen poncho-tyyppiä ja kashmirista en luovu ikinä. Mutta se on niin yellistä, että vain yksi harkittu ostos harvoin.


Naiseen liittyy usein mies. Tässä sitten pariskunta, joka on ollut aviossa tänä vuonna 30 vuotta. Se on niin pitkä aika, että olen usein miettinyt, miten näin levoton tuhkimo onkaan kesyttäjänsä löytänyt. Uusimmassa Kotiliedessä on aivan mahtava Eppu Nuotion juttu Yhdessä, joka kertoo Epun 30:sta yhdessäolon vuodesta miehensä kanssa. Ei enempää totta voi olla;) Viikon sitaatti menee Epulle:

"Rakkaus on epätäydellistä ja ihmiselle hyväksi."


Liityin just Animaliaan ja suosittelen sitä muillekin. Kuvassa ihailemani Catherine Deneuve lemmikkinsä kanssa.


Ja muuntautumiskykyinen Jessica Lange, mm. loistavan elokuvan Frances tähti. Hän on horoskoopissa härkä kuten minäkin. Jos on härkänainen, huomaa jossain vaiheessa, että on hauskempaa olla onnellinen kuin oikeassa...


Elämä ja naiseus on ihan hauskaa, kun sen oikein oivaltaa. Helppoa se ei ole, mutta kuka helppoa on luvannutkaan. Tärkeintä on ehkä että kipinä ja kapina säilyvät: Elämän pitää olla kiinnostavaa ja haasteellista!


Aina ei voi kuitenkaan olla hauskaa. Huomenna meiltä kaatuu pari tosi isoa puuta. Toinen on niin iso ja vanha haapa, että olin siitä jo toivonut liito-oravalle kotia. En rakasta puiden kaadattamista, mutta nyt pakko mikä pakko. Toinen on alhaalta laho ja toinen on saanut salaman iskun. Puusavotassa siis menee naisten päivä täällä, mutta olimme eilen kaupungilla lounaalla, joten se oli sitten siinä...tänä vuonna. Sisällä kukkii hortensia ja ostin uuden muratin talvella menehtyneen tilalle.


Oikeastaan Naistenpäivän paasaukseni on kirjoitettu jo syyskuussa, sillä juttuni Nainen, olet kaunis, kurvikas ja puolukkainen lienee ajaton. Olkaa hyvät!


Koska niin moni elää kovassa kevään odotuksessa, olkoon nyt kukkina sitten nämä Sir Winstonit viime keväältä. Kevät on jo täällä, sillä eilen näin näitä jo myynnissä eli voisi istuttaa ruukkuihin ja alkaa vähitellen kouluttaa ulos.

Iki-ihanaista Naistenpäivää teille kaikille Ihanille Naisille!

Love
Leena Lumi

Waltari-sitaatit kirjasta Mika Waltarin mietteitä, toimittanut Kalevi Haiko, WSOY 1982

64 kommenttia:

 1. Leena ihanuus tai ainakin paljon uutta elämääsi mahtukoon edelleen! Hauska katsaus, naisellisuudestasi rikas. Joten tosiaan, ihanaista naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raili, kiitos samoin: En usko, että meistä kumpikaan on tyynien lammikkojen nainen;) Kiitos<3 Kiitos samoin sinulle, Raili!

   Poista
 2. Ihana kirjoitus! Omaa elämää sellaisena kuin se on. Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 3. On niin ihanaa olla nainen! Tosin jos olisin mies tuskin olisin tässä tilassa.. Mutta SILTI on ihanaa olla nainen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgit, eikö vain! Mmmmm....missä ihmeen tilassa?Naisen tilassa? On se, ja naiset ovat niin paljon jännittävämpiä kuin miehet, naiset ovat ainaisessa käymistilassa ja murroksessa ja tähyävät uusia huippuja ja vaikka mitä.

   <3

   Poista
 4. Hyvää tulevaa naistenpäivää, Leena. <3 Kauniita kuvia kauniista naisista ja kauniista sinusta!

