keskiviikko 14. lokakuuta 2009

I PROMISED TO PLAY THIS TO UTE, BUT...

http://www.youtube.com/watch?v=FnytJEXow6w
...enjoy everybody! This is the best music in the whole world! Miénteme bien...

12 kommenttia:

 1. Mulla on Conchan biisi puhelimen soittoäänenäkin;kaikki aina kehuvat sitä kauniiksi....

  VastaaPoista
 2. heippa..olitpa sinä nopea..kun ehdit laittaa jo kuvat..en nyt muista tuon alkupalan nimeä,,ei ollut tarkoitus elvistellä london matkalla..juttelin vain ystävien kans ja siinä tuli juteltua kuulumisia..ja luulin että ei näy etusivulla..en oikein vieläkään hallitse tätä facebookia..miten saan viestit laitettua jos en halua kaikkien näkyviin??mut kiitos vinkistä meillä jää kyl porukat kótiin ja ateljeessanikin yks nainen asuu..en yleensä laita jos koko talo tyhjänä..ja olen kieltänyt tytärtänikin kaikesta henk.kohtaisesta..hyvää syksyn jatkoa..anita.sorsa

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, eihän siinä ole mitään hätiä, jos teillä on porukat kotona. Facebook on kaiken kannalta hankalin, siksi käyn siellä tosi vähän ja laitan yleensä vain niitä näitä kaalinpäitä tai teen hauskoja 'testejä', jos aikaa on.

  Katsoppa ryhmäkuvaa: kenen hiukset ja kasvot kauneimmat (,vaikka ei tämä mikään missikisa olekaan!). Tuo uusi kampaus pukee sinua!

  Koita nyt saada Lontoossa muutama tunti vaikka shoppailulle.

  VastaaPoista
 4. Jael, minä kuuntelisin vain häntä. Kerro heti, kun se uusi kokoelma ilmestyy siellä, niin otan sitten yhteyttä Stokkaan, kyllä ne siitä jo sitten jotain tietävät. Heillä toimii myös postitut ainakin vakiasiakkaille, joilla Stokkan kaunis kortti, se mun rakkain;-)

  VastaaPoista
 5. jep..nyt viimeinkin löysin tämän..kun on sitkeä sissi..eikä anna periksi..juu yritän vähän relatin lontoos..ja ottaa iisisti ja istuskella jos kaunista..katukahvilas ja katsella vain ihmisten menoa..on pakko päästä täältä käpyklylästä joskus tuulettuun vaik en enää niin hirveesti suurkaupunkeihin kaipaakaan..tyttäreni vuoksi tämänkin matkn otin..mut ppoikaystävä voitti..ja jäi kotiin..tosin flunssassakin..ettei olisi voinut lähteäkään..naatitaan..elämästä ja toisistamme..

  VastaaPoista
 6. Suurkaupunkeihin on kiva piipahtaa, mutta en jaksais niissä asua. Välillä pitää lähteä istumaan just johonkin kauas katukahvilaan ja vain katsella maailman menoa.

  Anita, brunettius on sun juttu!

  VastaaPoista
 7. Ei ole vielä tullut maailmalle,tsekkaan aina välillä Amazonista....

  VastaaPoista
 8. Uusi levy ilmestyy 20.10
  Tässä klippi uudesta levystä..
  http://buika.casalimon.tv/2009/09/30/se-me-hizo-facil-videoclip/

  VastaaPoista
 9. Kiitos Jael, mutta mikä tämän albumin nimi nyt olikaan? Soitan sinne heti huomenna ja minä menen Tampereen stokkalle parin viikon päästä perjantaina.

  VastaaPoista
 10. Lisäsin profiiliin musiikin kohdalle eka kerran nimen...

  VastaaPoista
 11. El Ultimo Trago
  Ei se kyllä Stockalle tule vielä heti.Kun ei edes Amazonissa vielä näy.Ilmestyy ensin espanjankielisissä maissa...

  VastaaPoista
 12. Kiitos Jael!

  Eipä huolta, kirjoitan sen seinäkalenteriini jokaisen kuukauden kohdalle ja soitan sitten aina stokkalle, kunnes...

  VastaaPoista