torstai 11. joulukuuta 2014

Teemakirjastot Leena Lumissa

Tämän Edouard Vuillardin kuvan alta löydätte jatkossa oikeasta palkistani eri aihealueiden kirjat. Pidän koosteista ja on kiva, jos ja kun löytää haluamansa helposti. Kun nyt aikani järjestelen blogiani, ehkä tämä järjestelyvimma siirtyy siitä sitten omaan kirjastooni ja toivottavasti myös vaatekomeroihin...


Elämäkerrat Leena LumissaPuutarhakirjat Leena LumissaRuokakirjat Leena LumissaTerveys- ja hyvinvointikirjat Leena LumissaDekkarit Leena LumissaRunokirjat Leena LumissaRomanovit Leena LumissaVainojen kirjoja Leena Lumissa
Sisustuskirjat Leena LumissaLastenkirjat Leena Lumissa


Sinttu -kirjat Leena Lumissa


Tyttökirjat Leena LumissaAnna Ahmatova Leena LumissaTaidekirjat Leena Lumissa

"Uskon, että hauskimmat ja suloisimmat päivät eivät ole niitä, jolloin tapahtuu jotain erikoisen ihanaa tai jännittävä. Ne ovat niitä, jotka tuovat mukanaan yksinkertaisia, pieniä iloja seuraten toisiaan kevyesti kuin helmet helminauhassa." 

- L.M.Mongomery - 

Love
Leena Lumi

12 kommenttia:

 1. Kauniissa järjestyksessä ovat nyt blogikirjat :) Me hankimme kesällä seinän täydeltä uutta kirjahyllyä, ja voi että järjestelin hartaasti kirjoja uudelleen, kun oli lisää tilaa. Ihanaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululainen, kunpa muutkin kirjat;) No, tiedän tuon tunteen: Onko sille vertaa, kun saa kirjoille lisätilaa ja sitten saa alkaa niitä järjestää! Tietysti ensin on mukava suunnitella, minkä mukaan kirjat tulevat hyllyihin: Aiheen, kirjailijan, vai Keltainen kirjasto omaansa ja Sininen omaansa vai ehkä...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Katja, nyt tämä on tehty! Tänne voi sitten tarvittaessa lisäillä...

   <3

   Poista
 3. Tämä sinun blogisi on monen kirjaystävän aarrekammio! <3

  VastaaPoista
 4. Olen junamatkoilla ihaillut näitä viimeisimpiä teemakirjastojen syntymisiä. Mainio idea ja erittäin hyvä meille jotka palaamme jälkeenpäin kirjailijoiden teoksiin.

  Hyvä hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Birgitta, oi kitos <3 Tämä on ollut yksi unelmani ja seuraava koskee suosikkikirjailijoitani, mutta se menee kauas ensi vuodelle. Taidekirjat, kun niitä nyt saisi enisn .lukea lisää, olisivat ehä seuraava nimike teemakirjastossa.

   Nämä myös jällkeeni jäävät, sillä en ikinä aio näitä poistaa.

   Kiitos sinä <3

   Poista
 5. Upea teemakirjasto sinulla ja hienon järjestelytyön olet tehnyt. Tämä säilyy runsaana vinkkilistana, kun tekee mieli kokeilla jotain uutta, sillä täällä on monia kirjoja, joita en ole vielä lukenut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, kiitos <3 Ja minä en näitä täältä poista senkään jälkeen, kun en enää blogia pidä, saavat jäädä tänne muiden iloksi.

   <3

   Poista
 6. Kauniisti järjestetty, lukijaystävällistä. Palaan sivuillesi vielä monta kertaa. Kiitos tästä.

  VastaaPoista