  (Bloggasin muuten tänään Jäniksestä, voi että se oli hyvä!)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja, kitios samoin sinulle <3 Kiitos, valitsin noita tähtösiä koiriensa kanssa ja piti olla myös filmitähti miehiä, mutta kun jutusta tuli nytkin jo liian pitkä. Ehkä niitä komistuksia sitten seuraavalla kerralla. Meillä siis menee nyt työn merkeissä, mutta ensi viikolla otamme pikastartin M:lle.

   Oih, tulen lukemaan!

   <3

   Poista
 5. Ihnaa naistenviikonloppua, Leena! <3

  VastaaPoista
 6. Leena hyvä!
  Kiitos kirjoituksestasi, hyvää naistenpäivää sinulle.
  Halaa puitasi hyvästiksi, suukota puun pintaa ja tunne vielä puun elävä kosketus poskellasi. Kuuntele korvallasi sen viimeinen kuiskinta...
  Vuosia sitten, kävin alakulon hetkinä, halaamassa suuren männyn kaarnaista runkoa, roikuin murheissani kuusen oksista, nojasin niiden avulla taaksepäin ja pirautin muutaman kyyneleen. Helpotti ahdistustani, minä kaksosnainen, aina levoton, muurahaiset juoksee pitkin ihoa ja aina pitää raapia, paikallaan pysyminen on tuskan takana, jo minuutti tai kaksi on pitkä aika olla ihan hiljaa, liikkumatta.
  Koko elämäni on ainaista levottomuutta, hiljaista on vain unen maailmassa, jossa sielläkin on vilkasta ja liiaksi tapahtumia. Unet, ne ikuiset vainolaiset, kertovat milloin hyvistä milloin ikävistä tapahtumista....
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anni!

   Kiitos samoin sinulle, Anni <3

   En pysty enää. R. karsi ne ja en kestä katsoa...

   Puut antavat meille niin paljon...Miten Gibran kirjoittikaan: "Puut ovat runoja, joita maa kirjoittaa taivaalle. Me kaadamme ne ja muutamme ne paperiksi kertoen siten tyhjyydestämme."

   Minulla on nyt Runotalon Sarilta saadut ohjeet pysähtymiseen/palautumiseen. Käytän siihen vierasmakkariamme, jossa ei ole mitään turhaa. Siellä mieli lepää.

   Toiset meistä ovat merenaaltoja ja osa ehkä pieniä, rauhaisia metsälampia. Unia täälläkin ja enneunia...

   <3

   Poista
 7. Oi, miten ihana postaus. Kuvat on niin kauniita ja kaikki naiset niin upeita!

  Superihanaa viikonloppua teille ja mahtavia vuosia roppakaupalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos <3 No, ainakin jotkut ovat upeita;) Grace Kelly nyt uupuu tästä joukosta ja komistukset, mutta ehkä sitten ensi vuonna niitä komeita miehiä;)

   Kiitos samoin teille noita molempia <3

   Poista
 8. Oikein ihanaa Naistenpäivää sinulle Leena ihaNainen ♥

  VastaaPoista
 9. Ihanaa Naistenpäivää sinullekin ihana Leena!

  VastaaPoista
 10. Ihanaista Naistenpäivää Sinulle Leena ♥
  Ja niin totta:
  "Rakkaus on epätäydellistä ja ihmiselle hyväksi." Onnittelut 30-vuotisen avioliiton johdosta!
  ...meillä tänä vuonna 40vuotta avioliittoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sinulle Kikka ♥

   Eikö vain! Niin moni eroaa turhaan, kun seikkailua voitaisiin jatkaa yhdessä. Kiitos <3 (Oikeesti se on vasta tämän vuoden jouluaattona, mutta me vietämme nyt hääpäivävuotta;)

   Oooooh, onnea teille <3 Joutsenpareissa on sitä jotakin...

