tiistai 20. lokakuuta 2009

GIVING IS LIVING

http://www.plan.fi

4 kommenttia:

 1. Kiva, että jaksat muistuttaa asiasta. Meillä on ollut jo monta vuotta kummityttö Kiinassa.

  VastaaPoista
 2. Hienoa Allu! Minulla on myös kummityttö ystäväni kanssa yhteisesti Ghanasta.

  Ollessani vastikään ulkona syömässä, joku oli sitä mieltä, että apu ei mene perille...Minä en jaksa edes ajatella, että noin voidaan ajatella. Pienten purosten teoria on toteutunut aina ja ihan kohta kirjoitan taas Marylle.

  Allu, onko teillä kummilapsi jonkun saksalaisen järjestön kautta vai suomalaisen? Nyt tuli uusi sääntö Planille, että ei enää edes niitä vaatimattomia lahjoja. Se tuntuu pahalta...Vielä saamme lähettää yhden joululahjan. Valitsimme Mauri Kunnaksen Joulukirjan englanniksi.

  (By the way: Onko sinulla oma blogi?)

  VastaaPoista
 3. Leena, meidän kummilapsi on Saksan Plan Internatinalin kautta. En ole kyllä kuullut, että ei saisi enää lähettää lahjoja ja kyllä ne vielä kotisivullaankin tarjoavat mahdollisuuden lähettää heidän omasta kaupastaan jotain. Minä lähetän useimmiten kuitenkin jotain omaa keksimää, viimeksi meni t-paita. Mun lahjat on ainakin suurimmaksi osaksi menneet perille, sillä tytön isä on kiittänyt kirjeitse ja maininnut lahjan.
  Onhan mulla blogi, mutta se nyt ei ole mistään kotoisin.
  http://allualasko.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Minä en sitten tajua, miksei me saada lähettää meidän vaatimattomia juttujamme täällä Suomessa. Mitenköhän asia mahdetaan selittää lapselle.

  Miten niin ei mistään kotoisin;-)(tämä lause paljastaa juuresi), et ole innostunut vai? Käyn katsomassa, mitä puuhailet, kun postaan vielä yhden filmitähden...

  VastaaPoista