lauantai 7. maaliskuuta 2009

SPIRIT


Shetlanninponi Spirit herättää kaikkien hellyyden. Hrönnkin on jo pitänyt häntä omana varsanaan, isot miehet ovat lumessa polvillaan lälläämässä ja pienet tytöt, joilla on lupa ratsastaa tällä suloisuudella, näyttävät niin haltioituneilta, että heitä katsoessa unhoittuu kaikki muu. Spirit, Teijan tallin aurinko, kuu ja tähdet!

2 kommenttia:

 1. No näitä poni- ja hevposkuviahan mun on näytettävä myös 9-vuotiaalle tyttärellekin, hän kun niin täysillä rakastaa poneja ja hevosia. Kaikki hänen elämässään on hevosia! Harmittaa kun hän ei pääse ratsastamaan kuin silloin tällöin. Se on niin kallista eikä ole löytynyt sopivaa tallia missä käydä, helposti ja vaivattomasti.. ym.

  VastaaPoista
 2. Minä lopetin ratsastuksen 30 vuotta sitten, kun jäin ison hevosen rynnätessä kiitolaukkaan roikkkumaan jalsutimesta. Yleensä sen jälkeen havaannutaa, mutta minä sain pidettyä ojista kiinni ja KIIPESIN siitä kiinni harjaan, jolloin hevonen pysähtyi. Silloin päätin lopettaa.

  No, Bessu (mun paras ystäväni) vei minut sitten Petäjäveden tallille kokeilemaan issikalla ja minä olin sillä hetkellä mennyttä naista. Ainakaan nämä issikat eivät pelästy mitään! Ne ovat lempeitä ja Hrönn sai minut tuhoamaan niskani, kun halusin niin kovasti virkata hänelle oman loimen...

  Tuo Spirit on pikkutyttöjen suurin ilo, mutta myös isompien. Mun mies oli mukana kuvaamassa ja lälläsi Spiritille lumessa polvillaan. Minä huomasin kotiin tullessa, että hymyilin itsekseni, jopa hihitin...vaaleanpunainen poni...elämässä on jotain ihan uskomattomia juttuja!

  Minullakin menee koko lauantai silloin kun käy ratsastamassa. Eli teen silloin kaiken valmiiksi to ja pe ja laantaina vain menoksi.

  Islanninhevoset ovat jopa poneja kiltimpiä, joten suosittelen lapsellesi ja miksei myös sinulle issikkaa. Minä olen pudonnut sata kertaa lapsena ponin selästä, mutta ei ole käynyt kovin pahasti, koska en ole esim. pudonnut esteen päälle.

  Luulisi Oulun likeltä löytyvän issikkatalleja, sillä niitä nousee nyt kuin sieniä sateella, jos käytän tätä kulunutta sanontaa. Jopa Lapissa on issikkatalleja.

  Kokeilkaa!

  VastaaPoista