Meitä on vaihtelevan kokoinen joukko naisia, jotka käymme yhdessä syömässä jossain lähiseudun ravintolassa kerran kuukaudessa. Tällä kertaa valintamme oli Jyväskylän Harjun Vesilinna http://www.vesilinna-restaurant.fiKuvassa jonkun alkupalat, ei minun, sillä minulla oli suppilovahverokeitto. Mitähän tämä olikaan...
kateenkorvaa brien päällä? no ei, vitsi. ainakin brietä tai camembertia tai vuohenjuustoa alla näyttäisi olevan.
VastaaPoistaToivottavasti teillä oli mukava ilta!
Kuule, ihan tosi en muista, kun tämä ei ollut mun alkupala...
VastaaPoistaKiitos, ilta oli mukava ja oltiin korkeella eli Harjun Vesilinnassa, josta näkee yli kaupungin.
Tosi kiva tapa tuollainen,mennä ystävien kanssa kerran kuussa jonnekin syömään!
VastaaPoistaAlkupala oli Maa-artisokkamoussea, ankanmaksalla täytettyä kaalia ja seesamsiirappia. Oli herkullista, pehmeää ja pyöreää.
VastaaPoistaJael, kai siinä vaikka vähän tuulettuu - olen ainakin irti koneelta. Ja onhan koettu myös ruokaekämyksiä.
VastaaPoistaKiitos Nette, tästä sen kaikki nyt saavat nähdä. Tuo oli kuvissa ainoa onnistunut alkupala.
Valkokaalia ja pinaattia vaikka vuohenjuuston päällä..
VastaaPoistarupes tekeen ankkaa mieli..
VastaaPoistaMun tekee koko ajan mieli suppiksia ja kuhaa. Taas laitetaan viikonloppuna.
VastaaPoistaHieno annos!
VastaaPoistaAnne, tämä on ANKANMAKSAA.
VastaaPoista