maanantai 4. heinäkuuta 2011

KESÄ JATKUU. KESÄ.

Siis olen edelleen lomalla, mutta oli kuin pakko tulla esille, kun muistin tuon Suomalaiset marjat kirjan ja sitten tuli tuo ihanuus runokirjakin vielä. Aamut, hiukset hajallaan kirjan helmiä myöhemmin Lumikarpalossa. Luen hitaasti nyt tiiliskiviä ja aion levätä ja ylihuomenna saan jo vieraakseni Bessun etc. Ja nyt kun minä olen lomalla, niin kaikki tietysti tekevät arvostelun Bolšoin perhosesta...

Kuvan otti Jael Viherlandiassa, joka on yksi suositus Kotimaan matkakohteissani.

The Windmills of Your Mind

PS. Menkää joku nopeesti auttamaan Ankia teknisessä ongelmassa, josta minä en ymmärrä tietenkään mitään!

31 kommenttia:

 1. Oi, kuinka söpö kuva! Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva teistä;D Ja kiitos vielä ikimuistoisesta viikonlopusta! Viherlandiakin oli mahtava!Mukavaa loman jatkoa ja haleja!

  VastaaPoista
 3. Absolutely white, kiitos ja kiitos samoin!

  Jael, onkohan kuvaajalla osuutta asiassa.

  Kiitos itsellesi. En muista kenen kanssa olisi ollut niin paljon samanhenkistä keskustelua...

  Kiitos samoin ja HALIT!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuva ♥♥
  Oikein mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 5. Seijastiina, kiitos!

  Kiitos samoin sinulle!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva.

  Minä aion aloitella Bolsoin perhosta ihan lähipäivien aikana. ;) Mutta en tiedä, ehdinkö tuoda sitä blogiini ennen ensi viikkoa, jolloin aion olla (melkein) kokonaan blogeilematta. :)

  VastaaPoista
 7. Katja, kiitos!

  Huomasin, että sinä ja sitten vielä joku muukin...

  Minäkin olen vain käymässä. Se alkoi noista marjoista.Huomaat varmasti että olen poissa!

  VastaaPoista
 8. Hurmaava kuva rakastuneesta parista!

  Minullakin on Bolsoi tulossa lukuun, mutta en osaa vielä sanoa, ehdinkö saada sen valmiiksi edes tässä kuussa. Niin se kesä vie. :)

  VastaaPoista
 9. Karoliina, sulla on upee uusi pikkukuva!

  Niin, on ihmeellistä ajatella, että edes joku asia on ihan täydellistä. Osaan arvostaa. Oikean ihmisparin löytyminen ei ole itsestäänselvyys.

  Hyvänen aika, miten minä voin olla pois täältä kun kaikki, kaikki tekevät nyt Bolšoita. Kivampi kun kaikki tekisivät vasta elokuussa. Eikö kukaan muu tarvitse lomaa kuin minä!

  Aivan...minun on vaika tajuta, että nyt mennään jo lujaa heinäkuuta.

  VastaaPoista
 10. Suurenmoista, ihanaa saada katsella tuollaista rakkautta!

  VastaaPoista
 11. On kaunis pari ja kuvassa hehkuvat kilpaa värien kanssa. Mukava henki tulee kuvasta katsijalle. Maltahan nyt vaan lomailla, ke nähdään :)

  VastaaPoista
 12. Suloinen kuva!

  Hei kävitkö lukemassa minun blogista liittyen siihen sinun kommenttiin niistä kävelykierroksista? Siis että ei minuakaan tietenkään sinne oltu kutsuttu, kuten ei ketään muutakaan, vaan ovat kaikille avoimia. 20 hlö.ä per kierros ja maksaa 5e ;)

  Minä kiinnostuin silloin kun sinä teit Bolsoin perhosen, siitä ja olen sitä pantannut nyt niin kauan, että päätin tässä kuussa minäkin sen vihdoin lukea ;)

  Kyllä me muutkin lomaa tarvitaan ja varmaan pidetäänkin. Jos kaikki hyvin menee, olen viikon päästä ihan muualla kuin "täällä"..(muista se kuva viime kesältä..;D)

  VastaaPoista
 13. Tekisi tosiaan mieli pysähtyä Oulun reissulla tuolla Viherlandiassa, kiitos siis vinkistä!

  Ihana kuva teistä! Lomalaisia...
  : )

  VastaaPoista
 14. Ihana kuva! <3

  Minä taidan lukea Bolšoin vasta elokuussa, en mitenkään ehdi tässä kuussa! ;)

  Ps. Blogissani on sinulle jotakin... ;)

  VastaaPoista
 15. Perhonen on selvästi kutsunut heinäkuussa lukijoita, sillä minullakin se on seuraavana lukuvuorossa. :)

  VastaaPoista
 16. "Täss seison ma impeni kanssa, ja kiharat tuulessa liehuu. Ja laaksojen hyminä soi, kuin iäisen lemmen ääni...." eli tämä tuli heti mieleeni katsoessani tätä kahta onnellista lasta auringon...

