torstai 30. kesäkuuta 2011

LOMA!, MIKÄ IHANA SANA


Hei!

Nyt se iski, lomamieli. Jään nyt lomalle ja aion nauttia, nauttia, nauttia. Olen myös loman akuutissa tarpeessa. Ellette usko, kysykää Sinisen linnan Marialta...

Saan viikonloppuna vieraaksi ehkä blogini pitkäaikaisimman lukijan eli Jaelin sieltä kaukaa Israelista. Kun hän lähtee, saapuu Bessu ja Alfauros on jossain reissussa. Sen jälkeen alkaakin perheloma ja myös nuorisomme saapuu meitä ilahduttamaan. Ja sitten onkin jo se viikko, kun minä ja Bessu pakkaamme kolme tenavaa autoon ja lähdemme kohti Särkänniemeä...samalla reissulla ostetaan kummipojalle reppu, sillä Karri menee jo epulle. Ja sitten alkavat minun ja Alfauroksen lepakkoyöt, jolloin...

Siis kaiken olen nyt teille kertonut ja Savonlinnan ooppera ei nyt ole sattuneesta syystä ohjelmassa, mutta ei se sieltä minnekään katoa...Olavinlinna. Ja oopperajuhlat.


Luenkin, mutta hidastettuna. Katsoin eilen pinoa ja jokin vain veti minut erääseen tiiliskividekkariin, mutta dekkariin, jota edes Susa ei arvaa;-) Miksi nyt dekkari, vaikka eräs aivan muu kirja on kiinnostanut ja joka on jo näkynyt muutamassa blogissa? Siksi, että jännitys on  yksi parhaita relaxanttejani. Kunnon dekkaria ei voita mikään muu kuin uiminen ja...hitsi!, mikä se yksi juttu nyt olikaan...
Nyt tiedätte kaiken, kaiken...Kiitän teitä matkasta, jota olemme yhdessä kulkeneet ja toivon, että jatkamme vielä yhden kierroksen. Noin 300 kirjaa runsaassa kahdessa vuodessa on matka, jota ei tehdä yksin!

Sinä blogini lukija, joka nyt parhaillaan heräät sairaalassa leikkauksen jälkeen, toivotan sinulle pikaista ja innostunutta toipumista!

Sain taas aamulla varhain puutarhassa kun olin Hänen Majesteettiansa palvelemassa, aivan loistavan istutusidean ja sen toteutan ensitilassa. Kaikki liittyy nyt kärhöihin ja...metsämansikoihin. 

Toivotan teille metsämansikkasuukkoja, rentoutumista yksin ja yhdessä, paljon uimista ja kohtuudella aurinkoa! Kaikkien Aistien Juhlat ovat alkaneet!

♥:lla Leena Lumi
Punaisen Narttukuningattaren Hoviväki

Play it again 

42 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa lomaa!!!

  Minä saan odotella vielä kolme piiiiittttkääää viikkoa...☺

  VastaaPoista
 2. Happy holidays Leena ja terkkuja Jaelille♥

  VastaaPoista
 3. No vihjaa nyt edes vähän, että voin yrittää koittaa arvata ;)

  Me vietetään vähän sellaista semilomaa nyt kun siippa jo lomalla, mutta olemme kotimaisemissa. 1.5 viikon päästä mekin pakkaamme auton ja luvassa yhteensä yli 1600 kilometriä..

  Minulla on sinulle kolme ohjetta lomaasi ajatellen ja ne tulevat tässä:

  NAUTI, NAUTI...ja NAUTI :)

  VastaaPoista
 4. Irmastiina, et ole ihan yksin, sillä mieheni jää lomalle vasta about puolivälissä heinäkuuta.

  Kiitos!  Paula, kiitos samoin!  Allu, kiitos samoin ja kiitos kerron!

  VastaaPoista
 5. Susa, kun dekkarimaanikko Bessukaan ei arvannut! No, etunimi alkaa C:llä ja hänen yhden hyvän dekkarinsa nimeen liittyy sana 'kivi' ja tähän 'meri'. R reissussa ja meni aamukolmeen lukiessa, mutta ei kiireen vaan nautinnon takia. Vien tämän sitten wordin varastoon, kun olen lukenut...

  Muistan, minne te lähdette, sillä sinulla on sieltä se yksi hyvä kuva, se tuli ja kirja.

  Ohjeesi hieman muistuttaa minun toivotustani hääpareille: Intohimoa, intohimoa ja intohimoa!

  Kiitos, minä osaan kyllä nauttisen ja sen kertoo jo horoskooppini, sillä härkähän on tähtitaivaan kiihkein nautiskelija.

  Suloista lomaa sinulle ja koko perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa lomaa siis vain, Nakukuningatar (luin noin!!!)!! :D

  Nähdään levänneinä, rentoina, intoapuhkuvina!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, kesäistä ja rentouttavaa lomailua! ♥

  Ihana punaturkki kuvissa (katsoo niin viisaasti, huomaan taas)...

