sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Perheuutisia, osa kaksi eli Lumimiehestä Vapaaherraksi!

Meillä on menossa suurten muutosten vuosi, jos olette seuranneet mitä on tapahtunut tammikuusta alkaen. Eilen sitten Lumimies siirtyi 47 liike-elämävuoden jälkeen Vapaaherraksi. Nyt sitten käynnissä olevassa kesäarvonnassani onnettarena toimiikin tutun Lumimiehen sijasta Vapaaherra;) Kuvassa jo tässä jutussa esitelty ruokakatoksemme, jonka alla eilen nautimme mahtavan aterian: grillattua lohta, kalavartaita kahdella kalasortilla&vihanneksilla, graavikalaa ja uusia perunoita kera viileän valkkarin.
Koska ruokakatosjutussa monille jäi epäselväksi parvekkeemme koko, otin nyt täydentäviä kuvia. Tässä näkyy parvekkeen oikea reuna, jossa ensin yrtti&kukkapöytä, joka siis on 'toimistoni' ikkunan edessä, sitten on grilli ja suuri pöyrivä rottinkituoli, jota käytän lukutuolina. Välissä on ovi olohuoneeseen, josta avoin yhteys keittiöömme. Juuri tämän kätevän keittiöläheisyyden takia ruokakatos tuli parvekkeelle, ei esim. puutarhaan tai alaterassille, jonne rakentuu hiljalleen pergola köynnöshortensioista. Tässä kuvassa yllä näette miten parvekkeen oikeaa reunaa sekä keskellä kiipeää köynnöshortensia, jolle viime viikolla asensimme kiinnittymiskehikot terassin kattoon.
Tässä sekä parveke että alaterassi samassa kuvassa. Oikeassa reunassa näkyvät osittain etupihamme mongolianvaahterat, joilla on loistava ruskaväri. Jos oikein tarkkaan katsotte, näette keltaiset pilkut edessä, jotka ovat kalliollamme kukkivat kullerot Ne aloittavat keltaisen polun, jota reunustavat lisäksi päivänliljat ja keltakurjenmiekat ja niiden jälkeen jättimäiset kuunliljat.
Tässä varjo asennossa, jossa suojaa kukkapöydällä olevia lehtikaktuksia pahimmalta paahteelta. Kaktukset siirtyvät kohta muualle ympäri puutarhaa, joten varjo joustaa tarpeen mukaan ja on kiinni, kun pitää antaa aurinkoa yrteille ja tuoksuherneille etc. Sateella toimii hyvin grillaajan suojana ja keväällä ennen kuin mongolianvaahterat ovat lehdessä myös näkösuojana kadulle päin. Nyt tosin mongolianvaahteroiden edessä on myös yksi pilvikirsikka, magnolia ja pari syreeniä, joten olemme kuin puutarhapesässä. Varjon alla jostain syystä viihtyy myös suloinen orava;)
Yllä olevassa kuvassa näkyy hyvin parvekkeen vasenta pylvästä nouseva köynnöshortensia. Loppusuvesta kuvaan, miten villiviini kiertää ruokakatoksen seinän puoleista nurkkaa ja on kuin rakentamassa meille pientä lehtimajaa.

Jätämme Vapaaherran tähystelemään tuleviin vuosiinsa, mutta voin kertoa, että hän ehkä miettii jo ensi viikon juoksukisaansa ja minut on kehoitettu suunnittelemaan hänelle toimistotilaa talosta...Hyvänen aika sentään: Minkä takia! Luulin, että nyt me vain hoidamme toisiamme ja puutarhaa, ilmoittaudumme saksan kielen kertauskurssille, reissaamme ja jossain välissä opettelemme nauttimaan yhdessä hitaista aamuista etc. Well...ainakin minulla on nyt personal trainer melkein koko ajan iholla joten muutoksia toivottavasti tulossa.

Olgalla oli aina ilohaukku, kun R. tuli töistä. Suvella pidin ovea puutarhaan auki ja Olga asetti itsensä rapulle odottamaan hyvissä ajoin. Tässä hän aina odotti ja katseli alapihalle, jonne R. ajaa suvella huvilatietä pitkin:
Nyt ei kuulunut ilohaukkua, mutta minä seisoin rapuilla ja jotenkin kuin Olga olisi kuitenkin ollut siinä vierelläni ja totesin:'Olga, isi on tullut kotiin, eikä enää lähde.' 

