keskiviikko 14. lokakuuta 2009

POROA KANTARELLIKASTIKKEELLA

...ja minulle porofilee palsternakkaperunalla ja kantarellikastikkeella.

11 kommenttia:

  1. Minäkin söin poroa, joskin viikonloppuna! Se oli todella hyvää, laivan ravintolassa. Laivaruoka on kyllä tipahtanut laadultaan, mutta silti hvyää oli.

    VastaaPoista
  2. Siis söitkö á la Cartessa? Minua ei sinne laivan seisoviin pöytiin saa enää pienet villihevosetkaan.

    Poron filee on herkullista ja ainoa liha, jonka syön mediumina. Tunnen kyllä itseni ihan barbaariksi, mutta ei voi mitään;-)

    VastaaPoista
  3. Juu. Ei vanhempiakaan sinne millään voi ajaa, ja hyvä niin. Siis kortilta tilattiin :) (á la carte katsos :) )

    Minä söin mediumina myös :))

    VastaaPoista
  4. Tuure, hyvä kun annat armoa vanhemmillesi;-)

    VastaaPoista
  5. Poroa en ole tainut syödä 1972 jälkeen, elin sillä pari viikkoa.. Palsternakka on niin hyvää.

    VastaaPoista
  6. Laivan seisovassa pöydässä viimeksi viime kesänä, oli mahtavaa ja hyvää, Viking Line. Ei olllut mitään valitettavaa, paljon joka maulle. Kuvia otin, jos haluat nähdä.

    Nämäkin hommat uusiutuvat, ei ole samaa kuin 10 vuotta sitten..

    VastaaPoista
  7. Ruattiks: kävelevä pöytä..

    (ei kananta hevostella ihan turhaan :)

    VastaaPoista
  8. Juu, mekin Viking linellä kerran. Mutta siellä on kauhea kiire kaikkialla, ja vaunut täynnä ryyppyjä kiersivät pöytien ympärillä, ei ollut inspiroivaa.

    Ei laivan á la carte ole paljoa parempi, mutta siellä on melko rauhallista.

    VastaaPoista
  9. Hannele, palsternakka on todella hyvää. Syön sitä mielummin kuin perunaa. Ja kaikkiin keittoihin antaa upean maun.

    VastaaPoista
  10. En mene vannomaan noin. Ajattele, jos lapsenlapsi vaikka tarjois
    laivalle, ei kannata kieltäytyä...

    Eikä tarttekaan, sillää hyvä. En muista, mikä viikonpäivä oltiin, tuossa ehkä eroa. Meillekin tarjottiin ekstraksi jotku liköörtit vielä kahvin kanssa :)

    VastaaPoista
  11. Mulla ei tähän nyt lisättävää.

    VastaaPoista