  VastaaPoista
 8. Ilse, joskus lukuvirhe voi viedä oikeampaan kuis uskoisikaan: Täällä on niin hemmetin kuuma, että voisin muutta Nova Scotiaan, mutta koska en pääse, kuljen nakuna.

  Kiitos samoin! Nyt on viimeinen hetki tajuta pitää kunnon breikki. Lataudu sinä myös. Me kaikki, itsekukin omalla tavallaan, mutta mielellään ei koneella, suosittelen.  Anne, kiitos samoin, sinä urhea pieni nainen ja rakentaja!

  Hän on...sitä kaikkea ja vielä niin paljon enemmän. Sitä eivät mitkään sanat voi kertoa.

  VastaaPoista
 9. Sinisen linnan Maria vastaa olevansa itsekin loman tarpeessa ;). Ihanaa lomaa, Leena!

  VastaaPoista
 10. Voi kuinka tajuttoman ihana koira!! Mukavaa lomaa teän koko perheelle. Rentoutukaa!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa lomaa ♥

  PS: Voi tuota punaturkki Olgaa, kun helle rasittaa..Silitykset hänelle!

  VastaaPoista
 12. Ihanaa lomaa, Leena♥
  Laitan viestiä sinulle kunhan tiedän kuinka punaisen tuvan kanssa käy ☺
  *luottavaisin mielin*

  VastaaPoista
 13. Ihanaa lomaa, Leena! Oikein hymyilyttää tätä toivotusta lähettäessä, sinä jos kukaan osaat varmasti lomasta nauttia :-D

  VastaaPoista
 14. Virkistävää lomaa ja terveisiä Yaelianille!

  VastaaPoista
 15. Maria, kiitos samoin sinulle!  Hanna, hän on Unforgettable... Kiitos samoin sinulle!  Minttuli, kiitos samoin!

  Olga kiittää ja rapsutuksia takaisin Mintulle. Me jaamme hellekärsimyksen...ehkä minä olen ollut entisessä elämässä novascotialainen.  Pepi, kiitos samoin!

  Minä juuri ajattelin, että kuinkahan siinä käy...parasta toivoen. Voin jo kuvitella postauksesi, jos hanke onnistuu;-)  Erja, kiitos samoin!  Booksy, kiitos samoin!

  Mitähän minä olen taas sanonut;-)  Marja-Leena, kiitos samoin ja kiitos sanon terkut Jaelille!

  VastaaPoista
 16. Voi Leena, ihanaa ja nautinnollista lomaa sinulle! Olga ainakin näyttää mallia, miten relax voi olla kuumana kesäpäivänä.
  Uskon, että olet lomasi ansainnut, niin ahkerasti olet paiskinut kirjaa kirjan perästä. Joskus vauhtisi läkähdyttää sivustaseuraajankin!
  Helle nyt hellii meitä, mutta pian on edessä elokuun viileät vaaleat illat. Nautitaan nyt kesästä.

  VastaaPoista
 17. Ihanaa lomaa Leena,ja pian nähdään! Ja oikein odotan Olgankin näkemistä!

  VastaaPoista
 18. Hei Leena! Rentouttavaa ja ihanaa lomaa sinulle! Sinä olet lomasi ansainnut ja sitten levänneenä uusin voimin jaksat kirjoittaa Leena Lumen kirjastoon lisää kirjoista. Sinä olet olennainen osa blogimaailmaa ja älä ajattelekaan ikinä mitään eläköitymistä! <3

  p.s. Minä en nyt arvaa tota dekkaria. Tuli kolme mieleen, joiden sukunimet alkaa C:llä

  p.s.s Muista Montgomery ja Sininen linna!

  VastaaPoista
 19. Anja, Olga on monessa erinomainen esimerkki.

  Juu, kerran yksi ihana lukijani sanoi, että 'häntä huimaa minun vauhtini'. En itse huomannut mitään silloin, nyt kyllä jo vähän.

  Anja, kyllä minäkin osaan tästä nauttia, sillä onhan yöt...ja kohta heinäkuun hämärtyvät illat ja yöperhoset...

  Oikein suloista suvea teidän koko poppoolle!  Aili, kiitos samoin!

  VastaaPoista
 20. Jael, kiitos samoin ja täällä jo señoralle tehdään valmisteluja;-)

  Tapaamisiin, pian!

  VastaaPoista
 21. Hei Sara!

  Kiitos samoin sinulle!

  Well...olen nyt aika väsynyt. Tavataan syksyllä ja mennään taas illalla jonnekin syömään, kerron sitten.

  OK, paljastan: Olen nyt aivan Camilla Läcbergin Merenneidon lumoissa. Luin viime yönä kolmeen ja ensi yönä myös ja ihan puhtaasta himosta. Tämä kirja on 'hot'. Riittävästi psykologista asiaa minun makuuni etc.

  Sininen linna on koko ajan ihan näkyvillä työpöydälläni, Jael voi todistaa myöhemmin! Tarkoitus olisi siihen ryhtyä, mutta en osaa kirjoittaa tyttökirjoista niin ihanasti kuin sinä, joka olet minulle aina Jean Rhys!