Love
Leena Lumi

Feeling Good

72 kommenttia:

 1. Teillä on valtavan kaunista, tuo parveke on ihan täydellinen. Kelpaa siellä Vapaaherran oleilla :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava postaus! Aivan upea tuo etupihalta ja parvekkeelta oleva näkymä, mikä paratiisi! Liikauttavaa tuo Olgan mukanaolo ;)
  Iloiset onnittelut Vapaaherra nimityksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rita, kiitos. Täällä on välillä ihan epätodellista...myönnän.

   Perjantaina Olgan piti olla läsnä ja hän oli.

   Kiitos! R. on itse nimityksen valinnut, sillä eihän noin vauhdikas voi olla eläkeläinen tai keinotekoisesti joku seniori tms. Minusta tulee sitten vuonna kirves ja kivi Vapaaherratar;)

   Poista
 3. Onnea Vapaaherralle ja -rouvalle! Hitaita aamuja kannattaa viettää, sekä yksin että yhdessä. Siinä sitten kyllä joutuu aina ihmettelemään että huh, mihin se päivä taas hupsahti, kun nyt jo ollaan illassa.
  Välillä voi nauttia siitä, kuinka kiva on aloittaa jokin työ jo varhain aamulla, erityisesti kesäaamut ovat otollisia työskentelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, kiitos♥ Minulla on vielä matkaa Vapaaherratar-korvaukseen, mutta muuten voin kyllä alkaa jo hyvinkin vapaaksi;)

   Hitaat aamut ovat elämän luxusta: Hesari, iso kuppi Robertsin suklaakahvia etc. Me ollaan huomattu jo viikonloppuisin, että ajalla on taipumus karata. Luulen, että nyt vauhti vain kiihtyy, siis tunne ajankulumisesta. Aina ollaan illassa ja ihmetellään;)

   Me huoataan nyt vähän ja katsotaan sitten aloitetaanko remppaa ja mitä niistä, vai siirretäänkö ensi keväälle. Pitkän kuuman kesän aiomme kuitenkin vain olla ja elää sen. Sitä samaa toivotan sinulle ja kohta saamme taas seurata suloisia pentuja sinun luonasi.

   Poista
 4. Ymmärrän tunteesi. Vaikka vain pesin parvekkeeni, olen aivan hullaantunut istumaan siellä. Nimim. Ei omaa pihaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannaliina, ja minä sinun;) Olen seurannut, miten parveke voi olla todellinen keidas ja usein paljon vähätöisempi kuin puutarha. Nytkin olen lähdössä kotilojahtiin, sillä yhtään jouluruusua ja valkoista särkynyttä sydäntä ne peijoonit minulta eivät enää syö. Nauti sinä, kun voit istuttaa kauneutta ruukkuihin parvekkeelle eivätkä kotilot vie kasvatuksesi tuloksia.

   Poista
 5. ENSINNÄKIN ONNEA VAPAAHERRALLE - KATEEKSI KÄY. MINÄ OLISIN IHAN "VALMIS TAPAUS" ELI YLIKUORMITTUNUT JO 34 TYÖVUODEN JÄLKEEN JÄÄMÄÄN VAPAAHERRATTAREKSI, MUTTA....SAAS NÄHDÄ PÄÄSENKÖ KOSKAAN ELÄKKEELLE. NAUTTIKAA JOKAISESTA YHTEISESTÄ HETKESTÄ. OLGA-NEITI SEURAA TEITÄ PILVEN REUNALTA JA TOIMII SUOJELUSENKELINÄNNE. TUO KATOS ON TOSI MAKEE!!!
  EDELLEEN MUKAVAA KESÄÄ SINNE!!
  TERVEISI PIKKU MYY ELI PIKKUSISKO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkusisko, kiitos♥ Minäkin taidan jäädä Vapaaherrattareksi, vaikka en siitä vielä korvausta saakaan: Olen seuraksi!

   Tiedän tunteesi ja jotenkin niin toivon, että voisit jäädä...