  VastaaPoista
 17. Hanne, ei se tullut kuin vasta kuin pitkän erämaan jälkeen...siksikin osaan arvostaa. Toivon kaikille samaa.

  ***

  Anne,arvasin ettet usko mun oleva lomalla;-)Sinähän olet tulossa minua huomenna vahtimaan...

  ***

  Susa, kiitos!

  Mutta missä niistä kerrottiin???? Minulle tulee Hesari, ei Keskisuomalainen, jossa oli 2.1.2011 turkistaloutta puoltava kahden sivun karmea juttu.

  Arvaa, olsinko tuonut Jaelin sinne? Me käytiin siinä, missä on salakäytävien viimeinen ulostulo, mutta ei sitä löydy ilman opasta. Jos minä löydän sen alun, voin sinne juuttua ja kuolla. Olisin tarvinnut sen opastuksen. Ihmettelen, ettei kukaan meilannut siitä minulle...Jael kertoi, että Harjukaupungin salakäytäviä, jonka annoin hänelle, luetaan nyt Israelin suomalaisyhteisössä puhki. Yksikin rouva on Jyväskylästä kotoisin ja hän tunnisti siitä monta paikkaa vielä 30 vuoden jälkeenkin.

  Susa, että siis sinäkin teet nyt Bolšoin kun minun pitäisi olla pois koneelta!!! Ole kiltti ja meilaa minulle kun olet tehnyt ja voisit vähän seurata, kuka muu tekee ennen kuin häivyt sinne Salaiseen Paikkaasi, josta odotan tunnelmapostauksia.

  Ajattele, jos olenkin vähän slaavitar, kun mun pakinanimimerkki on aina ollut Lara eli Zivagosta ja sitten Bolšoin perhonen tuntuu ihan suonissa asti...ja tämä temperamentti, ei tämä tule Sataknnasta...

  Susa, olen 'bitter', hieman, kun minulle ei kerrottu. Se olisi ollut Jaelille ELÄMYS! Mutta en sinulle, vaan...

  Tämä on sinulle: ♥♥♥

  VastaaPoista
 18. Anne, pysähdy ehdottomasti ja kai muistat, että siinä on saman katon alla Iittalan tehtaan myymälä ja huom. hinta.laatusuhteessa Suomen paras noutopöytä. Sen kanssa kilpailee vain Mäntän Myllyranta. Käy myös Myllyrannassa. Me viemme Jaelin sinne seuravalla kerralla.Nyt ei ollut aikaa. Siellä voit aterioida Keurusselän rannalla etc. Klikkaa oikeasta palkista se mun Kotimaasn matkavinkit.

  VastaaPoista
 19. Sara, kiitos! Ja kiitos siitä, että teet Bolšoin vasta elokuussa. En tajua, miksi kaikki nyt, vaikka olen jankuttanut siitä koko kevään...

  Käynpä katsomassa, odota hetki!

  ***

  Hanna, jos muistat vaaatimatonta persoonaani, niin laita mulle vinkki vaikka meiliin, kun olet tehnyt. En voi vaeltaa blogeissa, kun yritän olla lomalla. Kiitos etukäteen!

  ***

  Anja, takuulla Leinoa. Kaunista. Itse asiassa yksi Leinon runo se kiltti peto on Reiman ja minun runoni...

  VastaaPoista
 20. Siitä on ollut juttua niin Keskisuomalaisessa kuin Jyväskylän kaupunkilehdessä, netissä Atenan sivuilla sekä kaupungin sivuilla. Mutta minä olen siitä tehnyt oman postauksenkin ennakkoon, parikin kertaa maininnut..mutta ne ovat tainneet mennä sinulta sitten vaan kokonaan ohi.

  Olisin sinulle erikseen kyllä meilannut, jos olisin tajunnut, että et ole ollenkaan lukenut noita blogini postauksia tms. Viime perjantaina oli eka, eilen toka, ensi ma kolmas, ja sitten 19pv ti viimeinen kierros.

  Kopioi esimerkiksi tämä osoite selaimeesi niin pääset katsomaan kun jo toukokuussa blogiini näist kirjoitin:
  http://jarjellajatunteella.blogspot.com/2011/05/harjukaupungin-salakaytavat-matka.html

  Lisäksi useampaan otteeseen mainostin Facebookissa seinälläni, mutta sinä taidat käydä siellä facessa harvemmin, niin nekin ovat onnistuneet pujahtamaan ohitsesi.

  Harmi kun nyt ette Jaelin kanssa yhdessä päässeet, mutta sinähän ehdit vielä jompaan kumpaan mukaan, jos aikataulut antaa myöten!!