   Poista
 11. Kaksi vanhaa suojeltua mäntyä päätyi huonokuntoisuuttaan meilläkin katkotuksi savottaa odottamaan. Vielä kymmenkunta hyväkuntoista runkoa jäi jäljelle. Paavo Haavikko ja "Puut, kaikki heidän vihreytensä" tulee minulle puista aina mieleen. Hyvää naistenpäivää sinullekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, meiltä lähtee nyt naapurista myös mäntyjä, joten tämä case täällä tänään ei ole ihan pieni. Onneksi ihan vielä ei ole lintujen pesintä...Ne vasta valikoivat asuntoja. Niin...etenkin tuo 'heidän' ja sana 'vehreys' on kaunis.

   Kiitos samoin sinulle!<3

   Poista
 12. Hieno postaus näin naistenpäivän aikaan!
  Ihanaa naistenpäivää Leena ja onnea kolmestakymmenestä yhteisestä vuodesta.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, kiitos <3

   Kiitos samoin ja kiitos ♥ (Tepä vasta joutsenpari olettekin...;)

   Poista
 13. Naisellista päivää, ihana Leena!

  VastaaPoista
 14. Kauniiksi en itseäni aina suinkaan koe. Mutta pääsääntöisesti aina on mukavaa olla nainen. Nyt minun pitäisi olla nainen joka maalaa vessan seinät ja ryhtyy saumaamaan kaakeleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paluumuuttajatar, pääsääntöisesti mukavaa. Ja minä olen seurannut metsureita töissään, raahannut isoja oksia puuntekopaikalle ja jatkan sitä hommaa huomenna naistenpäivänkunniaksi. Hyötyliikunta rulettaa. Maalaaminen on todella hauskaa: Jo isoäitini oli siihen innokas ja oma äitini vieläkin, tyttäremme maalasi oman huoneensa seinät ja minä aina suti kädessä.

   Omannäköistäsi Naistenpäivää Sinulle! <3

   Poista
 15. Aivan ihana kirjoitus, Leena! Mukavaa naistenpäivää ja puusavottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, kiitos <3 Kiitos samoin sinulle ihanaa naistenpäivää <3 Tämä lähtee nyt vielä vähäksi aikaa kantamaan puuhommia.

   Poista
 16. Ihana postaus/ Ihanat kuvat/ Ihanat Naiset/ Ihana Elämä.........

  https://www.youtube.com/watch?v=z9opdQcowXs

  terv.Rita Lounatuulesta

  VastaaPoista
 17. Oi Leena ihana naisellinen pakkaus. <3 Olet kyllä joka piirtoa myöten täysi nainen ja nainen. Pidän itsekin erityisen naisellisena naisia, jotka ovat puuhakkaita ja osaavat tehdä muutakin kuin pyöritellä peukaloita.

  Sinulta olen saanut kasoittain hyviä neuvoja, jotka todellain monet liittyvät naiseuteen ja naisena kipuiluun. Mutta on se vaan ihanaa olla nainen. <3

  Ihanaa naistenpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiia, kiitos <3 Mmmmm.....juu, taidan olla...esikuvani on ollut Iines, jonka nimi oli pitkään myös pakinanimimerkkini;)

   Ole hyvä vain! Me voidaan leikkiä, että mä olen sun isosisko ja sit sää joskus kuuntelet mua ja joskus et ollenkaan, kuten pikkusiskoilla on tapana. On se vaan niin jännittävää <3

   Kiitos samoin sinulle <3

   Poista
 18. Kiitos, Leena <3
  Niin monta kohtaa tunnistin - olisin voinut sanoa samoin, jos osaisin. Naiseus on juuri tuota ja paljon muutakin - mutta sitä Ei-sanan sanomista joudun harjoittelemaan jatkuvasti;)
  Hyvää Naistenpäivää sinulle - ja sano puillesi hellät hyvästit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lady of The Mess, ole hyvä<3

   No, juu, tästätähän voisi kirjoittaa vaikka monta kirjaa tai tuhat juttua, mutta sehän tässä on hauskaa, että naiseus on niin montaa, että sitä ei ikinä voi supistaa yhteen tarinaan, yhteen lauluun, yhteen juttuun. Tuon ein sanan rohkaistuu ja oppii sanomaan paremmin ja paremmin kun on about 45+. Sihen asti sitä on kuitenkin kai (kiitos kasvatuksen tms.) miellyttäjä. Kyllä se siitä..

