sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sielut kulkevat sateessa ja Hulivilin onnenhetket -arvonnan tulos!...ja vähän muutakin

Sielut kulkevat sateessa -arvonnan voittaja on Paula blogista Kirjan pauloissa. Onnea♥ Muistathan, että saat palkintosi, kun kirja ilmestyy ensin painosta ja itse herra kirjailija on muistanut sen signeerata;) Laitathan minulle tulemaan postiosoitteesi palkinnon lähettämistä varten.
Hulivilin onnenhetket -arvonnan voitti Tweety Blue blogista Valoisampaa kohti. Onnea♥ Laitathan minulle sähköpostille postiosoitteesi niin voin lähettää Ilonan ja Hannen ihanan kirjan sinulle heti.

Kaunis kiitos kaikille osallistuneille ja kerätkäähän voimia Vuoden 2013 Kaunein Kirjan Kansi -arvontaan! Viime vuonna taisi olla tällaista
Siis tämä ns. lepoviikko on mennyt kuin tähdenlento. Olen touhunnut vaikka mitä ja tietenkin suuri osa touhuistani koskee teitä. Kun perustin Leena Lumi's Flower Powerin päätin ylläpitää sitä niin, että tiettyjä kasveja seurataan vähän enemmänkin. Olen melkein joka päivä kuvannut köynnöshortensioita, sillä minulla on suuri missio yrittää vakuuttaa teidät, mikä ihmekasvi on kyseessä. Sama koskee kartiovalkokuusia sekä pilvikirsikoita Ja tietty olen kuvannut myös kaikkea muuta ja joutavaakin, mutta palataan näihin sitten ensi ja seuraavalla viikolla. Mitä kirjoja on tulossa? Ainakin jännitystä, ruokakirja ja kirja joka sai minut kyyneliin.
Revontuliatsalealle olen istuttanut kumppaniksi kerrottuja, oransseja, matalia tulppaaneja ja sinistä löytyy joukosta jo valmiiksi kiitos muscarien sekä lemmikkien
Olen kuvannut myös oravia ja punatulkkuja...Huomatkaa kurren oikealla puolella pilvikirsikka, jonka piti olla hillittykasvuinen. Siitä on jouduttu leikkaamaan leveitä alaoksia jo kaksi kertaa. Vihreä joka kasvaa parvekkeen reunan yli jo, on köynnöshortensia, yksi niistä monista.
Muistanette tämän jutun, missä olin vaihtanut ikuisen haluni turkoosista alakerrasta tummaan grafiittiin. No se alkaa sitten huomenna ensin purkamisella ja sitten vedetään lämmityskaapeleita lattiaan etc. Mosaiikkilaatat ovat jo saapuneet ja muut tullenevat ensi viikolla. Aloin eilen illalla kauheesti miettiä ja vahingossa ääneen, että mihin vahvan väriset laattani katosivat...Lumimies järkyttyi;) sillä olen yleensä hyvin varma siitä, mitä haluan. Mutta olenko ikinä päästänyt suustani, ettenkö rakastaisi vaaleanpunaista ja turkoosia tai ettenkö rakastaisi värejä. Se oli vuonna kirves ja tähti kun minulle kävi vain funkkis. Nyt olen country&cosy, mutta ei tuosta meidän alakerran vierasvessasta ja eteisestä mitään countrya tule. Ostin sitten onneksi, vaikka olenkin periaatteessa rempan takia ostolakossa, ei siis mitään kallista pahetta, salattua heikkoutta tänä vuonna, uusimman Unelmien Talo&Keittiö -lehden ja kuinkas sattuikaan ihastuin juttuun Vallaton väritysleikki, jossa mm. aivan ihana Hanne Maneliuksen kuva Tiian arkiolohuoneesta. Tuolit on maalattu pastellisävyin ja tästä Ilonan jutusta kekkasin, että voinkin alkaa tyydyttää värinälkääni maalaamalla kolme vanhansinistä ruokatuolia, jotka ovat olleet kauan pois käytöstä jollain herkullisella värillä ja niistä tulee kivat lisätuolit moneen käyttöön. Samalla ne rikkovat sopivasti yläkerran minulle tyypillistä maanvärien ylivaltaa. Voihan Marilyn!