   Otamme tästä kaiken irti, siitä voit olla varma;)

   Eikö olekin kiva juttu ja pelstuimme valokatteelta, joka ei ollut ihan meidän juttumme.

   Olga on enkelimme ja aina edelleen monessa mukana.

   Kiitos samoin sinne! Ennen kuin huomaatkaan uimme Yyterissä ja sinä ja minä nautimme merestä, kun Vapaaherra jo on hiekalla. Se vanha juttu!

   terveisin
   isosisko

   Poista
 6. Ah tuo ihana parvekkeenne! Onnea vaan Vapaaherralle ja tuleville suunnitelmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, katsoppa tarkkaan, mitä on kaiteella varjon alla...

   Kiitos♥

   Poista
 7. Siellähän se kurre on :) Sama jota viime vuonna kuvasin varmaan;D Lähetäpä terveisiä ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, tämä on poikanen vasta, mutta ennen tätä oli sellainen rohkeampi, se on varmaan se sun sitten;) Kerron hänelle, että kohta tulee Jael-täti sua kuvaamaan...

   Poista
 8. Paljon onnea vapaaherralle! Nauttikaa nyt ansaituista vapaapäivistä. Tuo teidän parveke on todellinen olohuoneen jatke. Ihana ja viihtyisä. Suloisia suvipäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, kiitos♥ Minustakin tämä on jo ansaittu monin kerroin.

   Parveke on nyt kuin enemmän sisustettu. Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 9. Paljon onnea vapaaherralle ja sinulle! Ihana on teidän miljöönne ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttuli, kiitos♥ Tämä on iso muutos...

   Tämä saari on suvella taikaa ja vaikka me tulimme vain käymään, niin tänne jäimme.

   Ihanaa tulevaa viikkoa sinulle!

   Poista
 10. Ihana kesä ja ihana vapaus. Vaan miten luulet menevän miehen kyhnähtävän kylkeesi toinen toistanne hoitamaan!?! No, ehkä hetken aikaa, sanoo kokemuksen syvä rintaääni... Kun miehet ovat tottuneet menemään, he menevät ja vain savu jää. Ja hyvä niin. Onneksi menemiselle on nyt vapaaehtoisuus ja mahdollisuus, sama kuin yhdessä kaiken tekemiselle, myös yhdessä menemiselle.

  Oikein ihania vapaapäiviä, jatkukoon pitkään...ja sitten taas uudet kujeet. Sellaista elämä on. Nautitaan parhaat osat tarjottimelta kuvainnollisesti (vaikka teillä on ihana mahdollisuus nauttia me myös omalla terassillanne konkreettisestikin). Kaunista teillä on pihapiirissänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja, se on täällä nyt! Onneksi minäkin osaan olla hän, josta vain savu jää...

   Kiitos ja toivotaan, toivotaan...Kuvannollisesti ja konkreettisesti;), nyt tuntuu kuin kohkattaisiin koko ajan jotain grilliruokaa ja menin ja ostin yhden uuden keittiöjutunkin uusien reseptien innossa.

   Kiitos, sinähän olet tämän livenä nähnytkin. Muu ei ole muuttunut, paitsi etupihan valtava hopeakuusi sai häipyä, koska varjosti mun rakkaita syyshortensioita ja sitten lähti yksi serbiankuusi varjostamasta kallionauhuksia, lisää on tullut yksi hautapaikka, valkoista särkynyttä sydäntä paljon, jouluruusuja, magnolia , onnenpensasta ja miljoona lehtokotiloa, eikä ikinä ennen tällaista kotilovuotta. Varjoliljat voivat hyvin, kiitos sinulle ja U:lle♥

   Lumoavaa suvea sinulle, Prinssipuolisolle ja Simolle!

   Poista
 11. Onnea ! Kuulostaa todella ihanalta, nauttikaa täysillä !

  VastaaPoista
 12. Lämpimät onnittelut sekä Vapaaherralle että Herrattarelle <3

  VastaaPoista
 13. Onnitelut Vapaaherra-Personaltrainerillesi! Upeaa teille molemmille ! :D
  Kikka

  VastaaPoista
 14. Isot onnitteluhalaukset vielä myös meidän perheeltä. Tätä lukiessa ei juuri nyt työmotivaatio ole ihan huipussaan ;)
  Reima pääsi terveenä eläkkeelle ja on sen totisesti ansainnut. Kumpikaan -eläkkeelle pääsy ja terveys- kun eivät tänä päivänä ole itseisarvoja.. Tuo koko talon julkkarikuva on hieno, en ole ennen tuolta saakka sitä nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nette, kiitos ja kiitos kortista! Äläs nyt...kyl sää jaksat;)

   Ainoa varmuus on epävarmuus.