  VastaaPoista
 21. Leenushka, monilla kirjabloggaajilla on varmasti lukusuunnitelmia aina pitkälle eteenpäin ja siksi jonkun suosittelema kirja ei ehdi heti lukuun. Esimerkiksi minulle jäi kehuva arviosi Bolsoin perhosesta vahvasti mieleen (vaikka olin lukenut jo viime vuonna amerikkalaisista kirjablogeista runsaasti sen ylistystä), mutta ei vain ole tullut vielä sopivaa hetkeä lukea ko. kirjaa, kun on niin paljon muita jonossa odottamassa ensin. :)

  ♥♥

  VastaaPoista
 22. Susa, olet oikeassa, että en ole ehtinytlukea edes kaupunkilehtiä. Vain Hesarin ja Suomenkuvalehden. Naistenlehtipinokin on hirmuinen.

  Sitä en tajua, että en ole sinulla huomannut, mutta olenko sitten vain katsonut mitä kirjoja olet tehnyt...Sinä olet yksi harvasta, joka tietää, millainen kevät minulla on ollut. Siinä yksi selitys. Kiitos linkistä. Katsotaan mitä seuraa, taisin jo kertoakin, että olemme ´muuttuneet lomahotelliksi ja eikä yhtään viikonoppua ilman vieraita ja sitten on myös viikollakin...Mutta Jael olisi saanut unohtumattoman kokemuksen!

  Vetääkö Pasi itse kierrokset?

  VastaaPoista
 23. Karoliina, täällä ehkä kauimmin kirjoja blogannut on kiireen takia jättänyt lukematta monta kirjaa, jotka nyt odottavat nöyrästi jonossa. Kaikkia en tee, eilen tippui yksi pois, kun kävin Katjalla ja siitä olen kiitollinen, että tajusin, että ei minun juttuni.

  Ehkä olenkin slaavitar, varttislaavitar, en mitnekään pystynyt vastustamaan Bolšoin perhosen kutsua.

  Yritän selvitä tästäkin tragediasta;-)

  ***

  Siis sun uusi look on aivan upea♥

  VastaaPoista
 24. Slaavilainenhan sinä olet ihan selvästi. ;)

  Ja kiitos. Look ei ole sinällään uusi - viime kampaajakäynnistä on yli puoli vuotta - mutta olin kerrankin nähnyt vähän vaivaa hiusteni eteen, kun olin työhaastattelussa. :) Lisäksi kuvanottohetkellä oli hyvä valo, ja lienee aurinkokin ehtinyt vähän kutreja kirkastaa.

  VastaaPoista
 25. Karoliina, varmaan osittain, sillä näen unia, joissa istun troikassa ja lumi vain tupruaa...koirat haukkuu, troikka kiitää, nainen nauttii...

  ***

  Karoliina, kun kuva menee nappiinsa, kuten nyt tuo sinun kuvasi, MONISTA se kaikkialle. Laita facen profiilikuvaksi, omaan sivupalkkiisi blogigiin, uusi nyt ajokorttisi yms.,sillä ainakin minä näytän uuden ajokorttini kuvassa siltä amerikkalaiselta sarjamurhaajalta, Aileen joku, jolla oli suomalainen isoäiti. Jopa Prisman kassatyttö sanoi minulle, että siinä en voi olla minä! Hemmetti, revin kolmet kuvat studiossa, jossa passikuvat otettiin ja neljäskään ei onnistunut. Jos onnistuu kuvassa, kannattaa onnistunut kuva laittaa kassakaappiin monistamisen jälkeen. Ainakin minulla se on nyt näin. Ennen kaikki kuvat onnistuivat...nyyyyh.

  Annat tuossa kuvassa itsestäsi jotain aivan uutta ulos, mutta kohta tulet kaapista vieläkin enemmän, sillä päätin juuri, että sinä olet yksi uhri, jolle lähetän eteenpäin Saralta saamani haasteen. Teen sen siis tämän viikon yksinäisenä perjantaina...aamulla kai. Mutta voit alkaa miettiä vastauksia jo, silloin ei mene viikonlopustasi aikaa.

  VastaaPoista
 26. Ei Pasi ole itse mukana noissa, hän on etukäteen käynyt ns. koekierroksella oppaiden kanssa. Kierrokset vetää Asta Häkkinen ja Tuula Laaksonen. Nyt on muuten blogissani kooste siitä ;)

  VastaaPoista
 27. Susa, kävin jo lukemassa ja lähetin linkkisi myös Jaelille. Hyvä krijoitus. Kunpa vain mekin olisimme olleet mukana. Olisi ollut tarjottavana ikimuistoista ja uniikkia. Toivottavasti tästä tulee traditio, jota vetää Pasi Ilmari YÖAIKAAN!

  VastaaPoista
 28. "Sun silmissäs nään naisen rakastuneen" täällä hyräilee eräs romantikko.

  VastaaPoista
 29. Unelma, miten minusta tuntuu, että olen tässä kolmas pyörä;-)

  VastaaPoista