Love
Leena Lumi

Hollow Talk

PS. Marilyn on yksi Tikkurilan suorastaan syötävä väri;)

PPS. Muistathan tänään TV1 ja Silta!

21 kommenttia:

 1. Onnea voittajille :) tsemppiä remonttiin. Nyt alkaa olemaan sile otollinen aika, kun ulkonakin alkaa olla kylmä ja syystyöt varmasti tehtynä, täällä rätisee takka ja saunan aika pian, tulispa tuosta sillasta pian jotain jatkoa, se oli niin koukuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarppu, kiitos psta! Ja kiitos, sitä tarvitaan;) Aivan: R. leikkasi jo tänään kuusiaidan eli on selvästi huomenna purkamassa sisällä.

   Hyvä nainen, Sillan uudet jaksot alkoivat viime sunnuntaina, tänää tulee sen jatko. Minä en voisi olla katsomatta, vaikka olisi pää kainalossa eli niin sairas...

   Poista
 2. Onnittelut voittajille! Ajattelin sinua tänään kun katselimme ikkunasta todella kauniin ketun innokkaita touhuja ikkunan alla, sillä taisi olla myyräsaalis tähtäimessä. Kyyhky hermostui ketun liikkeistä siinä määrin, että päätti käydä revon kimppuun, kettu pakeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheri, kiitos psta! Oi, sinulla on siellä kettu ihailtavana. Minullakin oli niin kauan kunnes vuosi sitten naapuriin muutti ketujen murhaaja. Taajamassa ei saa ampua, mutta kettukoiran avulla ketut saadaan ajettua ulkopuolelle ja sitten alkaa raukkamainen jahti. Trkistarhauksen ja kettujen murhaamisen kieltäisin per heti.

   Poista
 3. Onnea voittajalle ja onnea remontillesi,tulee varmaan upean näköistä! Onhan tuo se tuttu kurre;D
  Pidän etenkin tuosta kuvasta jossa ihanassa puutarhassasi näkyy myös korillinen omenia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, kiitos psta! Toviottavasti myös voittajat ilmaantuvat;) Niitä on nyt monta tuttua, mutta kyllä sinä saatoit juuri tämän tavata tänä kesänä: Huomaathan, miten lähelle hän päästää kuvaamaan, eivät ne kaikki näin liki. Osalla on pitkät korvatupsut ja se näyttää niin hauskalta.

   Siinä on nyt viimeiset omput. Ja tänään tein viimeisen omenapiirakkani. Sen olikin jo aika loppua, sillä...tiedät kyllä miksi;)

   Voitkohan sinä katsoa Ylen Siltaa sieltä sun koneeltasi? Minulle se on tällä hetkellä viikon the ohjelma.

   Poista
  2. Se Ylen silta ei näy Suomen ulkopuolelle...kuten eivät monet muutkaan ohjelmat Suomen televisiossa.....

   Poista
 4. Onnea, onnea onnekkaat!

  Ja remontin varalle kuohujuoma valmiiksi kylmentymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen kirahvi, kiitos psta!

   Ehdottomasti, mutta ei vielä kannata ettei pullo aukea epätoivon hetkinä;) Ei ihan helppo tuo vanhan purku, huomaan juuri nyt, sillä R. aloitti jo....

   Poista
 5. Onnea voittajille!
  Ymmärrän nyt köynnöshortensian ihanuuden. Meillä se on kasvanut jo useamman vuoden, mutta tehnyt vain pari kukkaa. En tiedä, mikä siihen meni tänä vuonna, mutta se teki miljoona kukkaa ja kukki ihan koko kesän. Tämän kesän jälkeen voin suositella sitä ihan ykköskasviksi.
  Tuo revontuliatsalea on sitten vallattoman verraton. Niin upean lämpöisen oranssi.
  Nyt voikin sitten keskittyä enempi sisähommiin ja sisustamiseen. Hento violetti on niin tyylikäs ja rakastettava väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, kiitos psta!