   Et ole siis seissyt serkkusi pihan kalliolla ja katsonut sieltä taloamme...Huomaa muuten köynnöshortensioiden vauhti.

   Poista
 15. Onnea vapaaherralle ja yhteiselle ajallanne! Meillä on ollut sama tilanne piakkoin kaksi vuotta ja aivan ihanaa on. Kiireettömät aamut!

  Teillä Olgan ja meillä Miron ilohaukut, niitä ei enää ole. Elämä on sellaista.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marjatta, kiitos! Me vasta nyt aletaan opetella...ihana hidas aamu menossa: R. lukee vieläkin sängyssä Hesaria ja Robertsin suklaakahvit on juotu ja vasta nyt jotain aamiaista piätisi kai...

   Kuullaan ne silti, ilohaukut.

   Poista
 16. Onnittelut Vapaaherralle, jospa hän aikoo vaikka bloggariksi, jos kerran suunnittelee jo toimistotilaa itselleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allu, kiitos! Well...hänelle jäi pari hallituspaikkaa taisi R:lle jäädä, että jos sen takia sitten...ei bloggariksi;)

   Aion houkutella Vapaaherran huonekaluliikkeeseen, sillä sain idean toimistotilaksi: Kaunis klaffipiironki, joka voisi olla vierasmakkarissa ja se tietty sitten kiinni, kun on vieraita majoituksessa.

   Poista
  2. Vapaaherrat keksivät yleensä paljon uusia mielenkiintoisia töitä, jos eivät pelkkä lomailu ja harrastukset riitä. Näin on käynyt ainakin meillä.
   Onnellista kesää teille!

   Poista
  3. Anna, niin kai...ehkä, mutta olen itse päättynyt olla niin haasteellinen harrastus, että sen jälkeen Vapaaherra toivoo vain kiikkustuolia;)

   Kiitos samoin teille!

   Poista
 17. ♥ Onnea sinne ja ihanaa kesää molemmille! ♥

  VastaaPoista
 18. Onnea teille molemmille. Nauttikaa yhdessäolostanne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, kiitos paljon ja kiitos samoin sinulle!

   Poista
  2. Niin Leena, minä sirottelin mieheni tuhkat lauantaina. Yhdessäolo päättyi, muistot jäivät elämään.

   Poista
  3. Maiju, otan osaa♥ Elämä on kuolemista tuli itselle mieleeni kun minulla oli tyttöjen ilta ja samana iltana eräs ystäväni saattoi hautaan hyvää ystäväänsä...

   Kun minulla oli suru, sain eräältä ihanalta kirjablogiystävältäni Maaria Leinosen runon, jonka tässä tarjoan sinulle. Lue sitten kun aika on, kirjoita jonnekin muistiin:

   "Katsot peiliin. Pitkään.
   Mikä olisi muuttunut? Ja olisiko pitänyt?

   Ehkä silmien pohjalla jotain vapisevaa
   ehkä huulien kaari vavahtavampi.
   Eihän se vielä kerro että pimeä hipaisi läheltä
   että lopullisen kosketus oli niin todellinen
   että silmät kysyvät onko vielä lupa nauraa
   että jalat kysyvät saako juosta
   kukkivalla nurmella
   että onko oikein iloita kaiken sen jälkeen

   että jokin huutaa: aurinko älä laske,
   toivo, älä katoa,
   elämä, pidä minusta kiinni!"

   Poista
  4. Niinhän se tekee, eikä kysy meiltä, että pysymmekö kyydissä, jaksammeko...

   Poista
 19. Teillä on kaunis talo ja aivan ihana puutarha! Olga oli varmasti tosi suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkaiselämää, kiitos, en mitenkään voi kieltää, eihän me muuten oltaisi edes tänne saarelle, kauas länsirannikosta jäätykään.

   Hän oli ja mielissämme aina on.

