perjantai 3. heinäkuuta 2009

REIMAN PARTYT

Lähden tästä juhlia Reimalle järjestämään. Bileet ovat huomenna alkaen klo 13, mutta etukäteisjuttuja on paljon. Meillä on rennot grillijuhlat, joissa pyörii mm. tyttäremme Merin vilkas villikoira Dina. Vieraita on kutsuttu about 20, puheiden pitää olla hauskoja ja lyhyitä, asu on vapaa ja Sumer Wine soi. Tarkoitus on pitää teidät, Ihanat Lukijani mukana kaikissa elämäni pyörteissä, joten katsotaan löytyykö juhlien jälkeen kuvaa/kuvia, jotka ovat julkaisukelpoisia;-)

Juhlien ainoa perinteinen juttu on kuohuviini ja minun puheeni miehelleni. Puheeni on epätavanomainen, sillä eihän minulta synny kuin uniikkia;-) Sen jälkeen meno on rento ja ohjelmassa mm. krokettia puutarhassa kirsikkaboolin äärellä, uimista, saunomista, grillausta, syömistä ja taas syömistä, ehkä laulua ja tanssahteluakin on luvassa. Koska odotettavissa on valvomista, en ehkä palaa 'linjoille' ennen kuin maanantaina.

Eilen Reima täytti oikeasti ja meillä oli hyvin romanttinen ilta kahdestaan puutarhassa kera samppanjan ja mustarastaan huilu soi...Myöhemmin kuuntelimme vielä Chris Reaa, jonka löysin elämääni vasta nyt. Olimme kahdenkeskisen aikamme tarpeessa, mutta nyt on vuoro ystävien!

Rentoa viikonloppua, aurinkoa ja romantiikkaa teille kaikille!

teidän

Leena Lumi

4 kommenttia:

  1. Varmaankin tulossa ihanat juhlat! Laitappa sitten vähän juttua niistä...

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuullostaa!

    Mietin pidätkö tunteellisen puheen? Minä en pystyisi, itken tosi helposti, ja sitten itkisivät kaikki muutkin, vaikka olisikin kyse hauskasta puheesta..

    No kerroppa sitten..

    VastaaPoista
  3. Uskotko, että haluaisin olla perhosena jonkin puutarhanne kukkasen terälehdellä! <3

    Chris Rea on kuulunut elämääni jo vuosia, ensimmäisinä kolahtivat tietenkin hänen äänensä ja laulujen miten sen nyt ilmaisisi - levollisuus (keksitkö Sinä paremman luonnehdinnan) ja kappaleista The Blue Cafe ja The Road to Hell.

    Halaus ja mahdollisimman monipuolista nautintoa :)

    Toivottaa Eve Unikko

    VastaaPoista
  4. Jael, tulette olemaan tavallaan mukana, sillä jos uskallan, julkaisen puheeni!

    Sooloilija, en pidä tunteellista puhetta, kuin lopussa vähän jotain. Siitä tulee rohkea ja toivottavasti hauska puhe, mutta en ole varma pysyvätkö kaikki kyydissä;-)

    Eve, sinä olet mukana!: eli perästä kuuluu.

    Chris Rean Blue Cafe on huippubiisi, sen sain eräältä ystävältä yhdessä kokoelmassa, mutta eilen ostin hänen levynsä Fool if you think it's over ja olen ihan myyty. Levollinen on varmaan hyvä sana, mutta siihen voi ehkä listä vielä: romanttinen, sielua rauhoittava, voimaa antava...kuten huomaat olen nyt Rean lumoissa täysin.

    Kiitos samoin: haleja sinulle!

    VastaaPoista