  VastaaPoista
 22. Oikein rentouttavaa ja nautinnollista loma sinulle, Leena!

  Luen aina tekstisi, vaikken aina työkiireiden vuoksi jaksa jättää puumerkkiäni. Tiedoksi vain... ;)

  VastaaPoista
 23. Ihanaista kesälomaa, Leena! Minä vähän niin kuin jo palasin lomalta, mutta kesä jatkuu vielä kauan ja melko rennoissa merkeissäkin. <3

  VastaaPoista
 24. Oikein ihanaa, nautinnollista ja rentouttavaa lomaa! Itsekin suunnistan noin 11 tunnin kuluttua kohti pohjoista lomalle. Mietin just mitä kirjoja pakkaan mukaan vai luotanko entisen kotikunnan kirjastoon!

  VastaaPoista
 25. Mirka, kiitos samoin sinulle!

  Kiva tietää, minä teen juuri samoin. Ja ainahan ei osaa edes sanoa joka kirjoitukseen jotakin...  Helena, kiitos samoin! Voi, mietin sitä sinun maisemaasi ja sen ainutlaatuisuutta kaikkina vuodenaikoina...


  Lue nyt ainakin tuo Ovalden Mitä tiedän Vera Candidasta ja sitten semmoinen kuin Richard Masonin Muistojen huoneet. Muistat varmaan Even, joka käänsi Rainer Maria Rilken runoja. Annoin Muistojen huoneet hänelle matkakirjaksi hänen viimeiselle ulkomaan lomalleen Turkkiin ja hän kommnetoi sitten kirjaa blogiini. Katso, mitä oli kirjallinen ihminen mieltä Muistojen huoneista.

  VastaaPoista
 26. Onpa sinulla suloinen hauva, rapsutus sille näin aluksi!

  Oikein makoisaa lomailua sinulle ja sinähän saatkin tavata ihanan ihmisen aina Israelista asti - kokemuksesta siis tiedän sanoa, että ihastuttava on! Sinäkin varmasti olet :)

  VastaaPoista
 27. Rentouttavaa lomaa sinulle Leena ja ihanat hellyyttävät koiruuskuvat :)

  Kommentointi on ollut vaikeaa viimeaikoina, blogger tekee kiusaa, ehkä tämä onnistuu nyt...

  VastaaPoista
 28. Rentouttavaa ja nautinnollista Lomaa!
  Kultsu näyttää kuvissa esimerkkiä siitä, miten lomaa vietetään.

  VastaaPoista
 29. Elegia, kiitos ja kiitos samoin.

  Ihana Ihminen istuu tässä vieressä nyt ja toivottaa sinulle terveisiä. Aamiainen nautittu, nyt lähdemme kiertämään Päijänteen rantoja, sitten Viherlandiaan, jossa myös lounastamme etc. Olet aivan oikeassa: Jael on aivan uskomattoman fantastinen ihminen!

  VastaaPoista
 30. Sari, hän on Ihanuus! Kiitos samoin sinulle!

  Bloggerin temppuilu murhaa minut, tämä suvi on vienyt teknisten ongelmien kanssa jo 10 vuotta elinikäodotteestani.  Irene, kiitos samoin! Olga on novascotiannoutaja. Pienempi kuin kultsu, joka myös suloinsuus.  Hannele, oikein suloista lomaa myös sinulle!

  VastaaPoista
 31. Oikein hyvää lomaa, Leena! Nauti! (Ja niin näet tekevänkin tuosta uudemmasta postauksesta päätellen :-) Minä kannoin juuri alkaneelle lomalleni mukaan hirmuisesti käsitöitä ja vähän kirjojakin...

  VastaaPoista
 32. Ihanaa, rentouttavaa, romanttista ja ja..... lomaa.

  VastaaPoista
 33. Katri, kiitos samoin! Toivon kuulevani kirjoistasi ja käsitöistä toivon joskus ymmärtäväni enemmän, sillä kädentaidot ovat minulla arvossa, sillä kutomisesta/neulomisesta olen aina pitänyt, tosin ei huipppusuorituksin.  Leena, kiitos kaikkea samaa...ja etenkin sitä romanttista.

  VastaaPoista
 34. Loman tuulahdus sinulle Leena täältä Lapin lämmöstä! Roppakaupalla rentoutta, pisaroita piristämään, aurinkoa hymyilemään, ruokalusikallinen mansikkahilloa ja useita desejä ilo-oloa lomaasi, Leena! Ja koiruudelle toiselta noutajalta hännän heilautus. Eilinen tunturivaellus näyttää vetävän veteläksi karvakuononkin. :D

  VastaaPoista
 35. Valkoinen kirahvi, kiitos tunturien tuulahduksesta! Kyllähän jopa noutajat väsyvät näillä helteillä, mutta onneksi tänään on jo viileämpää.

  Ah niin!: mansikat, vatut, kantarellit, lakat...niiden aika on nyt ja loput ihan kohta.

  Mukavaa loman jatkoa sinulle ja Karvakuonolaiselle Suloisuudelle!

  VastaaPoista