   Poista
 20. Aivan mahtava satulinna teillä! Onnellisia päiviä teille molemmille!

  ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annika, minä sanonkin tätä pieneksi linnaksi, kun kyseessä on kivitalo. Ostan mieluusti raskaita, takorautaisia juttuja kynttilöille ja muuhunkin tarkoitukseen, seinillä loimuavat kynttilät talviaikaan ja silloin on pienen linnan tunnelma...Kiitos♥

   Kiitos samoin sinulle&co!

   Poista
 21. Onnea vapaudesta ja nautinnollisia päiviä vielä täälläkin tyttäreltä! :)

  VastaaPoista
 22. Kunhan nieleskelin tuon viimeisen kappaleen jälkeen hetken jos toisenkin, niin...

  ...
  Upeaa. Ensiksi onnittelut vapaaherralle, kyllä nyt kelpaa =)

  olla tuolla mahtavan talon parvekkeella uuden katoksen alla. Minusta tuo katos on todella hieno ja juuri tuolla siitä on ruokaillessa varmasti iloa.

  Joskus minäkin saan tuollaisen vapaan miehen kotiini. Saanko siitä omaan personal traineria, luulenpa etten. Mutta jotain hienoa siitä kuitenkin syntyy, eikö vaan =)

  Oikein ihania päiviä teille molemmille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, Nina Simonella on kyky koskettaa.

   Kiitos psta! Tässä täytyy nyt ensin totutella...

   On kivaa ja voipi olla sateellakin, mutta silti saa olla ulkona.

   Personal trainer treenaa tämän viikon vain omiin kisoihinsa, joten minä tietty löysin aivan uuden jätskiherkun, johon haluan sinutkin koukuttaa: Magnum New, Chocolate. Kokeile, jos uskallat!

   En tiedä vielä mistään mitään, kun tästä on vasta muutaman tunnin kokemus, mutta oltiinhan me reissussakin koko ajan toisen iholla ja kaikki lomat...Kohta on 30-vuotishääpäivä ja sitä haluan juhlistaa jossakin, joka on meidän juttu...Eiköhän me tästä selvitä;) Hitaat aamut ovat nyt todella hitaita. Luulin äsken, että kello on jotain neljä ja se oli jo 19 eli tässä heittää aikakäsitys kuperkeikkaa ja päivä on illassa ennenkuin tajuaakaan.

   Kiitos ja kiitos samoin sinulle♥

   Poista
  2. Arvaan, että aluksi voi molemmilla olla vähän totuttelemista. Ja ehkä helpompaa on sille, joka jää myös kotiin. Matka oli teille ihana alkuharjoittelu =)

   Mutta jos aika katoaa iholla oloon, niin menköön pari tuntia illassa kuin siivillä, eikös ♥

   Poista
  3. Birgitta, tänäänkin ollaan oltu menossa koko päivä;) Tämmöstä se sitten taitaa olla, mutta ainakin on hitaat aamut.

   'I've got you under my skin' on ihan must♥

   Poista
 23. Mahtava teidän parveke ja niin ihanan vehreä piha, kaunista todella, kyllä siellä kelpaa herkutella. Onnea vapaaherralle, hyvä että suunnitelmia, haaveita ja projekteja, kyllä sitä silti kerkiää siinä sivussa opiskella saksaa ja tehdä montaa muutakin :). Oikein mukavia kesäpäiviä teille :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarppu, täällä on todella vehreää ja tiedän, mihin vertaat. Alvar Aalto nimittä tätä huvilasaartaan Suomen Tahitiksi. Tulimme vain käymään, mutta saaren taika voitti, silti myönnän: Merta on välillä iso ikävä. Tänäkin suvena vietän yhden sunnuntain Yyterissä ja pysyn meressä kunnes muutun merenneidoksi;)

   Kiitos psta! Projekteja on listalla, mutta jotenkin nyt yritämme ensin löytää itsemme tässä uudessa kuviossa. Kiitos samoin teille!

   (Kts. sp)

   Poista
 24. Parveke on ihana ruokailupaikka kesäisin, varjoisa ja sateelta suojattu.
  Kaunis ja rehevä puutarha avautuu kivasti parvekkeella istuville, sieltä näkee kauemmas kuin terassilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arleena, eikä sinne tule hyttysiä/itikoita.