   Minulla on niitä ihanuuksia nopealla laskulla about 10;) Kiveä syleilevä kukkii meilläkin huonosti, mutta siinä oli liian iso varjo kuusen takia. Nyt kun kuusi on poissa, on jännä nähdä, paraneeko kukinta. Se todellakin kukkii koko kesän, kun aloittaa eli just se tekee siitä ihan ainutlaatuisen. Ja kun sitten teen sen postauksen, niin siitä huomaa myös, miten villiviini jää alhaalta helposti melkein paljaaksi, mutta kun keksin istuttaa mukaan köynnöshortensiaa, se kasvaa maasta alkaen tiheänä. Minustakin tuntuu että on on mun ykköskasvi tai ainakin kakkos eli ehkä syyshortensiat ensin ja sitten köynnöshortensiat.

   Revontuliatsaleaa lisään, jos saan sitä helposti ensi keväänä Viherlnadiasta.

   Kuvittele, tuon ei pitäisi olla violetti vaan vaaleanpunainen. Siinä Unelmien Talo&Koti -lehdessä se näytti molemmilta, mutta minulle on vakuutettu, että se on vaaleanpunainen. Lila ei käy minulle keittiön murretunvihreisiin kaapistoihin, vaan niihin sopii pinkki. Nyt siellä on jo ne kahvinkeittimet ja muut pienkoneet pinkkiä sekä astiapyyhkeet ja verhot...

   Vielä istutan yhden satsin kukkia ja sitten vain sisäpuuhia ja haravointia.

   Mukavaa viikon allkua sinulle!

   Poista
 6. Onnea onnellisille voittajille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kikka, kiitos psta. Kaunista alkanutta viikkoa sinulle!

   Poista
 7. Oooh, ihanaa! Kiitos paljon onnitteluista ja kiitos arvonnasta ja voitosta jo etukäteen.

  Nämä kirjablogiarvonnat ovat mainioita. Mielestäni en koskaan voita oikein mitään, mutta täällä on sitten onni myötä. Lukeminen kannattaa! ;-) Jään odottamaan Jääskeläisen uusinta oheisineen sitten joskus. En ole vielä tutustunut hänen kirjoihinsa, joten odotettavissa on uusi tuttavuus.

  Blogisi on todella viehättävä. Kuvat ovat niin kauniita ja herkkiä, että ne ovat oikeaa sielunruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, onnea! Laitathan minulle sähköpostilleni leenalumi@gmail.com osoitetietosi, että voin lähettää palkinnon heti kirjan ilmestyttyä. Laitatko sen nyt, että minun ei tarvitse sitä sitten uudestaan enää sinulta pyytää: Lokakuusta on tulossa kiireinen ja kirja ilmestyy ihan millä hetkellä hyvänsä.

   Kiitos. Miten voisinkaan olla tuomatta tänne kukkia, kun puutarha vie heti kirjojen jälkeen eniten.

   Kaunista alkanutta viikkoa!

   Poista
  2. Hei, laitoin osoitteeni samoihin aikoihin kun kommentoin tänne. Toivon, että tuli perille.

   Värikästä ruska-aikaa puutarhurille!

   Poista
  3. Paula, ei ole tullut ja kovasti kaipailen. Sähköpostiosoitteeni on leenalumi@gmail.com

   Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 8. Ihanaa! Ensimmäinen blogiarvontavoittoni ja vieläpä näin ihana!

  Kiitos Leena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tweety Blue, minäkin voitin elämäni eka kerran arvonnassa vasta kun se tapahtui blogistaniassa. Laitathan tulemaan minulle osoitteesi sähköpostilleni leenalumi@gmail.com niin saat kirjan ihan pian.

   Ole hyvä!

   Poista
 9. Onnea voittajalle =)

  Menin katsomaan noita kasmirneuleita ja hävisin siihen maailmaan. Aivan ihanan näköisiä vaatteita, ei voi muuta sanoa. Taidanpa kokeilla...

  Hienoa, että remontti alkoi, kohta sinulla on upea uusi tila siellä kotona =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, kiitos puolesta. Kunpa he vielä ilmoittaisivat osoitteensa...

   Ne ovat niin houkuttavia, kalliita, upeita..., mutta ei tänä vuonna minulle;) Osta sinä ja nauti. Kun sitä neuletta hyvin hoitaa ja paljon pitää, kestää 10 vuotta. M.O.T.

   Juu, just nyt sitä vain on vaikea uskoa;) Näkisitpä...mikä mörskä just nyt.

   Poista