lauantai 17. lokakuuta 2009

KARTIOKUUSIA JA RAPPION RAPPUSIA


12 kommenttia:

 1. Rappion rappuset ovat kiehtova sanapari. Kaunis näky luonnontilassa!

  VastaaPoista
 2. Soolis, heti tajusit! Rappiossa on oma vetovoimansa...ylevällä hetkellä kutsun näitä italialaisiksi rauniorapuiksi, mutta rappion rappuset istuu sielumaisemaani paremmin;-)

  VastaaPoista
 3. Enpä näe rappiota, mutta tuollahan voi vaikka liukastua jos ei pidä varaansa! Leena, sinulla on kaunis puutarha.

  VastaaPoista
 4. Tuure, tämä on entinen Salainen puutarha. Nämä ovat semmoiset talon päädyn apuraput alapuutarhaan ja talvella todellakin liukkaat. Meidän piha ja puutarha ovat kolmessa tasossa, joten rappuja ja liukkautta riittää.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa jännittävältä. Sellainen puutarha on mukavin, jossa on paljon jännittäviä soppeja, olotiloja, jotka ovat niin kuin omia paikkoja.

  VastaaPoista
 6. Just niitä Salaisia Paikkoja pitää oikein paljon järjestää ja myös semmoisia, joissa voi olla suvisateellakin. Merin entisestä leikkimökille on löytynyt myöhempää hyötykäyttöä, koska siinä on terassi. Sivuilla kasvit antavat suoja, katto on ja siellä kun korituolissa luet, ei kukaan tavoita...

  VastaaPoista
 7. Haa! Kuulostaa mukavalta. Voin kuulla korvissani alkavan syksyn sateiden soinnin sen pikku katolla, ja hieman kostean tuoksun, mukavan tuolin ja loistavan kirjan!

  VastaaPoista
 8. Tuure, en minä siellä enää voi istua: tänään satoi ensí lumen!

  Mutta suvella, suvella...siellä köynnöstne sylisssä, piilossa...

  VastaaPoista
 9. Oho ! Meillä satoi ensimmäiset lumet viikko sitten, mutta maahan ei jäänyt mitään, joten ei oikeastaan ensilumi ollut.

  VastaaPoista
 10. No, eihän teillä ole edes jouluna lunta. Keski-Suomen paras puoli on puhtaat, valkeat kinokset ja Valkea Joulu!

  VastaaPoista