tiistai 24. maaliskuuta 2009

TÄHTIÄ TAIVAALLANI


Kiinnostuneet lukijani, lupasin blogia aloittaessani teille kirjallisia tähtielämyksiä, nyt minä näenkin tuikkivan tähtitaivaan - teidät. Tässä valossa on kirkasta kirjoittaa!


Näen myös muutaman kiintotähden, itse asiassa kiintotähtiä on nyt kuusi. He ovat vakilukijoitani ja myös vakikommentoijiani. He ovat vaativaisin ja laatutietoisin asiakaskuntani. Yksi pyytää, että luopuisin sivutuksesta, toinen sanoo, että ei missään tapauksessa, sillä kukaan ei jaksa rollata aina alkuun, yksi varmaan jakaisi blogini aiheittain...;-)


Minä en ole mikään tietokonenero, mutta alunperin ajatukseni oli alkaa kirjoittaa kirjallista tarinaa, jossa juoni kulkee hetken sylissä. Hetki on mm. syyspäivä. Väistämättä tulette kirjoista, valokuvista, puutarhatarinoista, ruokaohjeista huomaamaan vuodenaikojen rikkauden. Minun blogissani teidän ei tarvitse rollata itseänne kiertohuimaukseen, vaan voitte lukea aikaisempia tekstejä vain klikkaamalla itsenne sivun alalaidasta varhempiin tuotoksiin. Aihepiirijako vetäisi minulta pois ajatuksen luoda tarina, jossa issikat ja koiruudet juoksevat kirjojen ja ruokaohjeiden välissä. Tämä on sellainen visio!


Kiitos kaikki tähteni!


5 kommenttia:

 1. Pidän tästä juuri tällaisena, sopivasti kaikkea mukavaa ja kirjoja.. "hei älä koskaan ikinä muutu.."

  VastaaPoista
 2. Komppaan Annea yllä: kun on sopivasti kaikkea, tulee itse blogin pitäjäkin lukijaa lähemmäksi. Jos kirjoittaa vain koko ajan asiatekstiä, käy se lukijalle raskaaksi.

  Ihana kun täältä saa näitä uutuskirjavinkkejä, ja vieläpä niin erilaisia kirjoja. Puutarhakirjatkin kiinnostavat, vaikkei ole edes puutarhaa!

  VastaaPoista
 3. Sooloilija, toivottavasti pidät myös vanhoista kirjoista, niistä voi löytyä sullekin ylläriä...

  Puutarha voi olla myös pari yrttiruukkua parvekkeella tai ikkunassa. Kaunista, hyödyllistä ja tuoksuvaa: laventeli, basilika (osta kaupasta valmis ja istuta ruukkuun) ja tilli - esimerkiksi.

  Ja puutarha voi olla myös sielunmaisema, jossa vaeltaa siimeksestä valoon ja taas takaisin.

  Anne, miten minä muka uskaltaisin muuttua, kun eräs seitanainen vahtii muuttumattomuuttani!

  VastaaPoista
 4. Hyvä tietää tämä ajatus, sillä se ainakin takaa että luku- ja kuvaelämykset jatkuvat mielenkiintoisina, ja ehkä vähän arvaamattomina.

  VastaaPoista
 5. En todellakaan ole ennalta-arvattava! Aviomieheni kehuu nuorekkuutensa salaisuudeksi minun yllätyksellisyyttäni;-)Pidän yllätyksistä, mutta kukaan ei onnistu yllättämään minua, sillä huomaan aina...Minä kuitenkin haluan tarjota kekseliäisyyteni hedelmiä muille ja lupaan olla jännitävä kuin meri ja sen tuulet.

  VastaaPoista