   Kiitos samoin sinulle <3 Vaikeaa oli ja huomiseksi jäi vielä risu- ja oksasavottaa.

   <3

   Poista
 19. Hyvää naistenpäivää sinullekin ihanainen! sydänsydänsydän

  (Mä haluun noi BB:n aurinkolasit!!!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle Sanna IhaNainen! sydänsydänsydän

   (Niin määkin!)

   Poista
 20. Minä missasin koko naistenpäivän, tai en siis tajunnut, että oli naistenpäivä. Onneksi vietin eilisen kuitenkin juuri aivan mahtavien naisten seurassa, syöden ja jutellen. Eihän tuota päivää olisi paremmin voinut viettää.

  Tosi hauska postaus, joskus on niin kiva katsoa elämää vähän pidemmissä jaksoissa taaksepäin, miettiä, mikä on muuttunut, kirkastunut, pysynyt samana. Mies on ainakin siellä pysynyt samana - onnea teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjailijatar, minä en tiedä, milloin on Palmusunnuntai ja virpominen;) Seinällä roikkuu englantilainen puutarhakalenteri ja siinä ei ole kaikkia samoja juhlapyhiä merkitty kuin meillä on vaikkapa Immosen kalentereissa. Ei muuten, mutta kun ostan Kinder.munia, ne pitää ostaa just ennen Palmusunnuntaita, sillä muuten ne loppuvat eli joku kotitonttu ne napsii.

   Sinähän sitten kuin olet jo viettänyt mitä parhaimmalla tavalla Naistenpäiää! (Pieni kapina kytee minussa ja Mentulan Marjatassa, että juhlapyhät voisi Suomessa kirjoittaa isolla...Joulukin olisi kuin enemmän Joulu...)

   Hui!, nyt tajusin, että minä katson jaksoissa TAAKSEPÄIN. Selvä iän merkki. No ok, haluan olla nyt just tietoinen murrosjaksoistani ja mitä ne ovat tuoneet ja vieneet. Kahta en vaihda: Toinen on R. ja toinen on...ei, se ei ole se Turun sinappi;)

   <3

   Poista
 21. Hieno kirjoitus <3! Oikein mukavaa lauantai-illan ruhtinaallisuutta teille! Ja hyvää huomista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bleue, kiitos <3 Kiitos samoin koko viikonlopun ruhtinaallisuutta myös teille! Kiitos samoin <3

   Poista
 22. Ihanaista naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 23. Hienoa Leena :) Ajatuksia antavia ja kiinnostavia pohdintoja sinun omasta elämästäsi. Elämä on kuin sipuli, sitä kuorii kerros kerrokselta ja välillä joutuu itkemään.
  Joskus olisi aika pysähtyä ajattelemaan omaa elämää ja miettiä mitä tulevaisuudelta haaveilee ja toivoo, sillä mennyttä ei voi muuttaa eikä kaunistella, sillä siellä ne kaikki muistot ovat repussa mukana.
  Sanotaan, että aika kultaa muistot, sitä odotellessa toivotan
  oikein sydäntä lämmittävää naistenpäivää sinulle ja lukijoillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mai, kiitos <3 Onkohan tämä joku ikäkriisi, kun pari viime vuotta on ollut niin kova tarve prosessoida mennyttä, mutta onneksi mieli keksii seikkailua myös tulevaan. Elämä on sipuli. Ja se on myös Tabermannin Road Map:

   "Jotka tulevat suorinta tietä,
   saapuvat tyhjin taskuin.
   Jotka ovat kolunneet kaikki polut,
   tulevat säihkyvin silmin,
   polvet ruvella, outoja hedelmiä
   hauraassa säkissään.
   Niin se ystäväni on, niin se on,
   että eksymättä et löydä perille."

