lauantai 17. lokakuuta 2009

BROILERIN KOIPIA RIISIPEDILLÄ

Yleensä en enää käytä useinkaan ruoanvalmistuksessa broilerinkoipia, sillä hinta/laatu-suhde on huono. Enempi luuta ja muuta kuin lihaa. MUTTA vaikka olen epämatemaattinen henkilö, ymmärrän, että jos kilohinta on 1,39 euroa, minä teen niistä aterian. Tässä siis teille ruoka, joka on Helppo, Edullinen ja Herkullinen. Ostin muuten kaksi pakettia, joten ehkä saatte tästä ensi viikolla toisenkin version.

3 dl riisiä hyvin huuhdeltuna ja valutettuna
3-4 broilerin koipea (marinoituna)
iso prk ananasrenkaita
n. 8 ltr lihalientä
Parmesan raastetta

Huuhdeltu riisi levitetään uunivuoan pohjalle ja päälle asetetaan maustetut koivet. Lihaliemi kaadetaan päälle sekä ananaspurkin mehu. Päälle ripotellaan Parmesan raastetta. Teosta kypsytellään uunissa kannen alla 1, 5 tuntia 200 asteessa.

Kun ruoka muhiutuu, joudat mennä vaikka haravoimaan...

Lisukkeena vain ananasrenkaat paloiteltuna ja rapeaan jääsalattiin sekoitettuna.

Guten Appetit!

6 kommenttia:

 1. Sinä teet paljon näitä uunissa muhivia ruokia, pitäisi minunkin panostaa niihin..

  Harvoin ostan koipia, niitä on vähän vaikea syödä kun niissä on luita ja rasvaa ym. mutta HINTA on kyllä edullinen.

  VastaaPoista
 2. Soolis, tämä tehtiin nyt hinnan takia. Ei me muuten enää koipia...Minä todellakin tykkään muhittaa uuniruokia ja toinen intohimo on wokkiruoat.

  VastaaPoista
 3. Se uunissa laittaminen on siitä just mukavaa, kun valmistumisen aikana voi tehdä jotain ihan muuta. Meilläkin syödään paljon uuniruokia just sen takia... Tuohan näyttää tosi herkulliselta.Kermaista makaronilaatikkoa uunista odotelleessa.

  VastaaPoista
 4. Siis huomasitkin , että ne koivet maksoivat vain 1,39 kilo ja ostin niitä kaksi pakettia. Teen toisesta erilaisen jutun, mutta uunissa edelleen ja postaan sen ensi viikolla johonkin aikaan.

  Meillä oli juuri monta päivää Reiman Salaisen Reseptin Makaroonilaatikkoa;-)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa herkulliselta!

  Tein juuri tagliatelle-pinaatti-pastaa ja jauhelihatomaattikastiketta! Toivottavasti se on yhtä hyvää.

  VastaaPoista
 6. Voi, olin katsomassa Morsea takakhuoneessa, olisin neuvonut, mutta selvisithän ilman minuakin. Laitan vielä lisää broilerohjeita ja sitten sen mun parhaan broilerpastan ellei sitä ole jo, en muista.

  VastaaPoista