tiistai 27. lokakuuta 2009

LUOKKAKUVASSA LUOKKAJAOSTA...

Yhtäkkiä kaikkialla on lehtiä, joita en ehdi lukemaan ja sitten jämähdän lehteen, jota en ole ennen nähnyt, en ostanut, en tilannut. Ostin yhdestä liikkeestä jonkun vaatteen ja sieltä annettiin käteeni Olivia 11/09. Ensin löysin lehdestä hyvän kuhareseptin, jota vähän tuunasin, sitten löysin kiinnostavan artikkelin luokkajaosta. Tämähän on niitä aiheita, joista ei useinkaan voi lukea, vaan se on vaiettu kuoliaaksi. Se mikä minun huomiotani kiinnitti jutussa oli verhoilija ja huonekaluentisöijän Merja Kinnusen kertomus elämästään ja etenkin lause, joka sattumalta on sama, jonka olen itse muutamasti lausunut: "Minuun ei voi tehdä vaikutusta rahalla, vallalla tai asemalla. Sivistys on ihmisen merkittävin saavutus."

Ja sitten löysin sieltä kuvan kenkäsuunnittelija Minna Parikasta ja tunsin oudon tuntemuksen...kuva oli tämänhetkinen tunnetilani...Mitähän seuraavaksi vielä täältä saan esille...

4 kommenttia:

 1. Kuule, tänään juuri häveten katsoin lehtipinoani, muutama sata euroo... roskikseen nyt.

  VastaaPoista
 2. Se on niin hirveetä, onneksi meillä toimii laajamittainen kierrätys, jonka viimeinen piste sijaitsee länsirannikolla jonne huomenna lähden. Äiti lukee kaikki lehdet. Ja ´sitä ennen ovat käyneet jo muuallakin.

  VastaaPoista
 3. "Minuun ei voi tehdä vaikutusta rahalla, vallalla tai asemalla. Sivistys on ihmisen merkittävin saavutus."

  Sattuva lause: Maailma on ollut täynnä barbaareja, omaten rahaa, valtaa ja niiden tuomaa statusta, mutta sivistys on jalostanut ihmisen.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, just niin, mutta miksi puhut menneessä aikamuodossa. Maailma ON OLLUT täynnä barbaareja...? Katso ympärillesi. Edes vauraassa Sveitsissä ei löydy niin paljoa monsterimaastureita karjapuskurilla kuin Amerikasta ja SUOMESTA!

  VastaaPoista