   Päijänne näkyy vieläkin vaikka istutimme sen pilvikirsikan just sille linjalle...

   Poista
 25. Ensinnäkin onnea Vapaaherralle myös minulta! Voiko sinua tituleerata Vapaaherrattaraksi? :D

  Toisekseen, voisitko tulla meille ja loihtia terassillemme samanlaisen atmösfeerin kuin teillä? Mahd. pikaisesti kiitos, olisi ihanaa nauttia ulko-olohuoneesta, ja häpeäni on suuri, koska peukaloni on, kuten tiedät, ihan pimeä. Tai kyllähän ne aivoni varsinaisesti pimeät ovat...

  Hm... postaa lisää näitä kuvia teiltä, niin ehkä jonain päivänä saan otettua itseäni niskasta kiinni...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vera, kiitos psta! Voi ihan hyvin, vaikka alan saada siitä Vapaaherratarkorvausta vasta muutamien vuosien päästä. Haluan ehkä kuitenkin olla Vapaaherralle Vapaaherratar, joten...;)

   Katsotaan nyt...Yritän kovasti jarruuttaa remonttikakkosen aloitusta, sillä olen matkakuumeessa: Ruokahalukin kasvaa syödessä. Mikset laita sinne jotain köynnöksiä, jotka kestävät Italian kuumuutta ja sen lisäksi yrttejä ruukkuihin. Tulee tuoksua ja tunnelmaa. Ja kun teillä ovat ne ihanat, pimeät sametti-illat, niin pieniä, kirkkaita ledejä voit ripustaa lisäksi. Älä myönnä mitään aivoistasi!;)

   Laitan kyllä ja ne menvät siihen ruokakatos pääjuttuun, joka alkoi kai jotain omenankukista...Taidan linkittää sen myös Leena Lumi's Flower Power, sillä onhan tämä kaikki osa puutarhaa.Nyt odotellaan villiniin ihmekasvua...

   Poista
 26. Paljon onnea Vapaaherrallesi!

  Talonne ja puutarhanne on upea paikka: toivon että olette onnellisia tulevinakin aikoina♥

  Oikein auvoisaa ja hyvää kesää teille molemmille, Leena-Iki-IhaNainen♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aili, kiitos!

   Toivotaan, toivotaan...kiitos♥

   Kiitos samoin sinulle, Aili-IhaNainen♥♥♥

   Poista
 27. Kestää kauan ennen kuin minun toy boy eläkkeelle...

  VastaaPoista
 28. Upea parveke! Hyvä lukupaikka kesällä :)
  Täällä piipahtamassa pitkästä aikaa, hulinaa on :)
  mukavia kesäpäiviä sulle ja Mukavia päiviä Vapaaherralle! Se on upeaa aikaa kun saa olla vapaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Akissfromthepast, kiitos.

   Hulinaa täälläkin, käväisen tänään katsomassa, mitä sinulla...

   Kiitos samoin ja kiitos psta! Vapaus on suhteellinen käsite, mutta voidaan olettaa, että eräs vapaus on alkanut.

   Poista
 29. Ihania Vapaaherranpäiviä teille molemmille!

  Kaunis tuo teidän talonne ja pihanne. Kyllä tuolla kelpaa nautiskella Suomen suloisesta suvesta.

  Mukavaa kesän jatkoa ♥!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, kiitos!

   Tässä ja saaren lumossa, miksi tänne jäimme, vaikka merta onkin välillä ikävä. Mutta heinäkuussa taas olemme myös länsirannikolla, Luvialla, Reposaaressa ja Yyterissä.

   Kiitos samoin sinulle♥

   Poista
 30. Onnea Vapaaherralle :)

  Teillä on kaunis puutarha ja talo, jos en ole ennen muistanut kehaista.

  Voi tuota postauksen loppua... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukka kirjahyllyssä, kiitos psta;)

   Kiitos, mekin pidämme niin, että kai tänne sitten jäimme, vaikka tulimme vain käymään...

   Niin...elämä on...joskus kova juttu.

   Poista
 31. Onnittelut vapaaherralle! :)

  Talonne ympäristöineen on todella viehättävä!

  VastaaPoista