torstai 22. lokakuuta 2009

TURKOOSI HUONE VIERAILLE/ TURQUOISE ROOM FOR GUESTS


10 kommenttia:

 1. Turkoosi on kiva väri,
  tyttäreni laittanuy keittiönsä turkoosiksi.

  VastaaPoista
 2. Minun nimeni voisi olla Turkoosi! En tiedä, miksi tuo väri vie minua...,mutta olen tehnyt siitä alakerran eli takkahuoneen ja vierasmakkarin värin. Kuvittele nyt, että mulla on takkahuoneessa pitkät verhot tuosta Marimekon turkoosista Pippurista;-)

  VastaaPoista
 3. Vielä kivammalta tuntuu, että tuon turkoosin tapetin löysin lehdestä isolla alella. Siinä on sitten Laura Ashleya edullisesti;-)

  VastaaPoista
 4. Muistuu mieleen mun yks ystävä, joka teki kaikki Laura Ashley-tyyliin (sitten hän meni naimisiin 16 vuotta nuaremman miehen kanssa ja muutti USA:han...
  He onnellisia vieläkin, piipahti kylässä Göteborgissa, meidän ikäinen nainen, tämän nuoren mukavan miehenkin tunsin hyvin).

  VastaaPoista
 5. Hannele, en ole unta nähnyt, että kaikki Ashleyn tyyliin, sillä ensinnäkin liian tyyristä ja toisekseen, ehkä en ole ihan niin romanttinen sisustuksessa, mutta ikä on tehnyt tehtävänsä ja kaksi kukkatapettia on jo tullut seinille: tämä turkoosi ja meidän makkariin se Linnén juhlavuoden tapetti Salaienn puutarha, joka on tumman ruskeaa köynnöstä ja PINKKEJÄ kukkia.

  VastaaPoista
 6. Mies kieltäytyy laittamsta ruusutapettia meiän makuuhuoneeseen :)

  VastaaPoista
 7. (Oikeestaan ei pitäisi olla erikoinen tarina, että 52-vuotias nainen menee naimisiin 36-vuotiaan miehen kanssa.
  Useinhan käy päin vastoin..

  VastaaPoista
 8. Hannele, ei meidän makkari ole näin hempeä kuin tämä vierasmakuuhuone. Se Linné on hyvin tumma ja vain yhdellä eli päätyseinällä, muut valkosiet. Ja ne pinkit kuvkat eivät ruusuja, vaan jotain muita...nyt on sitten kaikki lakanat ja muut sen tapetin mukaan.

  MINÄ en koskaan sano, että on erikoista, jos 52 -vuotias nainen menee avioon 36 -vuotiaan miehen kanssa. Se on enmpi kuin ok!

  Erikoinen oli se sun Rauman juttu.

  VastaaPoista
 9. Pinkkiä on tulossa makuuhuoneesemme ;)
  Paitsi ei tapetit...

  VastaaPoista