   Kiitos samoin sinulle, Mai <3

   Poista
 24. Miten voimaannuttava postaus! Kiitos ihana! <3

  VastaaPoista
 25. Mukavaa Naistenpäivän iltaa Leena! Minä ehdin nyt vasta blogeihin, kun olen passannut koko päivän miehiä. ;) Ihan kyllä mielelläni ja nautiskellen olen sen tehnyt.

  Sinulla onkin oikein kuvakavalkadi tässä, kauniita kuvia.
  Minä olen juuri ajatellut, että laittaisin joskus blogiini kuvan joka vuosikymmeneltäni, niin lukijat voisivat katsoa, miten minusta on tullut minä. Minä haluaisin laittaa siihen myös hassuja otoksia. Näin kerran syntymäpäivillä sellaisen koosteen, jossa kaunottaresta tuli vähitellen Ruokolahden eukkoja kirkonmäellä -tyyppinen eukko, joka ryysti kumarassa kahvia tassilta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos samoin sinulle! Niin...miten sie nyt noin...;) Miekin oon ollu puusavotassa, mutta ruoat teki ja tarjoili Lumimies - sentään.

   Juu, oikein keräsin. Olen aika kauan jo netistä poiminut Grace Kellyn, Catherine Deneuven, Monroen ja muutaman muun kuvia. Ne ovat joskus iloksi ja joskus tarpeen runojen kuvittajina.

   Tarkoitat siis kuvia itsestäsi? Meinasin ensin sitä, mutta eihän tämä nyt voinut olla vain minäminäminä, vaan kaikille naisille, joten muutin suunnitelmaa. Sovitaanko, että meistä ei tule Ruokolahden euokkoja kirkonmäellä, vaikka tuotakin maalausta osaan toki arvostaa. Nyt on kuule maailmalla mallitkin vaikka minä ikäisiä ja kokoisia ja se jos mikä on tervetullutta. Mitähän minä kirjoitinkaan sinulle siihen sun matkakuvaasi, eikös daami kuvassa ollut 'the georgeous woman!'

   <3

   Poista
 26. Väkevä ja lumoava kuvaus väkevistä naisista. Kiitos tästä naistenpäivän päätöksestä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisiahiutaleita, olen nyt niibn elokuvien lumoissa: Se valtaa minut aina kevättalvella ja kohta se on ohi. Toinen sesonki on syksy. Kiitos ja ole hyvä <3

   Poista
 27. Vähän myöhässä saavuin lukemaan tämän juttusi. Niin kuin Annikakin yllä totesi, voimaannuttava! Kertakaikkiaan! Ihanaa kevään odotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulia, ei yhtään myöhään: Naistenpäivähän voi olla joka päivä!

   Kiitos ja kiitos samoin sinulle, Tuulia <3

   Poista
 28. Ihana juttu, minun kommenttini on jäänyt johonkin - siispä uutta varmuuden vuoksi. Aivan sinun sanoin ihana - tänäänkin voi olla naistenpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilona, kiitos <3 Ainakaan Lumin sensuuri ei ole sitä poistanut, sillä vain häiriköt eivät pääse blogiini. Naistenpäivä on jokainen päivä, sen tähden niin pidinkin kirjastasi Kokonainen!

   Juttusi Malenasta oli mahtava, innoittava, kaikkea <3 Yritin päästä äänestämään sitä lehden parhaaksi jutuksi, mutta siellä tökkii jotain tekniikassa. Meillä on käytössä kolme konetta ja R. ymmärtää näiden juttujen päälle, joten...Laitan viestiä päätoimittajalle jossain vaiheessa. Ostan jokaisen numeron, mutta tilaan vasta kun...

   Mukavaa jatkoa ja onnittelut upeasta kuntokuurista <3 Minä putosin läheiseni kriisin aikana, mutta kaikki taisi selvitä tänään!!! Tästä aloitan taas pienin askelin...Mukavaa viikonloppua!

   <3

   Poista